Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • borivoj

  U ono doba išli mi Trst i s nama kolegica iz škole i tražila je ona zaštitu od komaraca a rekli su joj da kupi spiralu. Sva sretna na povratku priča kako je kupila dvije spirale protiv komaraca, pa će ljeto na moru proći u miru i bez nesanice. Drugi dan u školi zove me kolega: "Čuj znaš li ti što je A. kupila. Kupila je dvije spirale protiv začeća".

  Komentar sa BLOG.hr - > Sjedokosi @ fra gavun

  avatar

  18.08.2014. (08:12)    -   -   -   -  

 • borivoj

  “GLAS KOJI NAM GOVORI DA SMO BESMRTNI
  JEST GLAS BOGA KOJI ZIVI U NAMA”.

  - Blez Paskall

  avatar

  18.08.2014. (08:47)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Peršun je odličan saveznik u borbi protiv urinarnih problema, bubrežnih oboljenja i jak diuretik. Kao lijek može se koristiti korijen i listovi peršuna. Postoji mnogo recepata za pripremu čaja od peršuna, a čitateljka portala Aura.ba je ispričala: Peršun je čudo. U četvrtak sam imala 72 kg, a dva dana poslije pet kilograma manje. Ne radi se o kilogramima sala, nego o nagomilanoj tečnosti koja ja napustila moje tjelo. Osjećam se super lagano. (Ramiza Terzimehić, 39).

  Ramizin recept je sasvim jednostavan. U ključalu vodu (oko litar) dodajte 5 velikih kašika isjeckanog peršuna. Tečnost pustite da odstoji oko dvadesetak minuta, nakon toga čaj možete procijediti ili piti zajedno sa isjeckanim peršunom.

  – Za čaj od peršuna sam se odlučila zbog problema sa bubrezima. Svi savjetuju uvin čaj kod ovih tegoba. Od uvinog čaja sam osjetila poboljšanje, ali tečnost je ostajala u tijelu. Odlučila sam uvin čaj zamijeniti sa peršunovim, te tako došla do svojih rezultata. Sada sama sušim peršun koji namjeravam koristitii ubuduće – povjerila nam je Ramiza.

  Izlučivanje tečnosti iz organizma je veoma važno. S urinom izbacujemo otrove, bakterije i druge štetne tvari. Za peršun je naučno dokazano da je odličan diuretik, uz to je i jak antioksidant. Konzumiranje čaja od peršuna je preporučljivo, ali nikako ne smijete pretjerivati s ovim čajem. Konzumiranje neka ne bude više od litre čaja na dan.

  Peršun je biljka koja je od antičkih vremena prisutna kao lijek. Njemu su pripisivali magične moći, u starom Rimu se vjerovalo, da grickanje listića peršuna poboljšava percepciju i intelektualne sposobnosti. Danas se ova biljka koristi samo kao začin, a dobro upućeni je koriste kao lijek.

  Izvor: Magazin.ba / aura.ba

  avatar

  18.08.2014. (08:50)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...