Ako će netko raditi po tvom receptu možda ne bi bilo loše da se navede koje brašno koristiš. Ja sam malo eksperimentirao s kukuruznim, graham, integralnim, ..., ali sam zaključio da je to previše truda i vremena, za prefinu namirnicu kojoj je teško odoljeti. Eto, zato uvijek imam tost rezerve ;)
14.08.2014. (17:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja prijateljica ima automat za pravljenje i pecenje kruha: ubacis sastojke i dobijes gotov kruh. Praktican je ali kao i svaki kuhinjski stroj, koristi se jedno vrijeme i onda zakljuci da je zgodnije kupiti gotovo. Ja kruh ili zemicke, koje kupim isti dan, zamrznem i kad ih í nakon mjesec dana izvadim iz zamrzivaca i pustim da se same otope ili ih otopim u mikrovalnoj; svjeze su kao iz pecnice.Ali razumijem da si se potrudio!
14.08.2014. (18:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma reci mi što je ono šta ti neznaš da napraviš...u svemu Si mojster pravi...kuhaš, pečeš..sladkiše praviš...pišeš...ma tko Te nebi volijo....Hvala za odličan kruh...Tvoja specialiteta!!!
14.08.2014. (20:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sjedokosi, na pekaču imaš rapid (brzi) program, koji ispeče za sat vremena i bude bolji kruh nego onaj koji se peče tri sata. napisala sam o tome post nekad prije s točnim uputama vezano i za vrstu brašna i za svu problematiku oko pečenja :) kad smo bili svi na okupu znala sam često peći kruh u tom aparatu, a sada kruh uopće više ne jedem, eventualno na poslu nekad neki sendvič, ali i to izbjegavam. ako se baš zaželim kod kuće, pojedem prepečenac i to je sve.
14.08.2014. (21:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
https://blog.dnevnik.hr/lionqueen/2009/09/1626706287/kruscic-nas-svagdanji. html
evo. ako imaš bilo kakvih pitanja još, pitaj, ali mislim da sam baš sve objasnila u postu :) aha, vidim sad da i rapid radi 1.58 sati. već sam zaboravila, jer dugo nisam radila. ali opet je i to kraće nego 3.5 sata, koliko radi obični program.
14.08.2014. (22:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a znam. nije s nama lako. mi smo poseban soj. htjele bi da nas se sluša, da smo glavne, a zapravo ne volimo one koji nas slušaju, jer nam treba netko čvrst i neposlušan :)) užas.
14.08.2014. (23:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Bravo, sve si objasnio i slikom i riječima.
14.08.2014. (16:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
hvala pa one lignje nisam mogao jesti bez kruha :)
14.08.2014. (16:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
demetra
Tko zna, zna.
14.08.2014. (17:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ako će netko raditi po tvom receptu možda ne bi bilo loše da se navede koje brašno koristiš. Ja sam malo eksperimentirao s kukuruznim, graham, integralnim, ..., ali sam zaključio da je to previše truda i vremena, za prefinu namirnicu kojoj je teško odoljeti. Eto, zato uvijek imam tost rezerve ;)
14.08.2014. (17:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odlična kombinacija... valcer sir i sjedokosi kruh... moram to isprobati... :)
14.08.2014. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
što se mora nije teško, Demetra
14.08.2014. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
ispravljeno. kalorijski restoran minus40kg ... dražeN ;)
14.08.2014. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
ide, premda je taj sir predobar i bez kruha, Dijana
14.08.2014. (18:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brigita3
Moja prijateljica ima automat za pravljenje i pecenje kruha: ubacis sastojke i dobijes gotov kruh. Praktican je ali kao i svaki kuhinjski stroj, koristi se jedno vrijeme i onda zakljuci da je zgodnije kupiti gotovo. Ja kruh ili zemicke, koje kupim isti dan, zamrznem i kad ih í nakon mjesec dana izvadim iz zamrzivaca i pustim da se same otope ili ih otopim u mikrovalnoj; svjeze su kao iz pecnice.Ali razumijem da si se potrudio!
14.08.2014. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ti-grica
Bravo sjedokosi, bravo, kako samo miriseee
14.08.2014. (18:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
u pekaču se peće 3 sata i 8 minuta, a ovo sve je gotovo za 1 sat :)brigita3
14.08.2014. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
stvarno miriše, Ti-grica dobro došla :)
14.08.2014. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ma reci mi što je ono šta ti neznaš da napraviš...u svemu Si mojster pravi...kuhaš, pečeš..sladkiše praviš...pišeš...ma tko Te nebi volijo....Hvala za odličan kruh...Tvoja specialiteta!!!
14.08.2014. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
nabrojala si sve a vidiš da ih ima :)
14.08.2014. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
analiza
Leba i blogoigara....
14.08.2014. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
sjedokosi, na pekaču imaš rapid (brzi) program, koji ispeče za sat vremena i bude bolji kruh nego onaj koji se peče tri sata. napisala sam o tome post nekad prije s točnim uputama vezano i za vrstu brašna i za svu problematiku oko pečenja :) kad smo bili svi na okupu znala sam često peći kruh u tom aparatu, a sada kruh uopće više ne jedem, eventualno na poslu nekad neki sendvič, ali i to izbjegavam. ako se baš zaželim kod kuće, pojedem prepečenac i to je sve.
14.08.2014. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
baš tako, analiza
14.08.2014. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
pa nađi mi taj post, lavice; meni pekač služi za pekmeze
14.08.2014. (22:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
https://blog.dnevnik.hr/lionqueen/2009/09/1626706287/kruscic-nas-svagdanji. html
evo. ako imaš bilo kakvih pitanja još, pitaj, ali mislim da sam baš sve objasnila u postu :)
aha, vidim sad da i rapid radi 1.58 sati. već sam zaboravila, jer dugo nisam radila. ali opet je i to kraće nego 3.5 sata, koliko radi obični program.
14.08.2014. (22:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
hvala, ali ne dobivam ništa - dobivam blog.hr naslovnicu
14.08.2014. (22:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
http://lionqueen.blog.hr/2009/09/index.html#dan16
probaj sad
14.08.2014. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
sad je u redu i kopirano i spremljeno - HVALA!!! vidio sam pesa pa sam se raznježio, šmrc
14.08.2014. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
jelda je sladak. jako ga volim, iako je on sada na mene, ne da se pripitomiti, ima svoje ja :)
14.08.2014. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
a tko se da pripitomiti? i još ako je lavica ?
14.08.2014. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
a znam. nije s nama lako. mi smo poseban soj. htjele bi da nas se sluša, da smo glavne, a zapravo ne volimo one koji nas slušaju, jer nam treba netko čvrst i neposlušan :)) užas.
14.08.2014. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...