Komentari

slatkogrko.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • ja

    ma divota od policijota hahaha spretnosti li velike
    tužan je cijeli događaj sramotno je što je policije nesposobna

    avatar

    10.08.2014. (00:20)    -   -   -   -  

  • geomir

    A šta je čovik učinio pa ga ovako nesposobni pokušavaju vezat!?? :-))

    avatar

    10.08.2014. (00:54)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Ne razumijem, kako je ovo moguće?
    Suzavac, lisice, zašto?

    avatar

    10.08.2014. (06:49)    -   -   -   -  

  • samo ja

    Moja kćer je izlazila van s društvom noću u riječke klubove. Događale su se uobičajene racije, jer je policija, naravno, tražila drogu i takve stvari. Kćeri sam rekla da svaki put bude pristojna i da sluša sve što joj ti ljudi kažu, jer oni rade u interesu društva i ono što im njihovi šefovi narede. Tako je i bilo. Svaki put kad bi je ekipa legitimirala, ona i njene prijateljice su pristojno pokazale isprave i nikad, baš nikad nisu imale problema s policijom, koja samo radi svoj posao. Meni iz te priče nije jasno zašto se uopće taj Ante opirao i zašto nije u miru otišao u policijsku postaju dati izjavu. Čemu je sebe doveo do te faze da je dobio suzavac u oči? Eto, to meni nije jasno.

    avatar

    10.08.2014. (08:20)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Imao sam prilike vidjeti onu snimku. Stvar se nakon nje ne bi smjela završiti na istrazi unutarnje kontrole u policiji zbog prekoračenja ovlaštenja već neopozivim ostavkama u hijerarhiji svo do ministra unutarnjih poslova. Znajući mentalitet i splet okonosti na žalost znam da se to neće dogoditi. Ipak, uz dobrog odvjetnika, gospodin će nakon ove snimke preko suda i z prosječnog odvjetnika od Države moći dobiti milionske iznose (ne u kunama već u eurima) što njemu osobno, zbog zdravlja, nije baš idealna satisfakcija ali će Državi ubuduće biti dobra smjernica kako educirati policajce. Ipak, da se ne zavaravamo, ima toga posvuda po Europi.

    Dodatak:

    Prije koju godinu bio sam svjedok i sudionik jedne različite ali u biti slične storije o policiji i njenom postupanju, ovaj puta u zaštiti svojih:
    http://zagrebackidekameron.blog.hr/2011/09/1629511427/ljubitelji-zi votinja-u-policijskoj-stanici-666.html
    (izbacite praznine što ih umeće bog editor)

    avatar

    10.08.2014. (09:38)    -   -   -   -  

  • NF

    nijedne nema bolje od njihove policije, ma nisam ni pogledao, ne mijenja se mentalitet brzo ko naziovi, mil.icija, policija, redarstvo...

    avatar

    10.08.2014. (10:08)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Policajci su prekršili sve moguće zakone čak i neke članke ustava. Vrijeme je da ih se počinje drakonski kažnjavati kako bi se uspostavio ustavni poredak. Dakle ako žele nekoga legitimirati moraju kazati ja sam 03527.. koji već broj je zatim molim vas osobnu kartu i navesti jednu od 9 točaka kada smiju legitimirat zakonom propisano. Zakon o etičkom ponašanju policije nalaže da na sve načine izbjegnu prisilu koja je u ovom slučaju nastala jer nisu htjeli dati broj svoje značke i navesti razlog legitimiranja.
    Isto tako je vidljivo na snimci da humanitarac moli da ga se odvede u bolnicu na što su se policajci oglušili jer su ga priveli u stanicu i držali ga tamo 3 sata što je po meni mučenje koje je USTAVOM najstrože zabranjeno jer je poslije takove upotrebe spreja trebala hitna intervencija liječnika.

    policajci, njihov sindikat koji ih je podržavao u lažima pa sve do vrha piramide koji su pokušali prikriti sramotan događaj treba po mom mišljenju krivično odgovarati i biti drakonski kažnjeni da postanu primjer ostalima

    avatar

    10.08.2014. (10:18)    -   -   -   -  

  • demetra

    Sve je to s ruba pameti. Nekad u onoj državi smo bili uvjereni kako nas srpski milicajci mrze i mogli su raditi što su željeli. Sada imamo policiju koja nas mrzi i radi što želi. I nakon toga što misliti? Najviše boli kada te tvoj pendreka. Stvarno ih treba tužiti i oderati državu najviše što se može, za primjer cijeloj hrvatskoj policiji ili ipak miliciji.

    avatar

    10.08.2014. (10:48)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Dobro kaže @Demetra : nema više Srba milicajaca , nego Hrvata policajaca.
    A glupi i gluplji ostaju i bez nacionalnog predznaka

    avatar

    10.08.2014. (11:18)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ante za gradonačelnika,
    marihuana svima, ne samo njima,
    a policija kompletno van iz Dubrovnika,
    pa da vidiš što je život, i domaćima i turistima ;)

    P.S. Neka policija organizira "Labuđe jezero",
    to bi im možda išlo. Ovo što rade, ne ide im.
    U Americi bi obojica baletana dobila otkaz,
    a Ante bi bar par godina gulio krumpire.

    avatar

    10.08.2014. (14:30)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    STRAŠNO!!!! vidi se da so se izživljali nad čovjekom...onaj što mu špricao oči NIJE normalan...čak je i svog kolega špricao..tu bi mu morali nuditi pomoč a ne da ga još sa solzivcem špricaju dalje...dužni so mu sve to platiti samo ako se bo on pritužio nad postopkom....i neka da taj snimak na TV...neka se vidi što se radi sa ljudima...radim na mupu i znam...a znam kada se može upotrebiti suzivac i kada ne...tu nije trebalo....baš nije!!!

    avatar

    10.08.2014. (15:32)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Ja sam tu cijelu priču uglavnom preskočila, nemam previše vremena...a i iz razloga (sad ću se opet zamjeriti mnogima, nadam se da tebi neću, bilo bi mi zaista žao) što ja mislim da je policija preblaga i zato nam u državi i cvjeta krupni i sitni kriminal.
    Osim tog legitimiranja, to mi je potpuno glupo u slučaju da je sasvim jasno da osoba ima više od 18 godina i da ne izaziva nerede, čemu ga onda legitimirati?
    Kod nas je nedavno bila afera sa policajcima, jedan je dobio otkaz a kriv je samo zato što je izgubio živce nako nekoliko godina provokacije, suprotna strana je to jako dobro znala iskoristiti i sad ćemo svi mi platiti njegovu živčanost....a taj drugi je zaslužio dobivati batine tri puta dnevno....hoću reći - svaka priča ima dvije strane

    avatar

    10.08.2014. (18:35)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    geomir..................ustvari ništa, uru prije nego su mu tražili osobnu im je dobacio da ostave neke strance na miru.
    valcer................ja mislim da ni oni ne znaju.
    samo ja......................nije problem u tome da im je on trebo dat osobnu nego zašto su mu tražili osobnu,
    bocacciozg..............onda tebi ne moram ništa objašnjavat, rado bi viđela ovaj link ali očito nešto krivo radim pa mi otvara onu blogo stranicu koja ne postoji, pomozi .
    NF.............točno, samo imena mjenjaju.
    Njofra.................objasnio si sve bolje od mene.
    demetra.................točno, ovo je na rubu pameti.
    annaboni..........točno, glupost nema nacionalnost.
    Dražen............e vidiš ovo s marihvanom je čista logika i onijeh policijota, to su te predrasude, jedino što si dobro reko je da policiji ne ide poso, zbilja ne ide, ovi bi trebali vanka iz policije, prvo kad su ga već ćeli uhitit onda su to trebali napravit u par sekunda, a drugo zato što su ga išli uhitit iz čiste mržnje i osjećaja manje vrijednosti prema dubrovčanima, nijesu oni imali nikakvog razloga za njega hapsit, a Antun neće za gradonačelnika jer mu to ne treba, i ne čitaj policijske izjave, lažu ko psi, em su nesposobni em su bezobrazni i lažljivi, a trebali bi bit sve drugo.
    modrina neba............fala, eto ti barem vidiš da se iživljavaju.
    suncokretica...........slažem se da bi policija trebala bit policija, ovo hapšenje im je smijurija, ali prvenstveno bi trebali štitit građane a ne da se svi bojimo njih ko vragova, jedna gospođe što radi s njima u MUP-u, doduše prije par godina, mi je rekla reci svojima i svoj mladosti koju znaš ako ih po noći hoće hapsit neka bježe koliko ih noge nose, ni u ludilu u njihove ruke, pa sutra s odvjetnikom u policiju, pa oni su u stanju prebit djecu svojih kolega a kamoli neće moje ili tvoje, a trebali bi bit sve samo ne ovo, silno želim policiju kojoj vjerujem, ovima sadašnjima ne vjerujem, čast izuzecima

    avatar

    10.08.2014. (20:10)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    ovo je da čovik ne poviruje......maa...da je učinija neznan šta
    onako ga nekoliko puta špricat sa suzavcem....taj policjot
    nije normalan....a sam postupak ...triba je završit u minuti
    oni su totalno nesposobni...da su se namirili na pravog
    kriminalca.....razoruža bi ih oba.....a jadna zemljo !

    avatar

    10.08.2014. (22:31)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Dundo Maroje je ipak bolja tema ;)

    avatar

    10.08.2014. (23:54)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ne odobravam postupak policije. No u zakonu striktno piše koliko daleko se smiješ udaljiti od kuće bez osobne iskaznice. Kaže zakon i da si tu osobnu dužan pokazati ukoliko to policija zahtjeva. Biti u prekršaju pa se inatiti, tjerati svoju pravdu i tražiti da ga narod zaštiti to kod mene ne prolazi. No kao što rekoh to ne opravdava postupak policije.

    avatar

    11.08.2014. (00:26)    -   -   -   -  

  • Ana Maria

    a što je napravio, zapravo? ako je samo odbio pokazao osobnu iskaznicu, reakcija policije je ipak pregruba...
    međutim, kao što je netko gore napisao, u mnogim slučajevima je policija (i po mom mišljenju) previše blaga. zato nam je, naravno između ostaloga, tako kako je.

    avatar

    11.08.2014. (12:59)    -   -   -   -  

  • križar

    Đizus, ovi plavi Lolek i Bolek koji treniraju strogoću pa poprskaju jedan drugog, pa lisice ne znaju staviti....ajme jake snage (jadna nam majka svima ak taki love kriminalce prave) a humanirtarac da je bio u odijelu gući-mući-pući s roleksom i rejbankama ne bi mu ništ. I sad da vele da "odijelo" ne "čini čovjeka", al bogme ni uniforma policijota.Joj, bilo bi smiješno da nije pretužno. Sad vele da će uvest šokere, jebate ko da nismo svi išokirani!

    avatar

    12.08.2014. (00:13)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    svima................video govori sam za sebe, a epilog čekamo :)
    slažem se sa onima koji kažu da bi nam policija trebala bit stroža, ali dodajem samo ako je PRAVEDNA, nažalost ja im ne vjerujem i ne bi u njihove ruke , samo s odvjetnikom ,

    avatar

    12.08.2014. (01:44)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Slatka
    sad ću ti reći kao i @sunac - nemoj se naljutiti na mene, ali
    vaša policija i vaši taksisti su strah i trepet bili još u vrijeme mog prvog solo dolaska u tvoj i moj obožavani Grad;
    imam dugogodišnje iskustvo, od kraja sedamdesetih, cijele osamdesete do pograničnog superkrebila koji je dveiosme pred prijelazom na crnogorsko područje doslovce uperio pištolj u mene,APSOLUTNO NIČIM izazvan, pred stotinjak zaprepaštenih multinacionalnih svjedoka, turista koji su kao i ja, usred bijela dana, samo čekali u redu i miru prelazak granice.
    Mijenjaju se imena država, organizacija, ljudi
    ali divljački mentalitet te dvije skupine ne, nažalost.

    avatar

    12.08.2014. (16:14)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Ne može ni na blogu a da se ne spomenu Srbi i Hrvati..cccc

    avatar

    12.08.2014. (19:54)    -   -   -   -  

  • obadzo

    A je, jos pisem...iako sam razmislja da izbrisem blog..! ;-)
    ...eto, ipak nisam i piskaram pomalo, iako bez one stare ekipe blog nije vise ono sta je bija...!
    ...vidim to i po posjetama, kako se meni vise ne "istrazuje" tako se i one smanjuju...al nema veze, mozda se opet vrati "retro ekipa" pa ce bit veselo!
    ...drago mi je da si se javila, lip pozdrav! :-)

    avatar

    12.08.2014. (20:53)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Malo je reći da događaj ostavlja vrlo gorak okus.
    *rožata..., ako misliš na liker od ruže, rabim ga,
    samo sam trenutno bez, toća se jedna boca, a
    viruj mi da ni ovoj verziji ništa ne fali. Svakako je
    dobro poslušati i druga iskustva, to stalno činim, hvala:)))

    avatar

    13.08.2014. (18:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...