Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    Transferi u nacelu gotovi, mada jos imamo neke opcije, ali o tome ako dodje do realizacije. Hajduk je po mom misljenju opet momcad koja moze odigrati najmanje kao i ove sezone,al s boljim mjestom na tablici :) A i prosle sezone nakon svega pozitivnog sto se dogodilo bome se je digla ljestvica. Nakon pet godina sto smo ljubili dno tablice,sad zavrsili sesti s najboljim strijelcem lige +gratis show u shumi pod zirem tog strijelca :)), dva uzastopna gostovanja s po pet komada i odlasci pun k ljudi iz sela na utakmice, a tek sve one pijanke doma u kuglani, vatrometi, bakljade :)))

    No, ajmo za ozbiljno,

    -na početku transfer razdoblja nije bilo sjajno,bare i veco odustaju, pridruzio se denis,pa je sima pristao,pa odustao,gore da ne moze biti,odu ti najstariji i najbolji igraci,ode ti najveca mlada uzdanica i buduci kapetan,al ipak ne spava se u klubu i ostaje najiskusniji igrac i igrac koji je do jaja odigrao sezonu ovu. I opet taj celavac po osamstotu sezonu igra za hajduk,dok je nekima tesko izgurat do kraja jednu sezonu. Doslo pojacanje iz Grdjevca, Kupresanin. Kak pricaju nije los decko. Sam mu svi trebamo pomoci da se sto prije prilagodi. Al bez puno alkoho.molim ichija. Ah da Ici,i tu se svasta dogadjalo,al bitno je da je opet tu i idemo dalje.

    avatar

    02.08.2014. (13:45)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    PRENOSIM CITAT CITIZENA, cisto da sve vezano uz n0vu sezonu bude na jednom mjestu;

    "citizen
    Raspored pripremnih utakmica:

    03.08.2014. (nedjelja) - Hercegovac: HAJDUK - DINAMO (Badljevina)

    05.08.2014. (utorak) - Hercegovac: HAJDUK - MLADOST NADA (Hrastovac)

    10.08.2014. (nedjelja) - Hercegovac: HAJDUK - SUHOPOLJE

    17.08.2014. (nedjelja) - Podravske Sesvete: DRAVA - HAJDUK

    24.08.2014. (nedjelja) - Hercegovac: HAJDUK - STRIJELAC (Banova Jaruga)"

    avatar

    04.08.2014. (14:01)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Inace jucer je Hajduk u zanimljivoj utakmici dobio 5-1 Badljevinu. Gledatelja je bilo 80-ak sto me je ugodno iznenadilo, i to samo pokazuje koliki je interes Hercegovcana za novu sezonu.

    Naravno, kako se radi o prvoj utakmici, to se ne mogu donositi zakljuci, ono sto bi ja izdvojio je da imamo momcad unatoc odlascima nekih igraca i to momcad koja bi se mogla plasirati visoko na ljestvici ove sezone. Od igraca izdvojio bi pojacanje Kupresanina koji se vrlo brzo uklopio u momcad,i mislim da smo s tim deckom dobili na kvaliteti. Milobara, iako se radi o mladjem igracu, mislim da ima potencijal, i da struka mora uloziti u njega rad, a on da treba odraditi 95% treninga na pripremama i mislim da ima perspektivu da se razvije u dobrog igraca za NK Hajduk.

    E sad, spomenuo sam struku, dakle jucer se dalo zamijetiti da je trener progurao novu formaciju, ali da se naravno igraci jos ne snalaze u toj formaciji. No, da ne duljim, mislim da trenera u ovih nesto manje od mjesec dana ceka mukotrpan rad s deckima, jer sada sve o njemu ovisi, da se odluci u kojoj formaciji igrati i naravno osim kondicionog dijela da svaki trening se radi na uigravanju linija i uigravanju formacije na koju se odluci. Jer mislim da smo kao uprava okupili momcad koja ima perspektivu i imamo igrace koji znaju igrati, sve su to pametni decki, dakle na treneru je da decke sada uigra, ali bas uigra kako bi sezonu docekali spremni. Jer koliko znam treninzi su posjeceni, stariji igraci gotovo ne propustaju niti jedan trening.

    Zivjeli !

    avatar

    04.08.2014. (14:12)    -   -   -   -  

  • navijač

    Danas je utakmica u 6 sati sa Hrastovcem,pa ako tko voli neka dođe.

    avatar

    05.08.2014. (17:10)    -   -   -   -  

  • grga

    Kao bivši igrač i sadašnji navijač, mislim da je šteta što veco i deno nisu više tu, jer da su ostali njih dva i da je uspio još i simin transfer , to bi bila ekipa za novu titulu prvaka...Jer liga je ove godine puno slabija zbog odlaska 4 najbolje ekipe i bila je šansa sad za nešto više...Ovako prognoziram 3.-5. mjesto...pozdrav

    avatar

    05.08.2014. (18:55)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Druga pripremna utakmica između Hajduka i Hrastovca je završila mislim 6-2, jer sam morao otići prije kraja.

    Utakmica je bila prava natjecateljska, posebice koliko sam mogao vidjeti gosti iz Hrastovca su dosta, čak i previše ozbiljno shvatili ovu tekmu, tako da nije falilo međusobnih duela, te je utakmica ponovno bila zanimljiva.

    Gledatelja dosta, čak i više nego na prvoj tekmi, tribine su bile odlicno popunjene, te doista nisam ocekivao ovako veliku brojku gledatelja na pripremnim utakmicama.

    Sto se tice same utakmice, nama je najslabija bila zadnja linija, no vidi se da se radi o pocetku priprema, i kako sam istakao u prvom upisu na ovoj temi, na treneru je sada ogroman posao - da uigra decke kako bi sto spremnije docekali pocetak sezone.

    Zivjeli !

    avatar

    06.08.2014. (14:34)    -   -   -   -  

  • Mirko

    Nije bilo 6-2, nego 8-2!

    avatar

    06.08.2014. (20:25)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    fala Slavko :)

    avatar

    07.08.2014. (15:19)    -   -   -   -  

  • stariji navijač

    Hajduk - Suhopolje 3-3. Meni je to jučer jako dobro izgledalo. Na trenutke i moćno protiv jednog četvrtoligaša. Na stranu golove koje smo primili čini mi se da trener radi dobar posao s ovom ekipom. Samo tako dalje.

    avatar

    11.08.2014. (19:11)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Nazalost nisam bio na tekmi,ali sam cuo da lijepo to izgledalo. Publike opet dosta, dva prelijepa gola Bareta,dobar protivnik, a nasi decki su izgledali ok, s tim da je i falilo par prvotimaca.

    No, jos nesto treba nadodati,pri kraju je realizacija jos jednog transfera, MATIJA MADARUH iz NK Zdenke dolazi u nas klub i osobno smatram da je to igracko pojacanje za nasu zadnju liniju. Isto tako bi nadodao i da svlacionica dobiva jednog kvalitetnog decka,jer kako je i sam Shile rekao,to je decko koji je uvijek bio maksimalno korektan prema nasim igracima i nasem opcenito klubu.

    Zivjeli !

    avatar

    11.08.2014. (23:05)    -   -   -   -  

  • Herr

    Obavijest za obican puk hercegovca. Old school ubrzo sjeda na klupu hajduka i preuzima mjesto predsjednika hajduka. I Puci se trese kosilica od same pomisli da je cak i on sljedeci. Da vidite onda, ode hajduk u kurac.

    avatar

    12.08.2014. (02:42)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    ma i ne samo to, naime ja i Herr smo se prethodno dogovorili da uz sve navedene pocasti postajem i predsjednik njegovog kucnog savjeta i da svaki put kada dodjem u njegovu kucu slobodno opcim sa svim zenskim clanovima kucanstva po svojoj volji, jel tako Herr? I ne samo to, Puco isto to moze svakodnevno raditi, ali uz dano mu obecanje da ostaje u Hajduku do kad zeli:)

    avatar

    12.08.2014. (12:13)    -   -   -   -  

  • puco

    molim ispravak naprijed navedenog,ja već duže vrijeme seksualno iskorištavam upravo HERR-a, jer sam probao sve njegove,al on je najsočniji,najmekši,onako……baš kako treba i biti.Toliko je HERR bio sretan vidi se po tome da je čak u tri u noći došao na ovaj blog, kada sam ja otišao iz njegove postelje i guze, kako bi svoje opće veselje prenio na tastaturu

    avatar

    12.08.2014. (12:24)    -   -   -   -  

  • jebivjetar

    kako će biti lijepo tamo kroz koji mjesec,uostalom kako je to bilo i na Youtubeu nedavno, kada svi anonimni komentatori budu naknadno identificirani,ma to će biti milina kako će nekome pucati kosti

    avatar

    12.08.2014. (12:37)    -   -   -   -  

  • Grobljanin

    Kako bih volio da se stvarno riješi to da anonimcima bude vidljvo tko su,ala bi bilo izuvanja u zraku hahahaahaaaa

    avatar

    12.08.2014. (15:27)    -   -   -   -  

  • 14/88

    internet huligani

    avatar

    12.08.2014. (17:57)    -   -   -   -  

  • navijač

    možda jedni teisti postavljaju sebi pitanja i odgovaraju s drugog nadimka, a kada neki padobranac dođe i upiše nešto što bih dotičnog smetalo, on odmah obriše upis.

    avatar

    12.08.2014. (18:33)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    Koji doticni,nisi precizan anonimac?

    avatar

    12.08.2014. (22:06)    -   -   -   -  

  • Stilista

    Evo i mene... Prvo pohvale igračima i treneru jer ono što sam do sada uspio vidjeti na pripremnim utakmicama mi jako lijepo izgleda. Potrebne su možda još neke sitne korekcije, ali kad se svi vrate i budemo kompletni, vjerujem da će biti još i bolje. Suhopolje je bilo protivnik po mjeri i utakmica sama po sebi odlična. Nezahvalno je isticati nekoga, ali moram reći koliko mi je drago što se Bare nije oprostio od nogometa. Svatko tko je bio na tekmi vidio je koliko taj čovjek znači momčadi, a ona dva gola koja je zabio iz slobodnjaka-čisto remek djelo!! Pohvale i upravi zbog Matije Mađeruha. Oni koji prate nogomet znaju o kakvom se igraču radi, mislim da će biti veliko pojačanje!

    Ovakvim sitnim provokacijama ne treba pridodavati veliku pažnju... Neka oni pišu i pričaju sranja i dalje, sami sebi će se posrati u usta. Sve u svemu jedva čekam da počne nova sezona, pozdrav svima!

    avatar

    13.08.2014. (10:57)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    RASPORED JESENSKOG DIJELA SEZONE;

    1.kolo Hajduk-Čazma
    2.kolo Brestovac-Hajduk
    3.kolo Hajduk-Bilogorac
    4.kolo Kamen-Hajduk
    5.kolo Hajduk-Tomislav
    6.kolo Dinamo-Hajduk
    7.kolo Hajduk-Omladinac
    8.kolo Lasta-Hajduk
    9.kolo Hajduk-Trnski
    10.kolo Hajduk-Bilo
    11.kolo BSK-Hajduk

    avatar

    14.08.2014. (14:30)    -   -   -   -  

  • 14/88

    Jel ide tko u Podravske Sesvete u nedjelju? :)

    avatar

    14.08.2014. (15:57)    -   -   -   -  

  • HercJan

    Kako prošla tekma protiv Drave? Bilo ljudi?

    avatar

    18.08.2014. (13:22)    -   -   -   -  

  • Igrač

    Izgubili 2-1. Falilo je dosta igrača. Od gledatelja samo oni koji su vozili igrače.

    avatar

    18.08.2014. (16:45)    -   -   -   -  

  • OLD SCHOOL

    A vidi Herca. Dis ti,jes ziv? Kad ces na duze u nase krajeve

    avatar

    21.08.2014. (23:44)    -   -   -   -  

  • HercJan

    Naravno da sam živ ;)...i redovito se prati blog.

    Dolazim iduci tjedan za Dane krumpira na koji dan, svakako se javim.

    avatar

    22.08.2014. (09:31)    -   -   -   -  

učitavam...