Komentari

jokerlass.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • with teeth

    super luper

    avatar

    27.07.2014. (19:03)    -   -   -   -  

  • with teeth

    Lako je pjevat s glavom ugavljenom u infrastrukturi svijeta. Ostalo je već teže.

    avatar

    27.07.2014. (20:29)    -   -   -   -  

  • j-lass

    lako je pjevat kravi koja skače preko mjesecaaa! :)))

    avatar

    27.07.2014. (21:46)    -   -   -   -  

  • with teeth

    od pezdevete pa nadalje!

    avatar

    28.07.2014. (14:37)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Hu...toliko si toga napisala da je teško komentirati. Svi smo u obrascu uključujući i naše duhovne učitelje ( i tako i treba biti) . Meni se jednom u životu dogodila situacija da sam imala problema sa identifikacijom i to uopće nije bilo ugodno iskustvo. Promatrati život "izvana" kao svjedok nije bit niti smisao. Kod mene je ta situacija bila prisutna nekih mj. - dva i ne bih je poželjela nikome. Zamisli sebe kako potpuno bez ikakvih sklonosti promatraš život. :)
    S druge strane ne možeš željeti osvijestiti jer u biti u trenutku nesvijesti ne znaš što bi to trebao osvijestiti. Logično. Također pitanje tko sam ja je pitanje na koje baš svi ljudi znaju odgovor. Razlike među nama su sadržane u tome što je netko usmjerio svoju pažnju na to pitanje dok drugi nije. Među nama nema razlike u poznavanju tog odgovora. Ono što želim reći je da je biti duhovan ili baviti se duhovnošću samo još jedan obrazac i njemu pridruženi identitet. Svaki čovjek iz različitih razloga čini stvari. Primjerice ja vježbam jogu jer se tijekom vježbanja osobito nakon što se dobro zagrijem ispalim u neki zakutak mog mozga u kojem je neopisivo dobro!
    Smisao života je u uživanju života!!! Voljeti i prihvatiti nekoga je moguće tek kad prihvatiš i voliš sebe. U biti voljeti nekoga je voljeti sebe. Nikada ( ili jako rijetko) mi imamo problema s drugima, ako obratimo pažnju svakako ćemo to opaziti. Naši problemi su uvijek sadržani u nama. Eto ti jedan dugačak komentar. Budi pozdravljena.

    avatar

    01.08.2014. (08:18)    -   -   -   -  

  • with teeth

    lak u noć

    avatar

    18.08.2014. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...