Da li ikad roštiljal na drvetu suhe trsovine? Kod nas kad se posehne trsek na proljeće ide na drvocjep i onda se to sprema i koristi kao zamjena za ugljen za roštilj. Daje jako lijepi žar.
14.07.2014. (22:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Da li ikad roštiljal na drvetu suhe trsovine? Kod nas kad se posehne trsek na proljeće ide na drvocjep i onda se to sprema i koristi kao zamjena za ugljen za roštilj. Daje jako lijepi žar.
14.07.2014. (22:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Oooooo, kako da ne, oooooo....toga kad naložiš, to zna i trajati!!!!
14.07.2014. (22:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
A lonac onda nakon roštiljana hitiš :-)) !?
15.07.2014. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Tako je prijatelju moj, ništa bez dima.
15.07.2014. (15:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
svašta i ti znaš.......evala ti :)
15.07.2014. (15:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Dante...ni mu ništa bilo, loncu.
15.07.2014. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Patentiraj ti to, chefe!
Miriški do Rijeke... ;)))
15.07.2014. (17:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...