Ti si ženo nad ženama, majka za poželjeti. Nemoj se ljutiti ali ovo bih ja voljela napisati. Kad poželih kakvih sam se zadnju godinu recepti naučila (hahahahahahaha) ma kakvi ti vegetarijanski master-od-šefa, ma kakvi ti kuhar-s-golom i već čime.......Zamjena od zamjene sa zamjenom zamjenjenog. Ipak da skratim rižolino ili mesolino ti si začin s balkona......:)))))))))))
13.07.2014. (23:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma šta krizna vremena. Veli sin stari oš napravit sarmu. Hoću sine. Što treba pita. Donesi 1,2 kg mljevene junetine, 30 dag špeka dva stručka peršuna za pešt, i luk i dve glave zelja. Dobije sin i njegovi za nekoliko obroka, a stari jede tjedan dana i samo ga struja košta :) Ah da, vrećicu presto riže i sve za prste lizat. Nije da se hvalim. Dobar tek.
14.07.2014. (01:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sve dobro dok su sve tri zastupljene, bez obzira na omjer. Kako je vegeterijancima koji moraju do besvijesti analizirati samo jednu? Monokromatski. Ovime ne bih želio umanjiti njihov izbor, no evidentno je kako naša vrsta ima prepoznatljive očnjake. Treba ih njegovati, makar nam okruženje to ne dopušta. Čini se kako ćemo uskoro morati gristi drito u živo meso. :)
14.07.2014. (09:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slavonska sarma, sad dal' rižolino il' mesolino, nije bitno.....sve u skladu s trenutkom, inspiracijom i mogućnostima (uz puno ljubavi i kulinarskog umiječa, naravno)! Zasigurno dobar recept, ma što rekli....:)))))
14.07.2014. (21:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
križar
e da ni slanine od gica žirovanih.....................
13.07.2014. (22:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Rižolino je sasvim legitimna zamjena za sarme u ovim kriznim vremenima
nego, sarme usred ljeta???
Pa sad se paprike filaju, halo, sinak ;))
13.07.2014. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
rižolino....nasmijala si me....no,čim si kuhala znači da su koljena bolje....drugi put pripremi sarmu mesolino.....
13.07.2014. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tiana
Ti si ženo nad ženama, majka za poželjeti. Nemoj se ljutiti ali ovo bih ja voljela napisati. Kad poželih kakvih sam se zadnju godinu recepti naučila (hahahahahahaha) ma kakvi ti vegetarijanski master-od-šefa, ma kakvi ti kuhar-s-golom i već čime.......Zamjena od zamjene sa zamjenom zamjenjenog. Ipak da skratim rižolino ili mesolino ti si začin s balkona......:)))))))))))
13.07.2014. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ema
Odlican je,.nasmijao me. :)
13.07.2014. (23:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
ahahahahaa...rižolino! a i tvoji razlomci...... 2/3...1/3
malo promini npr 4/5 meso 1/5 riža !
ima sinek pravo!
14.07.2014. (00:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
ma šta krizna vremena. Veli sin stari oš napravit sarmu. Hoću sine. Što treba pita.
Donesi 1,2 kg mljevene junetine, 30 dag špeka dva stručka peršuna za pešt, i luk i dve glave zelja.
Dobije sin i njegovi za nekoliko obroka, a stari jede tjedan dana
i samo ga struja košta :) Ah da, vrećicu presto riže i sve za prste lizat.
Nije da se hvalim. Dobar tek.
14.07.2014. (01:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
toma juda
'' Super ti je rižolino, al drugi put skuhaj sarmu, s viiiiše mesa ''
:-))))
14.07.2014. (01:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tica
Hahaha vazno da ste vi veseli i pozitivni.
14.07.2014. (03:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sredovječni udovac
dobar onaj popis maminih slastica, samo za sinobuse ne znam
14.07.2014. (03:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Veronika je odlučila
Ljubi ga majka :))
14.07.2014. (03:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Pa ne mora tako vrsna mama sve znati ....!
Jel tako ?
14.07.2014. (07:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
hehe rizolino..
14.07.2014. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Savršena anegdota. Sinak ti je pravi diplomata, zna reći na pravi način!
Ljubi ga tetka (slavonski geni iz Pakraca, op.prev.)
14.07.2014. (07:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
slažem se sa Valcer
14.07.2014. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dream-land
ehh...a ja tu volim više papričice i riž....a mesek....tek toliko da postoji....vidiš a sada kuhaj....100 ljudi, 100 čudi...Dobro jutrooo:))
14.07.2014. (08:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ian.b
Sve dobro dok su sve tri zastupljene, bez obzira na omjer. Kako je vegeterijancima koji moraju do besvijesti analizirati samo jednu? Monokromatski. Ovime ne bih želio umanjiti njihov izbor, no evidentno je kako naša vrsta ima prepoznatljive očnjake. Treba ih njegovati, makar nam okruženje to ne dopušta. Čini se kako ćemo uskoro morati gristi drito u živo meso. :)
14.07.2014. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Umra bi jutros za jedan lipi sevdah!
14.07.2014. (10:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Hahaha pa ko to ne bi je o?:))
14.07.2014. (12:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
u fazi sam slatkog, di ti kći radi ;)
14.07.2014. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Tako se nekako poistovjećujem s tvojim dragim. potpisujem ga.
14.07.2014. (15:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Sve do poljupca je djelovalo kao da ćeš se izvući :))
14.07.2014. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Potok
Lijepa domaća jestiva pričica- s puno začina.
14.07.2014. (18:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
White Lilith
Slavonska sarma, sad dal' rižolino il' mesolino, nije bitno.....sve u skladu s trenutkom, inspiracijom i mogućnostima (uz puno ljubavi i kulinarskog umiječa, naravno)! Zasigurno dobar recept, ma što rekli....:)))))
14.07.2014. (21:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pepa
bitno da je skuhano sa ljubavlju! :)
15.07.2014. (14:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...