Komentari

rebella-forever.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Caitlin McCourt

    Mene je nešto puklo, nakon nekoliko vina, da sljedeći dan privremeno aktiviram fejs nakon godinu i četiri mjeseca. Ostavila sam si ga mjesec dana, pa ga ponovno deaktivirala jer sam se previše odviknula i tamo se uopće ne mogu izraziti kako želim. Ili mogu, ali mi to jednostavno više ne pristaje. Kažem, previše sam se odviknula, više mi se ne sviđa. :)

    Čestitam ti na klasičnoj gimnaziji. Ja inače nikada nisam razumijela zašto netko ide u klasičnu. Kao opća (u koju sam ja išla), samo mazohističkija verzija, s latinskim i grčkim. I pitam se, zašto bi si netko namjerno to radio? :D Ali čestitam naravno, klasična zvuči profinjeno i fancy. :)

    Ja sam nekako umjereno društvena. Najčešće se držim svojih par prijatelja i to je to. Iako mogu biti dobra s gotovo svakim. Imam dosta perioda u kojima sam sama upravo zbog malog broja prijatelja, ali to nikada nisam smatrala problemom. Da se nadovežem na onaj komentar o tome da se miješaš u tuđe živote - to je jednostavno tako. Uvijek će biti ljudi koje će te krivo razumijeti, ako se tako može reći.

    Namirisati boju 9, je to doslovno? :D Stvarno postoji taj izraz ili?

    avatar

    15.07.2014. (18:45)    -   -   -   -  

  • Lyra Belacqua

    bravo, svaka čast. Bitno je imati svoj stav.
    A što se fejsa tiče, to je jedan od onih guilty pleasurea, koje uglavnom svi imaju. Želio bi, ali je stvarno teško protiv toga. :)

    avatar

    15.07.2014. (19:00)    -   -   -   -  

  • Rebella

    @Caitlin u klasicnu idem najvise zato sto ima samo dva razreda i sto imaju najindividualniji pristup a meni je to bitno zbog izostanaka, ali i kad sam bila u toj skoli osjecala sam se odlicno i kao da pripadam ako znas na sto mislim :) i da, postoji taj izraz, zapravo je ne engleskom i sa slike, nesto kao meme fora, ali postoji hahah

    @Lyra Hvala, da istina za fejs ali eto :))

    avatar

    15.07.2014. (21:11)    -   -   -   -  

  • Evangeline

    Ah, Facebook je moderno prokletstvo. Ne možeš s njim, ne možeš bez njega.

    Imaš li možda profil na "Goodreads-u"? Meni je to fantastična stranica za knjigoljupce, a najviše mi se sviđa što si možeš zadati izazov koliko knjiga želiš pročitati ove godine. To me nekako "nabrije" da se bacim na čitanje.

    Ah, sinestezija.

    avatar

    30.07.2014. (23:37)    -   -   -   -  

  • Evangeline

    Odgovor na tvoj komentar od prije negdje mjesec dana (iz nekog samo Blogu poznatog razloga nije mi htio objaviti ovaj drugi dio komantara):

    Čini mi se da s psiholozima može biti ili prosječno ili loše, jer još nisam čula da su nekome baš pomogli (barem što se tiče mojih poznanika i prijatelja).

    avatar

    30.07.2014. (23:48)    -   -   -   -  

  • Rebella

    Nemam profil na Goodreadsu za sada ali namjeravam ga napraviti :) I ovo za psihologe se slažem :)

    avatar

    31.07.2014. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...