Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  "MINUTI SU DUGI, A GODINE SU KRATKE".

  - M-me Amiel-Lareyere

  avatar

  03.07.2014. (08:41)    -   -   -   -  

 • borivoj

  03 srpanj 2014
  Gospod Kršna je objavio u Bhagavad Gita, "Nema ništa u ova tri svijeta što sam Ja obavezan učiniti, ništa neostvareno što Ja moram ostvariti, ali Ja sam i dalje uključen u djelovanje (karma)”.................

  avatar

  03.07.2014. (08:43)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Krenulo čipiranje djece u Americi pod sloganom: Chippie je moj novi prijatelj i živi u meni!

  chippieObamina Vlada organizira turneju seminara po školama širom Sjedinjenih Američkih Država, u tijeku koje maskota Chippie RFID educira djecu o neophodnosti čipiranja.

  U nastojanju da odvoji mit od istine o federalnom programu implantiranja RFID čipova, kampanja za podizanje svijesti krenula je na turneji koja obuhvaća veći broj javnih škola širom zemlje.

  Operacija ima srdačnu animiranu maskotu, a nacrtani RFID čip se zove Chippie. Ovaj lik služi kako bi pokazao mladoj publici prednosti koje ima RFID implant ispod kože.

  Poslije odgledanih 30 minuta crtanog filma u kojem se prati Chippie tijekom jedne od mnogih njegovih avantura, tu je lutkarska predstava gdje se djecu potiče da postavljaju pitanja Chippiju u vezi sa RFID čipovima i procesom implantacije.

  Nakon predstave svako dijete dobiva lutku Chippie, bojanku i nekoliko informativnih letaka za njihove roditelje čiji sadržaj ublažava strahove od čipiranja djece.

  Mnoga od djece dobila su želju implantiranja čipa na licu mjesta. „Osjećao sam to kao krajnju potrebu“, kazalo je jedno od djece prisutno na nedavnom „Chippie“ seminaru u jednoj školi u Wyomingu, držeći svoju malu oteklu lijevu ruku sa rupicom u kojoj je bila umetnuta igla. „Sada mogu dobiti besplatno slatkiše svaki put kad sa mamom odem u banku ili trgovinu!“, ponosno ističe. „Chippie je moj novi najbolji prijatelj koji živi u meni!“

  Činjenice koje vam ‘znanost’ i mainstream mediji nikada neće reći o mikročipiranju

  Volt Eisner, tvorac lika Chippie pozvan je na razgovor sa roditeljima tijekom probnog leta brenda nove kampanje. „Želimo uvjeriti roditelje da ne postoji razlog za strah u realizaciji ovog novog programa. To je nešto što će neminovno svima koristiti na duže staze i praktično ne postoje nedostaci. Chippie će osigurati jednostavnost, udobnost i sigurnost u svim svakodnevnim transakcijama. Sa tehnologijom kojom raspolažemo, program je već ranije trebao zaživjeti“.

  Uvedite Chippja – novog najboljeg prijatelja vašeg djeteta, koji živi u unutrašnjosti njegovog tijela

  chippie 1

  Unutar slabo osvijetljene prostorije stotine roditelja, učenika i nastavnika sjede gledajući ka bini sa iščekivanjem.

  Odjednom, čuje se džingl iz školske liječničke ordinacije. Nakon toga tišina, a zatim počinje ujednačen zvuk, pa optimistička melodija počinje ispunjavati ogromnu prostoriju. Dječje uzbuđenje je opipljivo, ali i dalje šute, iščekujućeg pogleda, ne želeći da propuste ni jedan trenutak događaja.

  Muzika dostiže svoj tempo i zavjese se polako počinju otvarati. Lik, cilindričnog oblika, stoji na sredini pozornice dok ga prate uzdisaji iz publike. Počinje pjevati komičnim glasom, i to je trenutak kada izbija apsolutna ludnica. Neka djeca se mogu vidjeti kako skaču i divlje vrište. Drugi plješću rukama sa osmjehom na licu pjevajući svi zajedno, već poznavajući pjesmu koja se sada jedva čuje iznad dreke i vriske nekoliko stotina presretne djece.

  Jedno centralno računalo koje će vladati svima: IBM I VERICHIP – Plan mikročipiranja ljudi

  Ovo je scena današnjeg prijepodneva u osnovnoj školi u Plimutu, u mjestu Big Horn (država Wyoming); ta škola je prva stanica na nacionalnoj turneji Chippijeve ekipe i RFID tehnologije svijesti. Chippie RFID uređaj je korporativno sponzorirana maskota za novi mandat Obaminog programa RFID implantacije. Njegova svrha je da navede djecu i tinejdžere na prihvaćanje RFID tehnologije, na iznimno zabavan način.

  Chippie hladno odgovara na dječja pitanja i otklanja sve nedoumice koje mogu imati veze sa RFID implantima. Djeca kažu da uživaju u Chippijevom optimističkom stavu, i veseloj prirodi. Maskota bi jako lako mogao među djecom postići nivo slave koji imaju ljubičasti dinosaurus Barni ili Teletabisi.

  Mlađe generacije su izgleda posebno opčinjena njim na jednom nivou koji nadilazi čak i očekivanja menađerskog tima odgovornog za distribuciju Chippijevih tematskih proizvoda tijekom kampanje.

  „Chippie zaista odjekuje među malom djecom na alarmantnom stupnju“ komentirao je Robert Hauel, izvršni direktor marketinga i menađerskog tima zaduženog za robnu liniju „Chippie“. „Imali smo težak period u pokušaju da održimo korak sa potražnjom svih proizvoda koje proizvodimo. Kada smo stigli u prvu školu, sve naše zalihe su ispražnjene u roku od 45 minuta.“

  „On je tako kul!”, rekao je jedan od učenika osnovne škole u Plimutu. „Toliko volim Chippija! On je moj najbolji prijatelj na svijetu, i jedva čekam da mi se moj vlastiti Chippie implantira u ruku!”

  Jedna djevojčica sa kojom smo razgovarali, rekla je da želi roze RFID kada postane dostupan. Onda je nastavila „Volim dio crtanog filma gdje su svi mali Chippiji našli domove u tijelima dječaka i djevojčica, i svi su živjeli sretno do kraja života.”

  Mikročip implanti kao obveza u Americi a zatim i u cijelom svijetu

  Chippijeva nacionalna turneja traje mjesec dana, sa početkom u Wyomingu a završava na istoku, na Floridi.

  Na nedavnoj ko

  avatar

  03.07.2014. (16:26)    -   -   -   -  

 • borivoj

  OVO JE JOŠ JEDNA NEPODOPŠTINA PLASIRANA SA ZAPADA:

  Gradjani Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske: Odbijamo donaciju Monsantovih sjemena - gradjani kazu NE

  Monsato je donirao sjeme poplavljenim područjima i sada Vlade balkanskih država traže od seljaka da ga zasade!!!

  Potpišite peticiju za zaustavljanje tog zločina!

  Can you help this petition win by asking your friends to sign too? It's easy to share with your friends on Facebook - just click here to share the petition on Facebook.

  Hi!

  I just signed the petition "Gradjani Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske: Odbijamo donaciju Monsantovih sjemena - gradjani kazu NE" on Change.org.

  It's important. Will you sign it too? Here's the link:

  http://www.change.org/petitions/gradjani-bosne-i-hercegovine-srbije-i -hrvatske-odbijamo-donaciju-monsantovih-sjemena-gradjani-kazu-ne?recruiter= 38911753&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_p etition

  Thanks!

  Goran

  avatar

  03.07.2014. (18:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...