Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Stelina mama

  Znaš, jednom je moja Tina došla iz škole i priča mi kako su ih učili da se od velike sreće može umrijeti.. a od velike tuge ne!
  To možemo podnijeti!!
  Nevjerojatno je kako se ni priroda nije pobrinula za to.... a čini nam se kako je bar u njoj sve savršeno izbalansirano.
  Žao mi je zbog svih godina koje ste morali proživjeti bez Une... i zbog svih koje tek dolaze.

  avatar

  19.07.2014. (11:26)    -   -   -   -  

 • Aleksandra Medak Antolovi

  Nisam do danas znala da ovaj blog postoji. Imala sam čast upoznati Vašu Unu u studentskim danima jer sam kod Anamarije i nje prespavala par dana. Bila je zaista predivna osoba. I danas kad gledam svoju jednogodisnju kcerkicu, sjetim se Une i jos nekoliko nemilih događaja i svaki joj dan kažem da ju volim, ma koliko god Bog mi dao da uživam u njoj.

  avatar

  23.07.2014. (17:20)    -   -   -   -  

 • emocija

  Hvala na javljanju Aleksandra... da bila je dobra, a meni toliko nezamjenjljiva da je svaki dan nova muka. Ponekad zaželim da je manje patnje pa sakrijem misao o njoj, a onda osjetim krivnju zašto što želim na neki način izbjeći trenutnu tugu. Netko je napisao: Mrtvi nas trebaju da ih se sjećamo čak i ako nas to izjeda, čak i ako jedino možemo govoriti : Oprosti sve dok se poput zraka ne ostane bez značenja" Neka mi oprosti ako sam koji dan preskočila reći joj ili pokazati da je volim, bezgranično i vječno......
  Drago mi je čuti vas, njene kolegice, drago mi je pročitati kako vam se životi nastavljaju, kroz vašu budućnost maštam o njenoj. Puno pozdrava Tebi i tvojoj obitelji, a kćerkici svu sreću ovoga svijeta.

  avatar

  24.07.2014. (11:46)    -   -   -   -  

 • Aleksandra Medak Antolovi

  Hvala. Blagoslivljam svaki dan koji mi je Bog dao da uživam s njome.

  avatar

  27.07.2014. (20:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...