Komentari

jednaidiotkinja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Caitlin McCourt

    Uspjela sam doći na red, hvala na pitanju. :) Ali zapravo, dan nakon pisanja posta sam dobila tablete za nos pa je tada već krenulo na bolje.

    Na INmusic na kraju nisam ni ja išla. Svake godine planiram ići i uvijek neka zla sudba sabotira plan. Ove godine je to bio posao, pa novac, pa u konačnici, lom noge.

    I ajme, frend ti je super. :D Ja bih uživala s njim. :D Vjerojatno je to ona Lorcina pjesma. Mislim da bi bilo prekrasno studirati španjolski, ali eto, nemam nikakvo predznanje pa nastojim na svoju ruku.

    Što se tiče posta, mislim da bih i ja na kraju digla ruke od psihologa na neko vrijeme. A inače, nisam imala pojma da nam faks nudi savjetovalište. Šteta što su, kao što se zaključuje iz priloženog, neprofesionalni (bez obzira na volontiranje). Ovo o dezinformacijama mi je svakako vrh! U svakom slučaju, možda nađeš inspiraciju za riješavanje problema i rad na sebi iz nekih drugih izvora, ako ne od psihologa. U tome ti želim puno sreće! Kao i uspjeha na rokovima. :*

    avatar

    30.06.2014. (19:55)    -   -   -   -  

  • anime freak

    I know how you feel :/ danas je TEEEŠKO naći psihologa koji actually radi kak spada...
    moj dojam je taj da je sigurno shvaćala to olako, pogotovo ako je volonter, i itekako razumijem zašto te ljutila, jer ona bi trebala biti profesionalna jer takve stvari zahtjevaju pažnju!
    ako se ona odlučila time baviti, onda bi bilo uredu da i radi to kako spada jer nikome nije lako samo tako otvoriti dušu psihologu!

    teško je nakon toga otići kod nekog drugog :/ I get that!

    avatar

    13.07.2014. (11:59)    -   -   -   -  

  • Rebella

    ja sam bila kod psiholga samo nekoliko puta do sada i to kad sam bila u bolnici, iskustvo je u redu, ali moram priznati da su oni zapravo toliko otupljeli, valjda zbog svih tih ljudi, stvarno ne znam... inace obozavam tvoj blog, pozdraav :))

    avatar

    13.07.2014. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...