Komentari

misli2204.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • tiana

    Daj..,M..............uozbiljimo se... pa zajedno imamo 90 godina..,a ponašamo se kao djeca... :)

    avatar

    27.06.2014. (04:21)    -   -   -   -  

  • NF

    često smo sigurni samo pod alkoholom i opijatima, onda uglavnom pogriješimo, obično nikog ne bi trebalo biti briga ;)

    avatar

    27.06.2014. (07:34)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ne sanjaj je danju ako je tvoja........Samo se opterećuješ sobom i njom

    avatar

    27.06.2014. (07:58)    -   -   -   -  

  • daniela1

    ma gle ovako: moguće je da si samo plagijator/ica koji/a se igra tuđim motivima, a ne vlastitim nedoumicama i emotivnim čvorovima, iz čisto literarnih, dokoličarskih ili nekih stotih pobuda (spletkarskih? blogove koji mi tako zatitraju obično izbjegavam komentirat.), ali ako doista radiš na razrješavanju svojih "prepreka na putu", ono-baš te nešto tišti i moraš negdje izvrištat kako najbolje znaš pa nek svemir prosudi i riješi, možda dio zagonetke imaš i među nekim komentarima kod mene, pa provjeri. (usput, čestitam rođendan jednom specijalnom cvećka-specijalcu-dlanom ga po obrazima, desnim po lijevom, nećeš zamjerit. ;)) upozorena sam da mi sljedi čerupanje od tog nekog blogokolektiva (kojem najvjerojatnije i ti pripadaš i vozite neke zajedničke zezalice) ali to valjda tako ide-često se ono što se ne poznaje napada iz nekih iracionalnih strahova, ponekad moram i takve rizike poduzet želim li osjetit onu opojnu lakoću čiste savjesti. ako trebam bit još iskrenija, neke tvoje zezalice o "tratinčici" opako su ubadale i u neke moje "obrasce" i životne konfiguracije (o kojima sam često previše intimno od 2011. pisala na bloggeru, pa, iako tamo nikakvih komentara nisam dobivala sigurna sam da sam imala tihih čitatelja i s ovog portala, jer sam često kod mnogih znala pročitat neke vrlo vidljive reflekse na svoje friške postove) ali sam i njih izbjegla komentirat. ni to sad nije bitno. bitno mi je vidjet da li je doista jedno moje pitanje/nagađanje o tvom tekstu "savršena žena" izazvalo izljeve zle krvi ili se radi o višegodišnjim animozitetima koje ne poznajem i ne razumijem? (zbog čestitavanja rođendana? :)) uglavnom-tu sam ako mi imate još štogod "nalijepit", ne samo s leđa. budi/te lijepo pozdravljeni, koliko god da vas ima.

    avatar

    27.06.2014. (10:38)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Zanimljivo pismo. Nadam se da ti je sada lakše, kad si ga napisao.

    avatar

    27.06.2014. (13:32)    -   -   -   -  

  • Valcer

    I ako te zanima kako da staviš avatar, javi se.

    avatar

    27.06.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • tiana

    btw čisto zbog činjeničnog ispunjavanja obveze, nisam muškarac nego žena. i da na onom posljednjem zavoju prije izlaska na magistralni put a sve u cilju dolaska na odredište zvano prvi brač, s mogućnošću vrlo vrlo kratkog zadržavanja i onda s potrebom uporabe samo jednog osjetila (vida) biti će (riječima već prethodno potvrđena činjenična istina) potvrđeno da sam žena.

    avatar

    27.06.2014. (15:54)    -   -   -   -  

  • tiana

    @NF užitak zadiranja u ono što nikog nije briga........
    @annaboni pogrešno upućen komentar (on to ne može pročitati)

    avatar

    27.06.2014. (15:57)    -   -   -   -  

  • mikula mali

    žena,,,danas i bradatih žena ima,,i kuratih i nekuratih,,,baš si je uvjerila,,,dokaz da je žena žena je među butovima,na grudima,otpozadi,,,eto ti ta danijela,,vidiš kako oblijeće oko tebe,,i ona je žena al ti bude uvalila i prije nego noć padne,,,majkemi ak je ovo više normalno,,svi bi ebali sve a niko sem mene kitu nema,,sve se izopačilo,,

    avatar

    27.06.2014. (17:17)    -   -   -   -  

  • ian.b

    Odustajanje i propuštanje. Vrlo slično, ali u točku vremena sudbonosno. Tko može znati kada jedno preraste u drugo? Proroci? Baba Vanga? Nostradamus? Ne čudi kako na lokalnim TV postajama postoji uzurpacija noćnog programa od strane proricatelja sudbine, tarot majstora i inih bjelosvjetskih vidjelaca. Nije li to bijeg u mračni srednji vijek?

    avatar

    27.06.2014. (19:07)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    svi smo mi originali......zeleni ti pozdrav šaljem s malo modrog (to još ostalo u glavi od mora) znači: nije šljiva!

    avatar

    27.06.2014. (20:18)    -   -   -   -  

  • tiana

    @dear lilith i am so glad that you be back, ali bi bilo lijepo da je odmor dulje trajao. ali kratko je uvijek pamtljivije (sjećam se takvih odmora)..nadam se da si noge utočala a i više od toga..sve više me prsti vuku malom modrom i ne nije šljiva

    avatar

    27.06.2014. (20:29)    -   -   -   -  

  • tiana

    @ian.b vjerojatno bi i bilo da ima veze

    avatar

    27.06.2014. (20:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...