Komentari

psi-vodici.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • psi-vodici

    Zahvaljujem se kolegi novinaru g. Tomislavu Šoštariću koji je na ovako sveobuhvatan, ali vrlo jasan način prikazao stvarnost nezaposlenih osoba s invaliditetom i kakvo je trenutno stanje. Za nadati se je da će ovakvi članci senzibilizirati poslodavce te da će se više i hrabrije odlučivati na zapošljavanje osoba s invaliditetom, koje su, što je dokazano vredniji, savjesniji i odaniji zaposlenici.

    avatar

    22.06.2014. (13:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Žao mi je zbog ovakve situacije u zemlji, dapače, sram me što živim u državi koja ne vodi računa o svojim najugroženijim stanovnicima.

    Država koja ima cca 1 milijun zaposlenih osoba, mogla bi bez problema uvesti prolazni račun za isplatu plaća zaposlenih. Tada se ne bi moglo dogoditi da poslodavac zakine radnika za plaću!

    avatar

    22.06.2014. (13:56)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    na ovakvu temu ili ostanem bez teksta ili psujem ko kočijaš ( imali još uopće kočijaša ili sam ja zadnja prostakuša bez kočije i konja ? )
    papirnata prava postoje, ali u praksi ne....zakoni i pravilnici nisu usklađeni....a u glavama ljudi puno barijera i predrasuda....
    žao mi je zbog takvog stanja i ne mogu prihvatiti nebuloze, a nemam ni utjecaja da se što popravi....
    pitam na burzi zašto se mlada osoba, potpuno nesposobna za rad mora svaki mjesec javljati na burzu i pisati plan zapošljavanja kad nije u stanju raditi....odgovor je mora, takvi su propisi, a da uz te i takve propise ne ostvaruje ni jedno pravo....i što mi preostaje, plakati, psovati, šutjeti ....
    Petra, ti si barem imala priliku raditi, osoba o kojoj pišem , nije ni to ( završen fakultet ).
    Vjerujem da ćeš uspjeti i dobiti posao i želim ti to iz sveg srca.

    avatar

    22.06.2014. (14:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...