Komentari

bijeli-vir.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    100 MILIJUNA KUNA BAČENI SU U VJETAR

    Nova gradska tržnica - investicija na lokaciji u Frankopanskoj ulici u Bjelovaru

    SRAMOTA JEDNOG VREMENA

    Gradnja tržnice i poslovnog centra u Bjelovaru, završila je s nakaradnim uspjehom vlasti bivše gradonačelnice Đurđe Adlešič. Napuštena "katakomba" stoji godinama iako su političari dali obećanje; da trgovačka i poduzetnička tržnica će početi s radom.

    Bjelovarska gradska vlast ne može se posljednjih godina pohvaliti značajnijom kapitalnom izgradnjom u samom gradu. Najmanje postoji četrdesetak promašenih investicija u kojima su bačeni "pola milijarde kuna". I to dok naša privreda i gospodarstvo nazaduju.

    Tako isto je i na županijskom nivou. A radi se o jednoj potpunoj ne zreloj politici. Raspad i stečajevi ugrožavaju obiteljski život. Sve što se gradi u tim promašenim investicijama, radi se iz nečijeg privatnog interesa. Podzemna garaža nas je koštala deset milijuna kuna u koju se nitko ne parkira.

    Naš grad je potpuno uništen, u njemu nema pravih građevinskih tvrtki i otvorenog prostora za građevinske poduzetnike. To što se godinama radi je na djelu destruktivna i kriminalna politika na štetu naroda. U tome svemu nema nikakve logike. Ljudi su masovno ne zaposleni i nema dobrog vođenja posla i moguće zarade.

    U Bjelovaru je prije puno godina zagrebačka tvrtka “Imobilia commerce” sudjelovala u poslu izgradnje Tržnice i poslovnog centra, očekujući prodajom lokala i štandova isplativost cjelokupne investicije. Danas se još uvijek vodi ovrha na te sve objekte i sakriva se: jedna korumpirana i nesposobna politika.

    Izgradnja poslovnog centra i tržnice krenula je medijski pristrano i dosta politički ambiciozno. Nitko tada nije predvidio da svi "novi trgovački centri" (BILLA, KONZUM, GETRO, PLODINE, LIDL, KAUFLAND, KTC, itd.), će uništiti i staru i novu tržnicu.

    Tvrtka “Imobilia commerce” bila je investitor na lokaciji u Frankopanskoj ulici, gdje je fiducijalni* vlasnik zemljišta bila prateća komercijalno poslovna banka iz Zagreba. Sve je to bilo "maslo" bivše gradonačelnice i njenog HSLS-a.

    Kako je “Imobilia commerce” bila dužna jednom od svojih izvođača radova, građevinskoj tvrtki GTP Graditelj iz Zagreba veći dio novca za izvedene a neplaćene radove, a upala je i u teškoće s vraćanjem kredita pratećoj poslovnoj banci, to je GTP Graditelj u siječnju potpisao ugovor s bankom o preuzimanju i vraćanju kredita i nastavku za-počet-o-g posla izgradnje Tržnica i poslovnog centra.

    GTP Graditelj preuzeo je na sebe obvezu da sve lokale završi u predviđenom roku i preda kupcima, odnosno vlasnicima. Računaju da će na taj način doći i do svog novca, ukupnom prodajom lokala i štandova.
    Cijela infrastruktura već je gotova, sve dozvole su ishodovane, a i etažiranje završeno je, ali nešto teško u tome svemu ne štima.

    N a p o m e n a : NA OVAJ TEMI I BLOGU DOZVOLJENI SU KOMENTARI.

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 17.06.2014. (utorak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2135.

    avatar

    22.06.2014. (14:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...