Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • borivoj

    "BEZ TJELESNOG RADA NEMA ZDRAVOG TIJELA,
    BAS KAO NI ZDRAVIH MISLI U GLAVI" L.N.Tolstoj

    avatar

    20.06.2014. (08:22)    -   -   -   -  

  • borivoj

    20 lipanj 2014

    Predanost se ovih dana čini više kao način da utrošite vrijeme, nego kraljevska cesta prema vječnom domu Boga. Ne trebate uložiti puno truda da bi trava narasla. Ali da bi ste uzgojili korisno žito morate naporno raditi...........

    avatar

    20.06.2014. (08:22)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Odlukom američkog Vrhovnog suda, Argentina dug po obveznicama iz 2001. godine od milijardu i pol dolara mora vratiti do konca mjeseca, a vjerovnicima je otvoren put za zapljenu državne imovine diljem svijeta

    banka.hr Objavljeno 10.12, 17.06.2014.
    Argentinska predsjednica Cristina Fernandez rekla je da njezina država neće isplatiti dug od 1,5 milijardi dolara (907 milijuna dolara s kamatama) prema raznim fondovima privatnog kapitala čak niti nakon što je u njihovu korist presudio američki Vrhovni sud u ponedjeljak.

    Nakon što je odbijena posljednja žalba Argentine, presudom je naloženo Argentini da u roku od dva tjedna plati punu vrijednost svojih obveznica njihovim vlasnicima koji nisu pristali na restrukturiranje duga, kada je 2001. godine Argentina proglasila nemogućnost plaćanja.

    Iako je Fernandez rekla da Argentina ostaje otvorena za pregovore, priznala je i da njezina zemlja jednostavno ne može platiti sporne obveznice u cijelosti do konca mjeseca. Cijelu situaciju nazvala je iznudom, prenosi Associated Press.

    "Ja ne mogu zemlju izložiti takvoj iznudi", rekla je Fernandez u obraćanju naciji u ponedjeljak navečer, nazivajući fondove privatnog kapitala lešinarima. Dodala je da će poštovati obveze prema onima koji su prethodno pristali na nagodbu u pregovorima o restrukturiranju duga koji su trajali između 2005. i 2010. godine. Krajem mjeseca njima će isplatiti ratu od 900 milijuna dolara, ali vjerovnicima koji su odbili nagodbu, predvođenima fondom NML Capital Ltd. neće platiti ništa, tvrdi predsjednica Argentine.

    Američki su sudovi nadležni za ovaj spor jer je Argentina u toj zemlji izdala obveznike. Ako se ogluši na sudsku presudu, Argentina će izgubiti mogućnost korištenja američkog financijskog tržišta, te neće moći plaćati niti one vjerovnike s kojima je postigla dogovor i koje redovito u ratama isplaćuje već godinama.

    Argentina je žalbi od američkog Vrhovnog suda tražila da sruši odluku niže instance po kojoj je morala vratiti dug do zadnjeg centa. Također je tražila da zabrani vjerovnicima ovrhe koje su provodili diljem svijeta, tvrdeći da time krše Zakon o imunitetu stranih suverenih entiteta.

    Odbijanje žalbe za zabranu ovrha u svijetu moglo bi imati značajne posljedice, jer će omogućiti fondovima otkrivanje i zapljenu argentinske državne imovine bilo gdje u svijetu. Oni su to već i činili, pa su prije nekoliko godina uspjeli "ovršiti" brod argentinske ratne mornarice koji se usidrio u Gani.

    avatar

    20.06.2014. (09:25)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Podsjetnik na stare stvari !!



    PISMO JEDNOG HRVATA, ZOVE SE KRULE -
    VRIJEDNO PROČITATI:

    "Dragi moji političari,

    Uz životni standard kakav konzumiram, a vi mi ga pripremiste, ja stvarno ne znam koliko ću dugo živjeti pa evo odlučih da vam napišem pismo zahvale, kako ne bi bilo da vam nikad ništa konkretno ne napisah i ne rekoh.

    Bez obzira kojoj političkoj stranci pripadate, oporbi ili vladajućim, želim vam se zahvaliti što ste od jedne jake, industrijske, poljoprivredne, turističke zemlje...moje domovine Hrvatske...u samo 20 i kusur godina uspjeli napraviti, što bi narod reko - "Go kurac".

    Od žitne Slavonije ste uspjeli napraviti ledinu..."nogometno
    igralište"... na kom "utakmica" nije odigrana već 20 godina pa je
    korov preuzeo i naš i protivnički šesnajsterac zajedno sa centrom.Mora da ste ponosni na to? - čestitam vam!

    Čestitam vam i na tom što ste uspjeli sjebat drvnu industriju kraj
    živih šuma Gorskog Kotara i Like pa sad drvene stolice koje su
    napravljene od našeg drva kupujemo od Talijana...jer eto...oni to mogu, a mi ne.

    Čestitam vam i na tom što ste od svjetski poznate hrvatske
    brodogradnje napravili to da nas čisto veseli kad brodogradilište "3. Maj" sklopi ugovor u vrijednosti 800 dolara pa radimo kanue za somalijske naručitelje. Ponosim se s vama. Čestitam, uspjeli ste!

    Uspjeli ste i u tome da 90tih isisate sve novce iz naših domaćih
    banaka koje ste kasnije sanirali sa našim novcem a onda ih prodali strancima uz ogromne provizije za vas i vaše obitelji pa vam sada sinčići i kćerkice uživaju dok mi jedemo govna koja ste vi izasrali. Ponosim se sa vama...čestitam vam od srca.

    Uspjeli ste sjebat i poznate građevinske firme koje su radile po
    čitavom svijetu i zapošljavale po 15tak tisuća radnika. Naši
    građevinari su prije bili cijenjeni u cijelom svijetu...a
    danas?...danas ste od njih oformili građevinsko mafijaške organizacije koja jedna drugu koči i međusobno se kolju poput vukova nad plijenom, i to direktno za vašu korist...za vašu i vaših sinčića i kćeri. Ponosim se sa vama. Čestitam.

    Čestitam vam i na tome, što ste u ono malo državnih firmi što je
    ostalo, uspjeli ugurati svoje rođake pa sad nama običnim "malim" ljudima javljanje na javne natječaje u vezi dobivanja posla izgledaju kao sajens jebeni fikšn. Bravo. Čestitam. Ponosim se sa vama.

    Uspjeli ste sjebat kompletnu industriju...ne jednu...ne dvije
    tvornice...vi ste uspjeli sjebat do temelja kompletnu industriju...sve sve sve...i više od SVE. Zadnjeg kojeg sjebavate je kamenolom koji se bavi eksploatacijom bračkog kamena...kamena za kojim ludi cijeli svijet, baš vi ste uspjeli sjebat. Da ono što cijelom svijetu treba, nama ne treba - za to ste se pobrinuli vi. Čestitam. Ponosim se sa vama, al baš ono, što bi reko Edo Majka - pravo pravo!

    Kako ste sjebali industriju, tako ste sjebali i radnička odmarališta na moru. Ista ona u koje bi svake godine radnici sa svojim obiteljima za jeftine pare otišli na ta 2 jebena tjedna...2 tjedna mora...2 tjedna u kojima su padali romantični poljupci sa prvim ljubavima, negdje na Jadranskom moru. Danas si malo tko može priuštiti 2 tjedna mora...a da nema romantičnih poljubaca na Jadranu, za to ste se pobrinuli vi.
    Čestitam vam. Ponosim se sa vama.

    Ponosim se sa vama, kada mi prijatelj...visoko obrazovan i stručnjak u svom poslu govori: - Stari, možda sam si uspio riješiti Kanadu! Mogu samo reći da ukoliko moj prijatelj i ode, Kanada će biti jedna sretnija zemlja. A vi? Ne brinite se, tu sam ja da se ponosim vama.

    Ponosim se sa vama, kada me moj prijatelj Mrki...inače zidar...nazove pa kaže: -Krule prijatelju... kud sve ovo ide u pičku materinu... suze mi na oči od muke idu! Mogu samo reći da je Kanada tužna što nema mog Mrkog. A vi? Ne brinite se...tu sam ja da se ponosim vama.

    Čestitam vam i na tome što ste nakon rata uspjeli isprintati papir sa 500 000 branitelja kao da smo ratovali protiv Kine i Indije zajedno, te u tu brojku ugurati sebe...svoje rođake...rođakove rođake...i od rođakovih rođaka rođake. Znam da je to za vas bilo jebeno, vrlo jebeno...mislim....ne rat...nego to sve papirnato sprovesti i napraviti...ne morate mi objašnjavati, pobogu, pa bar vam ja vjerujem.
    Znam da vam je bilo jebeno srediti si papire za vojne mirovine i
    činove...oh....pobogu...pa kao da je bilo lako tamo negdje
    1991...1992...sa BMW-om sletiti u jarak sa činom
    brigadira...pukovnika... jedno 80 km od prve linije. Mislim da sam ja jedini koji vas razumije i stoga se ponosim sa vama.

    Ponosim se ja sa vama i kad je u pitanju mladi hrvatski čovjek koji je tek izašao iz srednje škole jer osim što ništa ne zna raditi nigdje nema priliku i naučiti. To ste mu sredili vi. Bože kako vas volim i ponosim se sa vama.

    Najmanje 100 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u
    MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne jebene Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite

    avatar

    20.06.2014. (09:27)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Najmanje 100 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u
    MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne jebene Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite vi. Čestitam...i naravno...ponosim se vama.

    Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što ste svojevremeno uzimali radnicima 2 i 4% od plaća i tako godinu i nešto...a sad ste digli i PDV na 25%. Nakon 20 godina sustavne pljačke i uništavačine uspjeli ste sjebat sve što hoda...puzi...gmiže...a rupe u državnoj kasi da čepimo mi? Opisati vam ne mogu koliko se ponosim vama.

    Čestitam vam i na ulasku u Europsku Uniju čije sam i sam standarde prigrlio odmah, pa sad dok cijela Europa spava, ja u 10 navečer palim veš mašinu kako bi oprao veš po jeftinijoj tarifi struje čiju ste cijenu formirali ka da je ista 3 puta opasala Zemlju pa tek onda došla u moju veš mašinu. U ponoć kad Europljani sanjaju, ja se jebem sa centrifugom od veš mašine zajahavši istu kako mi ne bi otišla u hodnik. Ponosim se sa vama...kako ja tako i moja veš mašina.

    U samo 20 godina sjebali ste sve. Sve što se na hrvatskom jeziku
    izreći iz usta dade, vi ste sjebali. Niste vi uništili, vi ste
    SJEBALI. Kužite? SJE - BA - LI. Tim sjebanlukom, sjebali ste i malog poštenog čovjeka, koji sam sebi nameće da je nesposoban, a zapravo...PREŽIVJETI u ovoj hrpi govana koju ste vi izasrali, može samo nadčovjek...superčovjek...jebeni SUPERMAN.

    Moj Mrki je jednom na baušteli rekao: - Ništa im sveto nije, majku li im jebem lopovsku! - te nastavio raditi svoj 250satni radni mjesec.
    Oprostite mom Mrkom na psovanju...a i sam nisam siguran na koga je mislio. Nije na vas...jer vi ste iskreni i pošteni...zato se ja i ponosim vama. Čestitam vam!

    Vaš Krule"

    ----------

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    20.06.2014. (09:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    From: "Henrik Merzel" To: "borivojbukva@yahoo.com" Pozdravljeni



    Prevedli smo 6 knjig Samaela Aun Weorja.

    Če Vas zanima se z veseljem dobim z Vami na čaju, kratkem klepetu.

    Prinesem s seboj dragocene knjige, ki so lahko odlični priročnik-učbenik slušateljem na Vaših predavanjih in delovanju.

    Ezoterika, tantirizem, bela magija, vstop v višje svetove - astralni, mentalni, kavzalni, ...

    ključi, koani, mantre, točna praktična navodila,...

    Gnoza, ...



    srčen pozdrav



    Henrik

    avatar

    20.06.2014. (09:32)    -   -   -   -  

  • borivoj

    VELIKA PRIJEVARA: Monsanto iskoristio poplave kako bi 'otrovao' naše ljude i plodna polja? Hrvatska prihvatila GMO donaciju!
    •Autor: Zrinka K.
    •Datum: srijeda, 18. lipnja 2014. u 11:27
    • Hrvatski seljaci koji su prihvatili GMO sjeme mega korporacije Monsanto moraju znati da sađenje ovog sjemena sa sobom nosi velike posljedice za cijelo naše gospodarstvo.
    Prirodne nepogode uvijek dovedu do potpunog rasula mnogih života. Balkanske zemlje sada se suočavaju s posljedicama onog što neki karakteriziraju kao najgore poplave u posljednjih 120 godina. Dogodilo se to zbog rekordnih količina kišnih padalina u Hrvatskoj, Srbiji i BiH u svibnju, gdje je najmanje 56 ljudi poginulo, a deseci tisuća ljudi ostalo je bez struje i pitke vode. Količina kiše za tri mjeseca pala je za samo tri dana što je uzrokovalo 300 klizišta, uništeno je oko 100 tisuća domova, a oštećeno je više od pola milijuna ljudi. Poljoprivrednici su naime, najviše pogođeni. Više od 100 tisuća hektara poljoprivrednog zemljišta je uništeno. Ukupna šteta poljoprivrede samo u Srbiji procjenjuje se na 500 milijuna eura. U nastojanju sanacije štete i pomoći srpskim seljacima da što prije zasiju svoja uništena polja, Monsanto je ovaj vikend donirao oko 275 tisuća eura vrijedan Dekalb kukuruz (GMO sjeme), što je dovoljno da se zasadi oko dvije tisuće hektara zemljišta. Dodatno sjeme kukuruza distribuirano je u Hrvatskoj i BiH u ukupnoj vrijednosti od oko 445 tisuća eura u tri zemlje. "Nadamo se da će uz našu pomoć mali poljoprivrednici koji su svoje usjeve izgubili zbog poplava ponovno posaditi kukuruz u roku od 2 tjedna" rekao je Jose Manuel Madero, predsjednik uprave Monsanta Europe, Bliskog istoka i Afrike. "Drago nam je da možemo pridonijeti zajednicama u potrebi", dodao je.
    Ovim postupkom, primanjem Monsanto sjemena, gotovo u tajnosti i daleko od očiju hrvatske javnosti, Hrvatska je uvela GMO sjeme na svoja polja što je zaista zastrašujuće jer sada postoji velika mogućnost oprašivanja cijelog poljoprivrednog zemljišta GMO česticama. Hrvatski seljaci koji su prihvatili GMO sjeme mega korporacije Monsanto moraju znati da sađenje ovog sjemena sa sobom nosi velike posljedice za cijelo naše gospodarstvo. Oni koji svoju zemlju kontaminiraju vrlo štetnim GMO sjemenom, otpornim na herbicide, riskiraju plodnost svoje zemlje na dugi niz godina. Naime, opće je poznato da poslije GMO sjemena u zemlji u kojoj je sjeme raslo, nije moguće saditi ništa drugo osim GMO-a, dugi niz godina iza, dok se zemlja ne pročisti. Isto tako u velikoj su opasnosti svi oni koji ne žele GMO sjeme na svojim poljima. GMO čestice šire se vjetrom i zrakom i na taj način dolazi i do kontaminacije organskih polja u Hrvatskoj. Činjenica je da se to nikako ne može kontrolirati. Monsanto je jedna od najvećih GMO korporacija u svijetu, i sjeme koje je donirano hrvatskim seljacima, također je i patentirano od strane iste tvrtke.

    U Americi su sve češći slučajevi u kojima ova mega korporacija podiže tužbu protiv seljaka koji nisu posadili GMO sjeme ove tvrtke, ali je na njegovom zemljištu izraslo GMO sjeme zbrog prijenosa sjemena vjetrom. S obzirom da je to sjeme patetirano, seljaci uredno gube tužbe i dolazi do velikog kaosa. Naime, tvrtka Monsanto vrši jednu opću prijevaru. Sada su donirali sjeme, a za nekoliko godina kada se kontaminiraju sva polja, moći će podizati tužbe protiv hrvatskih seljaka i od njih tražiti megalomanske odštete, kao što to čine u Americi. To sve uz činjenicu da će Monsantovo sjeme doslovce ubiti polodnost hrvatske zemlje, ali i otrovati velik broj ljudi koji će ni ne znajući jesti GMO hranu.
    Znači li ovo da je napokon isplivao pravi razlog poplava na ovim prostorima, jer sada su "ubojice" isplivale na površinu kao humanitarci, iako je njihov plan potpuno drugačiji i nadasve ubojiti. Ove vremenske nepogode poslužile su za promicanje GMO propagande, ubijanja plodnosti zemlje, i za dugotrajno trovanje ljudi na ovim prostorima. Hrvatskim seljacima dakako je bolje odbiti sjeme i preživjeti nego prihvatiti donaciju i trpiti posljedice, po život ljudi i po život zemlje velik broj godina iza ove prve, donirane sadnje.

    avatar

    20.06.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Hola dragi svi, u ove ljetne dane, neobične za ovo doba godine



    Naše krajeve pohode sjajni predstavnici iz Argentine - podsjetiše me na “TRIO TIVIDI”


    * Maximiliano Paradiso * Matias De Stefano * Victor Truviano


    Hmm moja ljubav prema argentinskom tangu možda ima veze sa ljudima odakle potječe taj ples :-)) Svo troje su na različitim područjima djelovanja, a opet sa zajedničom poveznicom neke nove percepcije stvarnosti; 1) novog pristupa tangu i plesu, 2) sjećanje iz nekih drugih dimenzija - znanje o našem porijeklu i pravoj prirodi, 3) mogućnost življenja na prani, od čiste ljubavi božje. Zajedničko im je i dolazak u naše krajeve, a možda se tu i sretnu :-)



    Idem redom po terminima događanja - najhitnije je događanje u Opatiji i Rijeci,



    1) Maximiliano Paradiso → Opatija - Rijeka, 21. - 25.06.2014.

    Tango Discovery

    - 21. i 22. Lipnja - Seminar Tango Discovery Reloaded s Maximilianom Paradiso u Opatiji, Hotel Camelia, Oleandar bar s početkom u 18h

    Nakon seminara održati će se Milonga s početkom u 21:30h do 01:00h

    - 25. lipnja – Seminar Kontakt Improvizacije u Ashtanga Yoga Studiu Rijeka, Vatroslav lisinski 8/ IIkat s početkom u 17h – 20h



    → Detaljnije informacije: www.tangodiscovery.com/rijeka

    → Prijavu i informacije o cijeni putem maila tamara@tangodiscovery.com ili direktno putem mobitela 095/59 59 115





    2) Matias De Stefano → Zagreb 17.7.2014. (četvrtak) s početkom 17h do 21h

    Radionica Ater Tumti - Dovesti Nebo na Zemlju

    www.harwitumhrvatska.wordpress.com

    prijave. na: harwitumhrvatska99@gmail.com

    uplate se vrše putem uplatnice do 01.07. 2104.

    Pogledajte niže dolje mail.



    3) Victor Truviano → Otok Cres (Filozići) od 02. - 16.08.2014.
    Victor Truviano, najpoznatiji svjetski bretarijanac, čovjek koji već sedam godina ne jede i ne pije vodu, imao je javno predavanje u Zagrebu (02.06.2014). Imala sam želju poći ali nisu se posložile okolnosti. Za sve one koji nisu imali sreću biti na predavanju u časopisu Nexus broj 79 objavljen je članak „Sedam godina bez hrane i vode“ u kojem je Ratko Martinović prenio dio sa tog predavanja. Viktorovi odgovori odaju njegovu skromnost i jednostavnost. Izabirem jednu rečenicu ostalo čitajte u Nexusu: „Svi smo mi umjetnici, nije bitno što radimo... Svi smo posljedica umjetničkog duha“.

    Istražujući malo o njemu naišla sam, i to na TV drage učiteljice Ching Hay, video emisiju s njim, na španjolskom jeziku - http://www.youtube.com/watch?v=DrX4TjlcfTk
    Victor ponovo dolazi u u Hrvatsku u kolovozu, kada će na otoku Cresu, od 02. do 12. 08.2014. voditi 11 - dnevni proces suhog posta kojeg je sam osmislio. Zainteresirani se mogu javiti redakciji Nexusa na tel: 01/6683 630. i e mail: darkoimenjak@teledisk.hr

    Pročitajte više u mailu na dnu



    Bienvenido!

    Dobrodošli oni u našu zemlju, a mi na njihove radionice, predavanja, druženja.
    Hasta la vista!

    Eli

    avatar

    20.06.2014. (09:40)    -   -   -   -  

  • borivoj

    The best of "Hrvatski telefonski imenik"

    Ak ne vjerujete potražite u imeniku!!!

    PREZIME, IME
    01 2946 220 - BEČAR ŠAHDO
    01 2993 430 - GEGIĆ GEGA
    01 3375 404 - ČIKA ĐORĐE
    01 3631 707 - HADŽIDERVIŠAGIĆ DŽEZBEDARA
    01 6258 465 - LEŠINA VESELA
    01 6640 750 - MAMUTI SELIM
    01 6678 765 - DEGEN ERIKA
    021 389 032 - ĐOKOVIĆ KITICA
    021 635 377 - ŠĆEPANOVIĆ KITA
    021 741 925 - BISER ŠERIF
    021 863 048 - ZLOĆO MLAĐI
    022 662 250 - ČETNIK OJDANA
    032 322 314 - SILOV ANNA
    034 263 157 - PIŠA KATICA
    035 375 326 - JAJALO PILE
    042 311 277 - FUKSA MIRA
    044 682 419 - RADI ĐON
    044 815 166 - ALIMI NAĐI
    047 553 050 - KLISKA MICA
    048 638 353 - GUZI DRAGA
    051 643 722 - ŠUPAK RADOVAN
    051 725 980 - CURI ĐON
    051 775 489 - BILALI NEBI
    052 210 412 - MOŠNJA-ŠKARE LORENA
    052 211 884 - ČERVENI MERCEDES
    052 451 069 - TIKVINA JAGODA
    052 543 548 - RAZBOJNIKOV SPAS
    052 812 979 - KENJAR ISMET
    052 662 357 - ARAMIS ŠUPAK
    051 230 246 - VALTER ŠUPAK
    051 254 495 - OLIMPIJA STRUJA
    020 421 816 - HABIBA LJUTA
    023 288 601 - ŠANTA SLANINA
    040 643 678 - ROK KOŽNJAK
    033 551 949 - ORLANDO ŽILAVI
    035 364 425 - PILE CICA
    035 364 059 - MICA TORBICA
    031 300 506 - JANKO ŠTAKOR
    052 500 867 - ROMUALDO MOŠNJA
    051 264 030 - TARZAN LEGOVIĆ
    051 214 292 - ZMAJ DEFILIPIS
    043 881 373 - NEBOJŠA KOBASICA
    035 428 211 - PAVO PRČIVRAGOVIĆ
    01 3884 423 - DRAGAN PRCAĆ
    032 881 685 - FADIL GIBANICA
    099 460 776 - KIFLA GAMES (TVRTKA)
    01 3894 294 - GOLUB LASICA
    048 624 649 - VIŠNJA VIŠNJIĆ
    098 844 315 - JUPITER BEM
    01 2001 676 - BANANA KUNINA
    098 846 268 - ELVIRA PAPIGA
    098 666 626 - HUNTER JELEN
    021 385 929 - SATURNIN PUTNIKOVIĆ
    043 485 214 - MIROSLAV KOBRA
    051 800 252 - MUJO JAZAVAC
    031 591 054 - SRBISLAV SRBLJANOVIĆ
    051 878 103 - NARANČA MAMULA
    098 410 271 - DINO URIN
    021 410 271 - GRGO GRGA
    053 753 040 - LUKA TUKA
    031 609 220 - LUKA ŠTUKA
    098 870 766 - JOHN DILLINGER
    051 541 355 - MUSTAFA ZAKLAN
    052 816 914 - ŠERIF ŠERIFI
    033 784 020 - MISLIM MISLIMI
    01 3862 011 - STJEPAN KALAŠNIKOV
    01 3862 905 - FRANJO ŠMAJSER
    052 774 338 - PETER KILLER
    098 723 870 - JURICA BOMBAŠ
    040 851 411 - VLADO ZABAVNIK
    098 9576 858 - ELVIRA ĆUFTA
    01 3830 117 - JELA BOŽIĆ
    020 422 165 - MARIJA ZVIJER
    098 429 661 - SVEMIR TRAVICA

    avatar

    20.06.2014. (09:55)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Podsjetnik za dobro jutro!








    Prijetnje su ozbiljne ako Vam ovo ne pošaljem.
    Morate ovo pročitati, stvarno je odlično. I ne zaboravite pročitati upozorenje na dnu . Znate li da se po koži može prepoznati da li je osoba seksualno aktivna ili nije
    Seks uljepšava. Znanstveni eksperimenti su pokazali da žene za vrijeme spolnog odnosa proizvode značajne količine hormona estrogena, koji čini kosu sjajnijom i kožu nježnijom.

    Nježno, opušteno vođenje ljubavi smanjuje vam mogućnost obolijenje od dermatitisa, crvenila i ostalih kožnih bolesti . Znoj koji se pri tome luči čisti pore i čini kožu sjajnijom.

    3.Vođenje ljubavi će sagorijeti sve kalorije koje ste sakupili tokom romantične večere.

    Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Rasteže i pomaže tonusu gotovo svakog mišića vašeg tijela. Svakako je ugodniji od 20 krugova po bazenu, a i ne treba vam posebna oprema!

    Seks trenutno liječi blažu depresiju. Luči endorfine u krvotok što izaziva osećaj euforije i zadovoljstva.

    Štoimate višespolnih odnosa, više će vam se ponuditi. Seksualno aktivno tijelo odaje veće količine kemijskih supstanci zvanih feromoni. Ti suptilni seksualni mirisi totalno uzbuđuju suprotnispol.

    Seks je najsigurnije sredstvo za smirenje na svijetu. 10 PUTA JE SIGURNIJI OD APAURINA.

    Svaki dan jedan poljubac i ne treba vam zubar! Ljubljenje potiče pljuvačku na ispiranje hrane sa zuba i spušta nivo kiseline koja je uzrok zubnog kamenca.

    Seks zaista pomaže kod glavobolje. Spolni čin opušta napetost koja sužava krvne žile u mozgu.

    Puno vođenja ljubavi može olakšati disanje kod začepljenog nosa. Seks je prirodni antihistamik. Pomaže pri astmi i peludnoj groznici.
    Ovo je poruka sreće u seksu. Seks je sada poslan i vama! Vila vrućeg seksa će vas posijetiti kroz četiri dana od kada primite ovu poruku, ali samo ako je pošaljete dalje. Ukoliko ne pošaljete ovu poruku dalje, nećete imati dobar seks do kraja života. Na kraju ćete morati prihvatiti celibat, a genitalije ce vam istrunuti i otpasti. Ovo nije šala Pošaljite pismo onima kojima treba seks (a kome ne treba???). Ne šaljite novac jer sudbina vaših genitalija nema cijenu. Ne zadržavajte ovu poruku za sebe već je pošaljite u roku od 96 sati. Pošaljite deset kopija i pričekajte da vidite šta će vam se dogoditi za četiri dana. Budući da poruka mora obići svijet, morate je poslati. Verujte u to, premda i niste praznovjerni. OBAR SEKS, ali svakako upamtite: kopija ove poruke mora napustiti vas e-mail account u roku od sat ili nema vise dobrog seksa do kraja života.

    avatar

    20.06.2014. (09:57)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Neka je svima sa srećom!

    Ovo sigurno više nikada nećemo doživjeti.
    Sretan je onaj tko to doživi.

    Kolovoz 2014...
    Kako je to lijepo. Ovo će biti jedan jedini put u vašem životu da svjedočite ovom fenomenu.

    KOLOVOZ 2014

    Ponedjeljak

    4.
    11.
    18.
    25.


    Utorak

    5.
    12.
    19.
    26.


    Srijeda

    6.
    13.
    20.
    27.


    Četvrtak

    7.
    14.
    21.
    28.


    Petak
    1.
    8.
    15.
    22.
    29.


    Subota
    2.
    9.
    16.
    23.
    30.


    Nedjelja
    3.
    10.
    17.
    24.
    31.



    Kolovoz, ove godine imat će 5 Petaka, 5 Subota i 5 Nedjelja. Ovo se događa samo svakih 823 godine. Kinezi ovo zovu "Puni srebrni paket".

    Bazirano na kineskom Feng Shui, tko ne pošalje dalje ovu obavijest, može biti sam očišćen.
    - JA ŠALJEM, NIKAD SE NE ZNA !?

    avatar

    20.06.2014. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...