Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • donin svijet

    Sjetit će ih se političari i stavit će ih na čelo kolone... ali one za "odstrijel"... one koje treba prepustiti privatniku... a gdje će njihov rad biti još manje plaćen, gdje će biti još manje razumijevanja kad uđu u godine i ne mogu više.... s čelnog mijesta te kolone će dospijeti na još jadnije mjesto na društvenoj ljestvici...na mjesto s kojeg će izdaleka gledati zadnjeg u koloni... jer će kaskati daleko iza kolone....
    Važno je staviti svoj potpis za referendum protiv outsourcinga... jer skupljanjem tih potpisa sindikati su krenuli u akciju zaštite onih najslabijih u društvu. Važno je ne okretati glavu i ne biti sebičan u ovoj situaciji.
    STAVIMO SVOJ POTPIS ZA REFERENDUM PROTIV OUTSOURCINGA!

    avatar

    15.06.2014. (22:40)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    na žalost je istina...za sve su dobre, sve naprave ali na kraju kao da ništa ne rade, kao da ništa neznaju ali so zakon barem meni...i čistači so ljudi...i to veliki...bez njih nema ništa...Laku noč!!!

    avatar

    15.06.2014. (23:19)    -   -   -   -  

  • edo

    Imam takvu jednu doma :)

    avatar

    15.06.2014. (23:49)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    I ja sam mislio da je Jugoslavija bila mozda privremeni uspjeh kao dizajn, i da je ostavila trag na nacije upletene u nju, jer je razvidno da industrijalizacija i urbanizacija nisu zaista od mase plemenskih ljudi napravili gradjane.
    To sam vidio 1997. u hrvatskoj vosjci - od nas 50 u vodu, 10 nije imalo ni osnovnu, a jedan od njih je bio predsjednik lokalnog ogranka HDZ mladezi "jer mu je netko to ponudio, pa on prihvatio". A jos par teskih seljacina iz Bosne, tipa "sad te grlim, sad te koljem".
    No, sada nekako zakljucujem, nakon azijskih iskustava, zemalja koje su imale/imaju socijalizam/komunizam, da im je radna etika/kultura/postenje i dalje prisutno.
    Dakle, prljavstina i sviranje banani su ukorijenjeni dublje na Balkanu, kao sto jedan od mojih frendova rece "Pricanje je stil zivota kod nas, a ne akcija".
    Rijeci kostaju nista, samo moras mislit da te ne ulove u prevelikim nekonzistentnostima;-)
    Biti covjek, i biti kulturan, e to je izgleda najteze :-)

    avatar

    26.06.2014. (04:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...