Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Ema

    Ona je znala tako dobro vidjeti i rijecima opisati ono sto vidi. Drago mi je sto imamo mogucnost citanja njezinog facebook profila i bloga. Vracam se tamo i citam pomalo, onako preskacuci, da uvijk imam jos za citati.

    avatar

    14.06.2014. (09:46)    -   -   -   -  

  • Rebel With a Reason :P

    Stvarno prekrasno... mislim da smo svi mi djeca u dubini duše. Treba samo da potražimo to nevino i neiskvareno stvorenje. :D

    avatar

    14.06.2014. (11:41)    -   -   -   -  

  • Njegova :)

    Obožavam mačke, predivna slika, iskrena, čista.. :)

    avatar

    14.06.2014. (17:59)    -   -   -   -  

  • ziz

    o tako fino

    avatar

    15.06.2014. (00:24)    -   -   -   -  

  • ian.b

    Nešto drugačije i s protekom vremena fascinirajuće u prebiranju po sjećanju.

    avatar

    15.06.2014. (07:49)    -   -   -   -  

  • durica

    djeca i životinje se tako dobro razumiju. smatram da taj odnos djece prema životinja i biljkama utječe na razvoj emocionalne inteligencije, koja je, po meni puno važnija od svog formalnog obrazovanja, pogotovo sada kada su nam sve informacije dostupne na dva-tri klika.

    avatar

    16.06.2014. (10:32)    -   -   -   -  

  • durica

    onaj gel iz ljekarne za izbacivanje toksina zove se Enteroselgel.
    da, ovo s pedijatricom je istina. mali je s tri mjeseca dobio to prvo na licu, a ona je rekla i da premalo dobiva na težini, do tada sam ja samo dojila i bilo je sve ok. onda mi je rekla da ga moram dohranjivati, jer " morate mu dati jesti ako je gladan ". istina, on je bio jako lijena beba za dojenje i stalno mi je spaval, ja sam ga morala buditi da se najede, pa bi on opet zaspal na cici i tak smo se zezali, i nije mu se dalo gutati. bebe imaju te neke skokove u razvoju, al tak, kad si prvi put mama, poslušala sam je za tu dohranu, ali kad mi je savjetovala da prestanem dojiti nisam mogla vjerovati da mi to govori. i nisam je više slušala. ( moj muž je ne podnosi i želimo je promjeniti ).

    avatar

    17.06.2014. (00:50)    -   -   -   -  

  • sarahB.

    Nježnost i bezazlenost. Osobine koje se najranije gube, najbezočnije skrivaju i najokrutnije izruguju. A u njima sva mudrost koja nam treba.
    Divna, divna duša.

    avatar

    18.06.2014. (21:53)    -   -   -   -  

  • rascijepano srce

    molim Vas ako možete proslijedite dalje

    Hvala Vam

    avatar

    20.06.2014. (08:26)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Šteta je samo što i jedno i drugo ipak odrastu i onda prestaju biti to što su bili kad su bili djeca/mačići.

    avatar

    20.06.2014. (14:07)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Mislim da odrastanje ne uključuje nužno gubitak nevinosti i nježnosti. Šteta je, 7apravo, što se taj i7ra7"'odrastanje" u našoj ' kulturi ' već uvriježeno shvaća kao neko prilagođavanje lošim okolnostima, na način da velikim dijelom odustajemo od najfinijih dijelova svoga Bića. Daje mu se negativan kontekst: "Odrasti " većini7nači - odustani od sebe kakav jesi i budi onakav kako okolina očekuje od tebe.

    No, odrastanje je, 7apravo, nešto sasvim suprotno, dola7i od ' rasta ', a to ne može biti nešto što te sakati, već nešto što te bogati, uvećava, širi, produbljuje, profinjuje ... :)

    avatar

    21.06.2014. (12:54)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Evo pravog objašnjenja o čemu govorah maloprije - ' slučajno ' sam nabasala na ovaj video, tražeći nešto drugo, iako slično :

    http://www.youtube.com/watch?v=mfl7iULnYTg

    avatar

    21.06.2014. (14:23)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Je li preporuka zbog perioda od 15. do 17.15 minute razgovora? Šteta što je razgovor naprasno prekinut.

    avatar

    21.06.2014. (15:20)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Da, to je taj najbitnij moment, ali je isto tako važan i nastavak, jer je moguće iscjeljivanje duhovnih aspekata, najčešće i7gubljenih u djetinjstvu ili tijekom ra7nih životnih trauma.
    Slažem se, šteta da nema drugog videa koji bi se nastavio na taj, možda malo bolje pretražiti ...

    avatar

    21.06.2014. (19:50)    -   -   -   -  

  • eum

    »Moramo dignuti glas protiv velikoga zla i zločina pobačaja, ali i zagovarati ljepotu i veće dobro. Pokažimo neustrašivost«, poručila je s nedavno održanoga »Kul festa« Lila Rose, magistrica povijesti koju su mediji svrstali među 25 najutjecajnijih žena u Washingtonu. Tom se prigodom rado odazvala na razgovor za Glas Koncila.

    (Novi post)

    avatar

    03.07.2014. (17:15)    -   -   -   -  

  • http://koprivaljuta.blog.

    Pozdrav!

    avatar

    11.07.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  • catwoman

    7ahvaljujem i u7vraćam po7rav Ti, draga i žestoka ljekovita biljko.
    Nisam mogla otvoriti Tvoj blog.

    avatar

    12.07.2014. (05:05)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ evanđelje u molitvama ... takođe bih 7abranila pobačaj, no istovemeno omogućila ženam koje ne mogu odgajati i brinuti se 7a dijete koje im se dogodilo, da daju to dijete posvojiti u stabilnu i sigurnu obitelj, koja već dugo s čežnjom čeka neku svoju prinovu. Vjerujem da bi se našlo situacija kada bi stariji par prihvatio i mladu majku s djetetom, te 7ajednički skrbio o djetetu. Bitno je da nitko ne šefuje i ne traži biti voljen više od ostalih. Dovoljno 7rele, integrirane i ra7vijene osobe mogle bi bes problema uživati u 7ajedničkim radostima roditeljstva.

    avatar

    12.07.2014. (05:11)    -   -   -   -  

  • eum

    Mogu se složiti sa tvojim razmišljanjima u kojima podupireš i g-dina energopsihoterapeuta Tomislava Budaka, ali samo kao različitim mišljenjem koje bi moglo biti dilelom i stvarno. Međutim ne ide mi mješanje stvarnog, duhovnohg i intuititivnog (iako procesno ono postoji) jer je to područje podložno demagogiji i manipulaciji ljudi. Frapira me činjenica koliki broj manipulanata živi na račun naivnih i lakovjernih ljudi koji se daju manipupirati i iskorištavati. Nama dokaza da se recimo "prethodno oteta braća" čuju, osjećaju u njihovoj duhovnoj prisutnosti, to se ne može dokazati praktično, znanstvaeno ili religiozno - prema crkvenim spisima, osobito ne neko poslijedično disfunkcionalno ponašanje, koje u stvarnosti može biti rezultat nekih drugih poremećaja i/ili ljedske nezrelostii ili nesavršenosti koju svi podnosimo i protiv koje se borimo.... U sličnom kontekstu razmatram i problem pušenja i/ili droge. To jesu indikatori neke slabosti ali nikako ne i prvenstveno neke identifikacije sa određenim osobama ili sl. U sv. slučaju zahvaljujem ti na komentaru koji daje poseban pogled na cijelu stvarnost postavljene teme, od koje se pomalo i odmiče: i pravog pitanja - zašto je abortus nepravedan (zločin ili ne)!?

    avatar

    13.07.2014. (14:24)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Cat, ova slika govori sve. Tako ja uživam s mojom "Katicom". Potpuno se je oporavila, i sada živa u slobodi mačjeg života. Svakodnevno ju promatram i djelim trenutke s njom. Hvala Ti na svemu što si učinila za nju, i podijelila brigu samnom. Lijep pozdrav Tebi od nas.

    avatar

    15.07.2014. (22:47)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Tako mi je drago što je tvoja Cat opet slobodna i sretna u 7dravlju. Ako se što vrati, javi, pa pošaljem još tabletica. Po7drav Vam oboje. :)

    avatar

    22.07.2014. (04:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...