Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • semper_contra

    Vrlo zanimljiva ideja i jednako tako vrlo neostvariva obzirom na ljude u malim zemljama koji bi to trebali napraviti.

    avatar

    13.06.2014. (22:38)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Da ja imam priliku razgovarati s Vesnom Pusić, a da me hoće saslušati, što naravno uključuje i ugašen mobitel, onda bih joj rekao da bi Hrvatska vanjska politika svakako trebala biti okrenuta na regiju - pomoći Bosni i Hercegovini na sređivanju unutarnjeg stanja i ustroja, pomoći Makedoniji da zadrži svoje ime, pomoći Srbiji na putu ulaska u EU, pomoći Kosovu na uspostavi ustroja i suživota sa Srbima, pomoći Albaniji na daljnjem razvoju ekonomije i političkog sustava kao i zaštite okoliša, pomoći Mađarskoj i posredovati u sporu s Rumunjima oko manjina, pomoći (možda i sufinancirati) Sloveniji završetak autoputeva od Postojne do Rupe i od Ptuja do Macelja - i sve to bez fige u džepu i s jasnim interesom Hrvatske koji se očitava u stabilnom i ekonomski rastućem okruženju. Jer kome će Hrvatska prodavati svoje proizvode, svoju pamet nego okruženju. Jer dobro na primjeru slikovnica kažeš - veliki rade jeftino, a naša je šansa da s dobrim odnosima u regiji ostvarimo prodaju naših proizvoda koji će biti jeftiniji i zbog nižih transportnih troškova, a proizvodi iz regije će biti jeftiniji hrvatskim državljanima. Razvojem našeg okruženja, ne samo da rastu naše šanse, već raste i cijeli niz koristi od toga - transport kroz Hrvatsku, turizam iz tih zemalja, zajedničke razvojne, ali i zaštitne aktivnosti ... itd.

    avatar

    13.06.2014. (23:11)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlična ideja, no ne vidim nikakvog razloga da je ti sam ne realiziraš. zašto se unaprijed svrstavaš u marginalce, kad se zna da su vizionari uvijek bili pojedinci u društvu, a ne institucije i državni aparatčiki. vesna pusić se malo muvala po politici i dobro ufoteljila, plaćica pristiže radila-ne radila. šta nju briga što bi se sve moglo, kad plaća ionako dolazi. da su oni prepuni entuzijazma za rad, ne bi država bila zadnja u svijetu. dakle, uzmi stvar u svoje ruke i izguraj svoju ideju. ako se prihvatiš toga, ideje kako to učiniti, dolazit će ti kao poplava!

    avatar

    14.06.2014. (00:40)    -   -   -   -  

  • Holy

    Mi čitamo upravo tvoju knjigu za školarce ima i nekih ilustracija unutra, pročitali smo tvoju slikovnicu, zatim pročitali smo nekoliko tvojih knjiga. Redovito pratimo medvjediće na TV. A od Vesne nismo još niš pročitali, Imaš kaj za preporučit?

    avatar

    17.07.2014. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...