Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ovisnica

    a ona je tebe "iskoristila" za cijenu smještaja? nisi li jednom spomenuo da sudjeluješ u couch surfingu? i zar tu nije smisao koncepta dobrovoljno (podvučeno dobrovoljno) ustupanje vlastitog i korištenje tuđeg stambenog prostora?

    avatar

    13.06.2014. (15:21)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Potpuno promašena bit posta. Ne radi se o tome tko se obvezao kome na što i tko je dao više ili manje. Pa nismo u trgovini!

    Radi se o tome da samo trunka nježnosti i dobrote od žene toliko znače svakog normalnom muškarcu da joj je zbog toga voljan izaći joj u susret u svakom mogućem pogledu i ne brinuti se je li joj objektivno dao više nego ona njemu.

    Ili, drugim riječima: podsjećam sve zainteresirane na očaravajuću moć ženstvenosti, danas nažalost izgubljene vještine.

    avatar

    13.06.2014. (18:09)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @ovisnica Pa nije ni rekao da ga je iskoristila. Samo da nije bilo seksa, a htio je da ga bude. Ta priča je prvenstveno ilustracija kako ženstvenost djeluje na muškarce. Ok, Ignissov doživljaj nije najbolji primjer za temu posta, ali jasno pokazuje koliko je teško naljutiti se na ženu koja ima stila, iako ti stvari s njom ne idu kako si naumio.

    @Igniss Daj napiši odakle je dotična, ako nije tajna.
    Rusija, Bjelorusija, Ukrajina?

    avatar

    13.06.2014. (18:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Zoni: točno tako

    ;-)

    avatar

    13.06.2014. (18:37)    -   -   -   -  

  • ovisnica

    ako pogledaš svoj naslov, "Iskoristi me nježno", vidjet ćeš zašto postavljam pitanje. zanima me kako ti ovo vidiš kao njezino nježno i ljubazno iskorištavanje, odnosno, što je točno bila njezina korist. cijelu tu priču si stavio kao ilustraciju nježnog iskorištavanja, na koncu.

    iz moje točke gledišta ona se doima samo kao pristojna i obzirna gošća u couch surfingu, od koje se nije ni očekivalo ništa više, a ti kao pružatelj "kauča", od kojeg se također nije očekivalo ništa više.

    ako se ne radi o tome, reci. (makar to i nije bila tvoja osnovna poruka; nadam se da nije obavezno da svaki komentar pokriva ukupan smisao svakog posta.)

    slažem se s premisom pristojnosti i ljubaznosti u međuljudskim odnosima i inače, ne samo među potencijalnim seksualnim partnerima (što je opet nova tema, jer se mnogi muškarci tako ljubazno ponašaju SAMO prema potencijalnim seksualnim partnerima.)

    avatar

    13.06.2014. (22:47)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Iz ovakvog toka misli je očit upravo problem koji sam naveo na početku: uznemiruje te ideja da je žena možda napravila nešto dobro za muškarca jer je htjela na obziran način ispuniti neki cilj. Zbog toga ti je vrlo važno dokazati da ili A) cilj nije postojao, i/ili B) cilj nije ispunjen i/ili C) to se sve ionako podrazumijevalo i/ili D) dogodilo se slučajno.

    Kako sam prije toga slučajno pisao o couchsurfingu, neminovno si se uhvatila couchsurfinga kao opravdanja za C. Ali to je potpuno nebitno za cijelu priču! Detalji će ostati samo moji.
    Stranica jednako može biti i Badoo ili PoF, može se raditi o bilo kakvoj vrsti komunikacije gdje netko upozna nekoga i nakon kratkog vremena ga pozove u posjet, što se zapravo događa prilično često (sjetimo se samo svih onih srcedrapajućih postova o ljubavima započetima izdaleka, mislim da čak na blog.hr-u ima nekoliko takvih parova).
    Ako stvarno toliko inzistiraš na couchsurfingu, samo pretpostavi da je bilo planirano da ostane 1 dan, ali umjesto toga je htjela ostati 5 dana.
    Ako unatoč tome i dalje ne vidiš korist, jednostavno je zamisli (npr. pretpostavi da se radi o muškarcu koji je ženu odlučio odvesti na putovanje u Italiju). Ona je sporedna.

    Zaboravi na trgovački odnos!

    Kolika je i zašto točno ostvarena korist nema nikakve veze s poantom priče: da žena koja zna što radi bez problema može od muškaraca izvući što god želi, i k tome postići da se on zbog toga osjeća dobro.

    avatar

    14.06.2014. (08:59)    -   -   -   -  

  • ovisnica

    ne mogu dobiti odgovor bez da, bez drugih podataka osim pitanja, pretpostavljaš moje emocionalno stanje? hajde pokušaj nemati predrasuda prema ženskom glasu koji ti se javlja. nismo sve iste.

    nisam uznemirena, nego znatiželjna. da se nikad ne ponašam ljubazno prema muškarcu, ovako kao u tvom primjeru, ne bi me ni zanimao tvoj doživljaj opisanoga. upravo zato te to to pitam, jer u tvom postu ima nabrojeno točno što si ti sve u toj prilici dobio kao korist, ali nema nabrojeno točno ono što je ona dobila, a ta ravnoteža mi se čini kao ključni moment.

    ponavljam, to što mene ta ravnoteža zanima ne znači da ne razumijem da si htio reći da žena (muškarac, dijete, tuljan) takvim ponašanjem može dobiti puno toga. uvijek je dobro povećati količinu dobrog feelinga u svemiru :)

    (ne, ne mora se raditi o couchsurfingu, može to biti i šogorica kolege na studijskom putovanju. poanta je ipak bila da je cura dospjela k tebi kao poznanica / prijateljica, a ne u sklopu kontakta preko iskrice ili sličnog portala. ne znam, MENI to nije isto.)

    avatar

    14.06.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • The Artist Formerly Know

    Pitam se jel bi komentatori bili takve saljivdzije da je sudac postupao "rodno osvijesteno" i npr. zadrzao nekog od njih u zatvoru cisto kao "lekciju za svaki slucaj"?

    Zatekao ženu kako se seksa s drugim, ona prijavila silovanje

    avatar

    17.06.2014. (19:47)    -   -   -   -  

  • o cemu se radi

    Tko tu koga iskoristava ali zapazam neke stvari. Gledam normalne decke koji ne konzumiraju travu i sl, koji nisu u tome. Popiju oni, nisu nikakvi papci da se razumijemo ali stvar je u tome da najbolje zenskice i komade furaju nekakvi neugledni, suhi, žgoljavi, niski... "travari".

    U cemu je stvar? Sve cure obozavaju da se napusavaju pa biraju tipove koji to lako nabavljaju i konzumiraju svaki dan? Dakle on ima to i bude s njim zbog toga?

    Ili ja zivim u takvoj sredini ili o cemu se tu radi?

    Dakle normalni koji ne puse travu, nisu ni pickice nit mamine maze a cura nemaju. Dok svakakvi tipovi koji se bave tom travom i koji to puse po cijeli dan imaju cure i to zgodne cure, a oni nikakvi, pomalo blentavi sa nekakvom bezveznom spikom.

    avatar

    18.06.2014. (17:18)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @TAFKA: naravno da ne bi! Samo još jedan izložak smrada u ovoj okolini...

    @O čemu se radi: da, ali nije baš toliko jednostavno. Svakako postoji i prag dominacije na djelu kroz to da su one privučene kriminalcime (i.e. opasnosti i uzbuđenju), no isto tako postoji i prag dominacije da su privučene i visokim ili mišićavima tipovima (po tvom opisu mi se čini da si i ti jedan od njih).

    No veći faktor nego prag dominacije je i sama dominacija. Ljudi koji agreisvno puše travu vjerojatno ne brinu tko misli što o njima i imaju određenu privlačnu indiferenciju oko sebe. Sama trava kao kemijska tvar vjerojatno i sama pridonosi toj karakteristici.

    Dakle, imaš ta tri faktora na djelu u otprilike podjednakim omjerima. Svejedno, ne preporučam da ti postaneš travar zbog cura. Radi na normalnim faktorima privlačnosti radije.

    Novi post: Izgradi svoju vlastitu igru

    avatar

    18.06.2014. (22:22)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Zločin bez kazne

    avatar

    20.06.2014. (13:24)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: VitalyZD: igrač ili pozer?

    avatar

    27.06.2014. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...