Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • YEEE

    PA kao da je to nesto novo ,To se radilo za vrime bivse drzave kroz rat i do danasnjeg dana ,i mnogi u vlasti su to znali ,a to je kod nas opca praksa,pa me cudi sto ste kao sokirani il ste se sve ove godine pravili GLUHONJEMI ,

    avatar

    13.06.2014. (02:04)    -   -   -   -  

  • jasko

    ako je ovo jedna od najboljih a kakve su tek druge

    avatar

    13.06.2014. (07:28)    -   -   -   -  

  • a

    i onda panduri pilaju sitnu raju..uuff

    avatar

    14.06.2014. (13:09)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Gornji članak je dokaz da I u dolini Neretve dejstvuje Nevladina antihrvatska udruga. Nemože se baš podcijeniti Pusiće, Teršelićku a glavni među njima je Savo Štrbac.Ovaj blog od njih zaslužuje pohvalu. Neretvani se imaju razloga ponositi sa barba Lukom koji je jedini ostao vjeran svome prijatelju pravedno osuđenom Ivi Sanaderu.

    avatar

    15.06.2014. (10:45)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Neretvanine prvo trebaš poznavati zakone da bi komentirao gornji članak.
    Da bi se primilo nekog u policiju on je trebao imati boravište u RH u to vrijeme, a oni koji su živjeli u BiH, to nisu mogli imati, već su morali krivotvoriti dokumente. E sad, pitanje je da li ti shvaćaš da li je netko tko krivotovori dokumente pogodan za policiju.

    avatar

    17.06.2014. (23:20)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Hvala na pitanju Neretva. Ne želim se sporiti sa tobom u vezi zakona I njegovog sprovođenja ili ne sprovođenju. Svi zainteresirani znaju da je u Hrvatskoj zakon napisan obično dobro ali kojega se nitko ne drži.To smo nasljedili od prve I druge Jugoslavije. Mene smeta Neretva što sa svojim pitanjima u gornjem članku opet ides đonom na Hercegovce. Neznam čemu toliko tvojih pitanja o dotičnoj osobi I kriminalu sa kojim se bavi. To pitanje treba riješiti policija I sud o kojima ja nemam naročito mišljenje. Smeta me to što vjerujem da se želiš ponovo vratiti na zločine u Dretelju.

    Kada spominješ tko je određivao tko će dobiti posao u državnim , službama, naj prije misliš na bivšeg Gradonačelnika. Ja u tu tvrdnju ni naj manje ne sumnjam, ali svi također znaju da je barba Luka u tom slučaju imao naj više udjela, ali ga ne spominješ, zašto?Svima je poznato da je napravljeno, kako sam kaže bivši Gradonačelnik stotinu optužba na njegov račun, ali se do dan danas nije našao na optuženičkoj klupi I još kaže da sve te optužbe svežu mačku za rep. Kako to Neretva da je taj zakon tako I toliko nemoćan?
    Hrvatski zakon a posebno njegovo sprovođenje su u jadnom stanju a za to je naj bolji dokaz ponašanje hrvatskog Predsjednika I Premijera, obojica pravnici. Prvi kaže da su u Hrvatskoj zmije podigle glave a drugi da je Hrvatska slučajna država. U jednoj pravnoj državi obojica bi se zbog takkovih izjava nasli u zatvoru ali ne I u Hrvatskoj.

    I još jedna zamolba Neretva. Reci mi jednu stvar koja se može smatrati pozitivnom koju je naoravio sadašnji predsjednik Hrvatske, osim što je nedavno izjavio da hrvatski građani zaslužuju bolji život?

    Ti već od davno Neretva pišeš tedenciozno I sve zamotano u celefon I to ću ti uvijek prigovoriti. Ti si slčan u stvovima kao EX ministeru Jovanoviću koji gleda kako gori hrvatska zastava bez prigovora a skače na zadnje noge kad Šimunić vikne Za Dom. Ako je taj pozdrav toliko zločast da ga treba zabraniti, zato što su se njime služile ustaše, zašto se onda Hrvatima ne zabrani jesti kruh koji su također jeli I ustaše. Ako do toga dođe onda će naj bolji izlaz biti da ga Hrvati ne zovu kruh nego lebac.

    avatar

    18.06.2014. (10:54)    -   -   -   -  

  • Jerko

    Šaljite sudove, vraćamo ih pune.

    avatar

    18.06.2014. (18:02)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Di je onaj provokator Spasoje_

    avatar

    19.06.2014. (13:32)    -   -   -   -  

  • Neretva

    1. Neretvanine navedi jednu riječ gdje se išlo đonom na Hercegovce? Ne samo u ovo m članku, već u bilo kojem od 502 napisana članka u 6 godina psotojanja bloga.
    2. Nemam pojma odakle si došao do Josipovića i Mesića. Ovo je blog Neretva i Matijevići i piše o tim temama, a ne o Josipoviću, Mesiću i Tuđmanu.
    3. Bivši gradonačenik kojeg spominješ se našao na optuženičkoj klupi prije 20-ak dana i o tome su pisale novine i internet portali, ali ti očito to ne znaš, ali i da znaš ne bi imalo svrhe jer imaš svoje mišljenje koje nikad nećeš mijenjati
    4. Pročitaj članak i točku 4. pa onda ponovno reci da nisu spomenuti svi koji su sređivali posao

    avatar

    19.06.2014. (13:43)    -   -   -   -  

  • Jerko

    http://ploce.com.hr/crna-kronika/granicni-policajac-uhicen-s-drogom-otvara -odredena-pitanja/
    ....heheheheeeee čudna mi čuda....

    avatar

    20.06.2014. (20:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...