Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • voltaren

    ne znam što misliš kad kažeš javno, jer kolko sam shvatio ovaj ovdje blog je javan, za razliku od onog prijašnjeg za kojeg smo morali imati poseban ključ ili tako nešto. pa s te strane sve lako ostane isto. jedino ako misliš javno u smislu pravih imena umjesto waltova i šarenih - sad, ne znam koliko je tu razlike, da li smo šarena i walt ili nekako drugačije, bar što se tiče bloga i njegovog sadržaja. mi se možemo imenom i prezimenom upoznati i preko maila npr. ne da bi se preko maila dopisivali nego da bi se jednostavno upoznali, i tu nemam ništa protiv, jer ionako nismo započeli ove svemirske putešestvije s nekim drugim ciljem osim da nam bude zabavno. ili misliš da voltarenu jednostavno pustimo da krene u jedan novi život pun glamura i slave? jer ako izađe u javnost, to mu ne gine.
    to je otprilike najpametnije što mogu napisati a da nisam uzeo ni pola bombona.

    avatar

    02.06.2014. (15:57)    -   -   -   -  

  • voltaren

    e da, o pismima i djevojkama mi se sad ne da, ne zbog ožiljaka, nego znaš kako je - o tome bi se dalo pisati i pisati.
    a nekako mi je dovoljno za danas.

    avatar

    02.06.2014. (15:59)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Ne znam kako je, ali poštujem pravo na stanje. Pod javnim pisanjem sam jednostavno mislila na tehničke postavke bloga, uostalom ti si ih uredio, a one nude dvije mogućnosti pisanja - javno čije je objavljivanje vidljivo na naslovnici blog servisa pa time i nekakav podrazumijevajući poziv na čitanje/druženje blog zajednici ili privatno koje se nigdje ne reklamira i ne vidi. Osim ako netko baš slučajno zaluta sa kakve tražilice, gugla tablete protiv glavobolje ili prozirne kameleone.

    Ne znam koliko smo takvih slučajnih posjetitelja imali, ali oni koji su ostavili komentare, troje mislim, bili su svi baš sa ovog servisa, što je interesantno ako su naišli sa google tražilice. Doduše, postoji i neka interna tražilica u gornjem desnom kutu naslovnice, pa tako ako tko tamo upiše traženje pojma VOL naći će se taman na našem blogu, pa je moguće da su nam otud pristigli oni komentatori. Zapravo je jedan i upao na temu o kravama, pa me ne bi začudilo da se zanimao za volove. Druga je blogerica komentirala neki post koji je sadržavao pojam iz naziva njenog bloga. Treća tj. prva koliko sam shvatila pogledom na sadržaj njenog blog je predano nešto tražila, a mi smo svakako nešto pa normalno da nas je našla.

    I tako, može se doći do nas slučajno ili ako nas tko baš traži, a da bi nas taj netko tražio morao bi valjda znati da postojimo. Ako je to javno, onda ni sama nisam ništa manje javna od Severine ili Nives Celzijus jer i mene novinari žutog tiska smiju fotografirati po cijeli dan i objavljivati u milijunskim izdanjima scene iz mojeg života na ulici, u pećnici, u kupaonici. Samo ako me slučajno primijete i još (još) slučajnije se odluče na takvu bedastoću. Samo zato jer nisam negdje zaključana.

    avatar

    03.06.2014. (12:45)    -   -   -   -  

  • voltaren

    iskreno, uopće se ne sjećam kakve sam postavke stavljao kod prvog probnog leta. a zna se da probni let nije isto što i sve ono kasnije, tako da možeš slobodno prebaciti s privatno na javno, što se mene tiče - ali moraš uzeti u obzir da ćeš ti morati biti glasnogovornica i stručnjak za odnose s javnošću.
    zapravo, kad razmislim, mi kao da smo napravili brod bez prozora pa ne vidimo da oko nas u svemiru ima i drugih svemirskih brodova. dakle. biti će to nova faza u istraživanju galaktike. samo pazi da uštimaš univerzalni prevoditelj :)

    avatar

    05.06.2014. (20:23)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Dobro, uzimam u obzir :), kao prethodnica slavne Deanne Troi stavljam u funkciju svoje betazoidske talente i primam se posla. Za koji dan :) Najprije molim godišnji, red se mora znati - neću raditi prije odmora! Ali kad jednom sve krene u podprostor, pa prenesemo nova saznanja federacijom i šire, bit će puno potraje li to sve ono kasnije barem djelić od dosadašnjeg probnog leta!

    Bez sumnje imamo prozore, sad i sam vidiš naš avatar pa je tu sve jasno, samo treba razmaknuti zavjese i pozdraviti susjede. Umjesto da nastojimo kao do sada doprijeti pogledom izvana u vlastitu sobicu, promijenit ćemo kut gledanja i ogledati se van. I mi ćemo se izložiti pogledu drugih i od njega si načinit prostrano zrcalo. Osvijetliti ga osunčanošću koju ćemo osloboditi kroz otvorene prozore. Podijelit ćemo latice poznavanja vrstama diljem svemira i saznati nešto više o sebi. Nek ne bude misija i ostane zabava. Dakle, nova faza, novi warp pogon.

    avatar

    06.06.2014. (18:06)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Ili betazoidsko nasljeđe nedovoljno nadomješta tehničko znanje ili smo mi stvarno ostali u klingonskom nevidljivom plaštu. Kako li se to isključuje? Naime, postavke izmijenjene, post objavljen kao javan - znači sad je vidljiv na naslovnici. Samo u nevidljivom obliku :) Ili ovaj svemir ne funkcionira u svim postojećim segmentima. Ajme, jao! Što sad?
    Pa ništa, ako se ne možemo samo pokazati, osobno ću pozivati u posjet svakog svemirskog putnika koji se nama ukaže. Dobro, možda ne baš svakog/svakakvog.

    Nego, kad smo već kod svakakvih, jesi li ti već kad čuo da su Ferengiji zapravo u bliskoj familijarnoj povezanosti s našim starim Feničanima?

    avatar

    09.06.2014. (11:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...