Komentari

lelivrepourlelivre.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • K:)

    Ovo je pre dobro i inače potpuno si u pravu ja se osječam skoro pa isto tako i ne nisam uspjela plačem ko kišna godina.
    Kod kuče je najljepše u svoja četri zida (svojoj sobi) a dalje od toga je pakao...

    avatar

    30.05.2014. (22:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    mame su samo prolazna stanica. to vrijeme prebrzo prođe i uskoro se postane mama :)) he...vaša iskustva koristila su zato da vaša djeca jednog dana ne moraju prolaziti kroz to, jer ćete vi biti dobre mame :))) tako to ide...što je sada gore, to ćete vi kasnije biti bolje :) to se zove napredak i rast!
    (sorry na upadu :))

    avatar

    30.05.2014. (23:19)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ništa se ne mora..., a svako iskustvo je vrijedno ako ga znamo upotrijebiti kasnije.

    avatar

    31.05.2014. (00:13)    -   -   -   -  

  • Languor

    Nikada joj nisam dopustila da mi se približi barem do te mjere kako bi shvatila da su u mojim očima stvari bezvrijedne. Što je nebitno sada kada sam 7 sati udaljena od nje...


    ovo je i kod mene aktualno, samo što ja još ne mogu reći da sam udaljena od toga... svi kažu kako 'bježanje' od problema nije rješenje, ali po mom mišljenju je jedino... zakopaš uspomene i sjećanja duboko tamo od kud su i došli i onda se odvezeš daleko od njih, i s vremenom postaje sve lakše, nikad ne zaboraviš ali bar znaš da si svojom snagom prešla kroz sve...

    ---
    što se tiče postova, za ljubav sam mislila na onu vrstu ljubavi koja jednostavno postoji, ne koja se dogodi pa da joj se prepustiš, recimo u vezama nekakvim, nego onu koja je sveprisutna (bar bi trebala biti), u smislu kao roditeljska, prijateljska... pa mi je trebala definicija da shvatim što je to jer meni više ne predstavlja ništa da bih je mogla shvatiti.
    a što se tiče drugog posta, blijeda koža zapravo predstavlja blijeda zapešća... a to nije u redu jer je, za mene, neprirodno..

    avatar

    31.05.2014. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...