Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • borivoj

    "MINUTI SU DUGI, A GODINE SU KRATKE". - M-me Amiel-Lareyere

    avatar

    30.05.2014. (09:04)    -   -   -   -  

  • borivoj

    30 svibanj 2014

    Pojedinac bi trebao razumjeti beskrajne moći prisutne u njemu. Upravo te moći omogućile su čovječanstvu da izumi najljepše tipove strojeva. Ljudi su, stoga, puno vrjedniji od najdragocjenije stvari na svijetu. Ljudska bića su ta koja daju vrijednost stvarima promjenama koje učine na njima, kao što su na primjer dijamanti ili djela umjetnost. Na duhovnom polju, ljudima je zapovjeđeno na samom početku spoznati sebe. Pojedinac ne bi trebao biti rob osjetila. Niti bi trebao slijediti druge kao ovca. ‘Budite brod, a ne ovca.’ Brod služi za prijevoz drugih i prelaženje oceana. Onaj tko ide duhovnim putem ne donosi dobrobit samo sebi, već i promiče dobrobit drugih. Razmislite o tijelu kao posudi, mudrosti kao užetu i upotrijebite posudu da izvučete Božanski nektar iz zdenca duhovnosti. Ne postoji drugi način kako postići besmrtnost.
    BABA

    Ljudsko tijelo, tako opremljeno s vještinama, tako sposobno za velike poduhvate, je dar od Boga za svakog od vas. - Baba

    avatar

    30.05.2014. (09:05)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Zlatko Moranjakdi si boro da popijemo kavu
    10:03 (prije 6 sati)

    di si boro da popijemo kavu

    Zlatko

    -------------------------------
    Morana Knez
    14:32 (prije 2 sata)

    Dragi Boro,

    Hvala Ti za sve divne stvari koje pišeš i koje nam šalješ. Rado te se sjećaju i puno pozdravljaju prijatelji,

    Mojca, Toto i Ana

    --------------------------------

    pozdrav prijateljima, boro

    avatar

    30.05.2014. (16:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Eli Jaska
    13:08 (prije 3 sata)



    Dragi Boro

    hvala što si me podsjetio na ovu dobru definiciju uspjeha.
    Neka su ti dobri dani.

    ---------------------

    pozdrav i pusaaaaaa... dragoj eli

    avatar

    30.05.2014. (16:47)    -   -   -   -  

  • borivoj

    demokracija i sloboda u nas na brdovitom balkanu...
    Cenzura je Ustavom zabranjena

    „Svako ima slobodu da bude kritičan, da bude kritizer, da bude optimista i pesimista, da veruje ili ne veruje, da podržava ili osporava, da nipodaštava, veliča ili bude ravnodušan, da ćuti ili govori i da stavove i ideje slobodno i javno traži, prima, daje, razmenjuje i širi“, podsetio je pre nekoliko dana zaštitnik građana Saša Janković.

    U Srbiji je to neko u poslednje vreme, izgleda, zaboravio. Ili rešio da demokratiju u Srbiji svede na nivo senke. Još bleđe od ove sad. Tokom vanredne situacije zbog poplava misteriozno, ali providno, nestajali su blogovi i tekstovi u kojima se pojavila kritika vlasti zbog nastale situacije u zemlji, a neki su „zbog širenja panike“ na društvenim mrežama zadržani u pritvoru pa ubrzo pušteni. Odgovornost za poplave se ispituje. Za cenzuru – ne. Vanredna situacija u državi je ukinuta. U medijima – još ne.

    A ko bi uopšte mogao biti među osumnjičenima za ovakvo ograničavanje slobode govora? Poštujući pretpostavku nevinosti (za razliku od mnogih), ne možemo da tvrdimo. Ali, slučajnost je da su sporni samo tekstovi u kojima se kritikuju potezi vlasti. I to ne novinarski tekstovi, jer ih je zbog straha i autocenzure u medijima malo. Problem je reč građana. Blogovi, mišljenja, statusi na društvenim mrežama... Građana kojima je, deklarativno makar, zagarantovana sloboda govora. Kritikujući ili hvaleći vlast, ili bilo šta drugo, to pravo se ne može oduzeti. Nikada. To je osnov demokratije.

    Došli smo, međutim, u situaciju da su u Srbiji zbog navodnog širenja panike na društvenim mrežama, iznošenjem neistinitih informacija o broju žrtava od poplava, neke osobe privedene i da im je najpre bio određen pritvor do 30 dana. Potom, istog dana, i ukinut. Nije sasvim jasno. A nije jasno ni na koji su način oni svojim „razmišljanjima naglas“ na Fejsbuku ili Tviteru izazvali paniku ili, kako u zakonu piše, remetili javni red i mir. Posledice njihovog pisanja nisu vidljive. Niti dokazane.

    S druge strane, imamo naslovne strane pojedinih tabloida sa natpisima velikim slovima „Mrtva tela plutaju po Obrenovcu“, „Potop!“, „Vodena stihija!“, „Voda gora od bombi!“, „Potop preti Beogradu“... Odgovorni za te naslovnice nisu privedeni, iako je veća mogućnost da se tako izazove panika u javnosti nego na Fejsbuku među ograničenim brojem virtuelnih prijatelja. To je, izgleda, ta politika, prema kojoj u Srbiji „nema zaštićenih“.

    Predstavnici Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem oštro odbacuju ocene da su oni odgovorni za cenzuru u medijima. U redu. Ali onda u skladu sa vašom politikom „nema zaštićenih“, uspostavite red, pronađite krivce, ne dozvolite da se dalje urušava demokratija za koju se svi toliko zalažete. Ipak, cenzura je Ustavom zabranjena.

    Bojan Cvejić

    avatar

    30.05.2014. (17:08)    -   -   -   -  

  • borivoj

    70% populacije je zaraženo. A ti?

    Hrvatska, 30.05.2014., 11:52
    Autor: PR

    Patite od kroničnog umora, alergije, oslabljenog imunološkog sustava, slabog libida, promjene raspoloženja, slabe koncentracije, Kronove bolest? Jeste li se zapitali što je uzrok svemu tome?

    Za sve može biti kriva Candida!

    Candida je kvaščeva gljivica koja je normalno prisutna na koži i probavnom traktu svakog organizma. Kada se količina naših korisnih mikroorganizama smanji, candida se prekomjerno razmnožava i tada nastaju brojni problemi. Simptomi po kojoj je možete prepoznati su:

    • Kronični umor i nedostatak energije
    • Pospanost i iscrpljenost
    • Ispadanje kose,
    • Probavne smetnje
    • Hladne ruke i noge
    • Glavobolje
    • Problemi sa štitnjačom
    • Pad libida i bolni spolni odnosi
    • Problemi s koncentracijom,
    • Problemi s kožom

    Testirati se možemo sami!

    Zbog modernog načina života, te zbog mnogih različitih čimbenika, možda ni nećete odrediti i točno locirati uzrok infekcije. Stoga pokušajte napraviti jednostavan domaći test koji će pokazati da li se candida proširila u vašem tijelu, te da li je uzrok vaših zdravstvenih problema.

    Ako patite od 5 ili više ovih simptoma, pročitajte više o ovom jednostavnom testu.

    Dijeta protiv candide i namirnice koje pomažu

    Dijetom možemo doprinijeti poboljšanju zdravlja i zaustaviti razmnožavanje candide. Međutim, ako problem rješavamo u cijelosti i kombiniramo dijetu s prirodnim proizvodom 30-Days Candida Solution, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tjedana.

    DNEVNIK.hr

    -----------------------------

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    30.05.2014. (17:11)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Podrška podršci ;)

    avatar

    30.05.2014. (19:21)    -   -   -   -  

  • borivoj

    BUDITE UVIJEK U MIRU SA SOBOM I SA SVIMA U SVEMU !

    NEKA VAM LJUBAV BUDE JEDINA DESTINACIJA GDE ZELITE STICI I TAMO ZAUVJEK OSTATI !

    DA SE SRCA VASA
    U HRAMOVE SVETLOSTI PRETVORE
    I NEK SAMO
    O LJUBAVI GOVORE !

    avatar

    01.06.2014. (10:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Znanstvenici: Smrt je iluzija, a reinkarnacija i život poslije smrti doista postoje!

    Zagreb, 31.05.2014., 16:51
    Autor: T.V.

    Nekoliko različitih suvremenih teorija tvrdi istu stvar - smrt ne postoji ili bar nije konačna.

    Robert Lanza, profesor na Medicinskom fakultetu u Sjevernoj Karolini tvrdi kako je prema teoriji biocentrizma smrt zapravo samo iluzija koju stvara naša svijest.

    Teorija se bazira na shvaćanju da smrt nije konačna kao što to mi mislimo, a glavna premisa joj je da je život ishodište koje stvara svemira, a ne da svemir stvara život. Prema tome, naša svijest određuje oblik i veličinu svega u svemiru, a vrijeme i prostor se zapravo ne kreću ovom brzinom nego smo si mi to sami tako 'posložili' u glavi.

    Kada osoba prihvati da su prostor i vrijeme samo konstrukti našeg mozga slijedi zaključak da ideja besmrtnosti postoji u svijetu u kojem nema granica u prostoru i vremenu. Dakle, fizička smrt nije konačna, bar što se tiče profesora Lanze i njegove teorije biocentrizma, piše BeforeIt'sNews.

    Za naježiti se: Dječak raskrinkao čovjeka koji ga je ubio u prošlom životu?!

    Njegovu teoriju podupire i ona Iana Stevensona koji je na primjeru dječaka Sama dokazao da reinkarnacija postoji. Dječak je, naime, rođen godinu i pol nakon što mu je umro djed. Kada je imao 18 mjeseci, otac mu je mijenjao pelenu, u tom trenu dječak ga je pogledao i rekao 'Kada sam bio u tvojim godinama ja sam mijenjao tvoje pelene'.

    Stevenson ima oko 2500 slučajeva u kojim postoji dokazi da je dijete zapravo reinkarnacija nekog prošlog života. Dokaz za to leži u sjećanjima male djece. Pogledajte video.

    DNEVNIK.hr

    avatar

    01.06.2014. (10:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...