Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • borivoj

  "SAVA I DUNAV I OVOG JUTRA DOLAZE I PROLAZE,
  A MI NE ZNAMO STA DA IM RADIMO". Dusko Radovic

  avatar

  29.05.2014. (09:57)    -   -   -   -  

 • borivoj

  29 svibanj 2014

  Dharmaraja je uvijek imao Bheema-u na svojoj lijevoj strani, a Arjuna-u na svojoj desnoj. Koja je značenje toga? Bheema-u pamtimo kao snažnu fizičku osobu. Arjuna je poznat po svojoj čistoći i hrabrosti...

  avatar

  29.05.2014. (09:58)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Izgleda da je najgore prošlo, barem ono na što nitko od vas nije mogao da utječe. A sada, zasucite rukave i ako treba ... zovi u pomoć, tvoji blogeri ti čuvaju fige!

  komentar sa BLOG.hr - > brigita3 @ Kr

  avatar

  29.05.2014. (10:01)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  zanimljivo

  avatar

  29.05.2014. (10:09)    -   -   -   -  

 • borivoj

  VIDEO Probudio se posljednji živi vulkan na Balkanu

  Ohrid, 29.05.2014., 10:40
  Autor: N.C.

  Stručnjaci objašÂšnjavaju da je to prirodna pojava i da dim izlazi iz vulkana usljed većih prirodnih aktivnosti, potresa i poplava, koji se u posljednjih nekoliko mjeseci događaju u regiji.

  Vulkan Duvalo u ohridskom selu Kosel, jedini žživi vulkan na Balkanu, u srijedu popodne i navečer izbacio je veliku količinu dima i izazvao paniku na području Ohrida, piše Blic.

  Nakon što je prije nekoliko dana Skoplje potresao nešto snažniji potres te obilne kiše, paniku je sada izazvalo i 'buđenje' vulkana nedaleko od poznatog ljetovališta Ohrida.

  'Naša ekipa je na terenu, ali preventivno, jer nije bilo potrebe za intervencijom. Vulkan reagira na promenu vremena', izjavio je dežurni iz vatrogasne služžbe.  Kažžu da je to prvi put da su dobili poziv da se vulkan aktivirao, jer se ovaj fenomen prije nije događao, odnosno dim se nije širio izvan samog otvora vulkana.

  Stručnjaci objaššnjavaju da je to prirodna pojava i da dim izlazi iz vulkana usljed većih prirodnih aktivnosti, potresa i poplava, koji se u posljednjih nekoliko mjeseci događaju u regiji. Inače područjem u blizini vulkana uvijek se širi miris pokvarenih jaja, a razlog tome je što vulkan iz nekoliko svojih kratera izbacuje ugljični dioksid i sumpor. Stručnjaci smatraju da je to znak odumiranja vulkanske aktivnosti.

  VIDEO Iz 'Vatrenog grotla' užareni pepeo 'letio' čak 10 kilometara u zrak!

  Zbog aktivnosti vulkana Duvalo alarmantno stanje je proglašeno u svim nadležnim institucijama na ohridskom području, posebno u Centru za krizne situacije.

  DNEVNIK.hr

  ------------------------------

  lp, borivoj
  http://budan.blog.hr/

  avatar

  29.05.2014. (18:07)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Pridružite nam se!

  Facebookgoogle+Facebook

  Kako suzbiti širenje infekcija prirodnim sredstvima

  U svjetlu nedavnih događaja, a također kao odgovor na brojna pitanja naših čitaoca, šaljemo popis najefikasnijih prirodnih antibiotika za borbu protiv infekcija koje nam prijete nakon poplava.

  Za razliku od klasičnih lijekova, prirodni antibiotici nisu štetni za zdravlje, ne uništavaju crijevnu floru i ne uzrokuju stvaranje rezistentnih bakterija.

  Zbog toga, kada je to moguće, najprije posegnite za prirodnim lijekovima, a konvencionalne antibiotike koristite samo u slučaju krajnje nužde.

  Predstavljamo vam nekoliko najkorisnijih darova prirode s antibiotskim svojstvima.

  Pročitajte više  Echinacea - najdjelotvorniji prirodan lijek za upale dišnih putova

  Echinacea je izvorno američki rod cvjetnih biljaka iz obitelji Asteraceae.

  U Sjedinjenim Državama raste devet vrsta ehinaceje, od kojih se u medicinske svrhe koriste Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia i Echinacea pallida.

  Ovu biljku nalazimo u raspršenim skupinama na bogatoj prerijskoj zemlji ili pjeskovitom tlu od Alabame do Teksasa i sjeverozapadno.

  Indijanci su koristili ehinaceju za liječenje i prevenciju upala dišnih puteva stotinama godina prije dolaska europskih useljenika.

  Početkom 19. stoljeća prihvatili su je i bijelci i preselili je u Europu.

  Njena je popularnost u Europi narasla otkako su sredinom devedesetih u Njemačkoj provedena istraživanja koja su dokazala njenu učinkovitost.

  Pročitajte više

  avatar

  29.05.2014. (18:28)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poziv na radionicu OBITELJSKI RASPORED "Order of love"
  Čini vam se da stalno stojite na mjestu, da se stvari ne kreću prema naprijed bez obzira na vaš trud, vrijeme i energiju koju ulažete u postizanje ciljeva?

  Pozivamo vas na uvodno besplatno predavanje za sve zainteresirane koji žele saznati detaljnije informacije o radionici Obiteljski raspored- u četvrtak 12.06. 2014. od 19 do 21 sat. Obavezna prijava na mail info@wellness.hr
  ili 051 /293-851.

  Obiteljski raspored je autentična metoda samorazvoja. Svojevrsna intuitivna „kazališna“ inscenacija (konstelacija) obitelji one osobe koja želi razriještiti svoj i(li) obiteljski uzrok problema. Pogledajte oko sebe, pogledajte u sebe.
  Zasigurno ćete pronaći obitelji koje kontinuirano prati „loša sreća“, ili njihovu suprotnost u obiteljima kojima nekako „sve polazi od ruke“. Ovdje ne govorimo o istaknutim pojedincima određenih obitelji, već o kontinuitetu događaja. Neki će to nazvati „zlom sudbinom“, neki „lošom karmom“, Obiteljski raspored pristupit će tome kao „problemu u obiteljskom stablu“.
  Genima nismo naslijedili samo izgled, boju kose, očiju, već i psihička i mentalna stanja. Unutar obitelji ne prenosi se samo obiteljsko srebro, nego i sudbine predaka koje utječu na naše živote.
  Sudjelovanjem u radionici, postavljanjem predstavnika u uloge članova našeg obiteljskog sistema, vođeni terapeutom uspijevamo zaostale protoke energije svojih predaka uvesti u poredak ljubavi.

  Radionice za postavljanje osobne teme održavanju se u petak 13.06.2014. od 16 do 22 sata i 14. 06. 2014. od 11 do 20 sati. Preporuča se dvodnevno sudjelovanje i prisustvo tijekom svih radova radi osobne dobrobiti.
  Cijena ukupnog sudjelovanja bez uplate akontacije je 1.000 kuna
  Da bi ostvarili popust od 10% za sudjelovanje u radionicama, potrebno je uplatiti akontaciju od 200 kuna najkasnije do 10.06.2014.
  Radi ugodnijeg boravka i praktičnijeg sudjelovanja u radovima, molim vas, obavezno ponesite papuče.

  Najčešća pitanja i odgovore o konstelacijskom radu, načinu rada i djelovanju možete pronaći na web stranici www.wellness.hr
  www.obiteljski-raspored.hr.

  avatar

  29.05.2014. (18:29)    -   -   -   -  

 • borivoj

  May 28 at 12:09 PM
  Dragi svi
  Svetlana Novak nadopunila je svoj Seminar lijepim iznenađenjima:

  - KNJIGA: štampana "Žuta knjiga" sa mnoštvom tehnologija od dr Grabavoja
  - POKLON: 3 nove knjige svaki učesnik seminara dobiva na dar
  + ppt prezentaciju za Zvezdane brojčane nizove
  - I ŠTA JOŠ - 3 iznenađenja koja ćete čuti na samom seminaru!


  SEMINAR po učenju dr. Grigorija Grabavoja
  07. i 08. lipnja 2014. OPATIJA, hotel Opatija
  te
  Uvodno predavanje Svetlane Novak
  06. lipnja 2014.


  Raspored

  06. lipnja 2014. od 19 do 21 sati
  Uvodno predavanje Svetlane Novak
  Svetlana Novak će održat besplatno uvodno predavanje, a za troškove najma prostora plaća se učešće od 10 eura.


  07. i 08. lipnja 2014. od 9 do 16 sati
  SEMINAR: OSNOVNI 1 /+ ZVEZDANI BROJČANI NIZOVI + NIVO REALIZACIJE/ po Učenju dr Grigorija Grabavoja

  Polaznici dobivaju cetifikat sa zaštitnim znakom dr. G. Grabavoja. Također, kao poklon,
  i sažeti AUTORSKI SEMINAR G.G. -OSOBNI ZADACI ( sa misijom duše).

  Cijena Seminara je 130 eura
  U slučaju da bude više od 80 polaznika seminara cijena će biti 110 eura

  Potrebno je UPLATITI AKONTACIJU OD 50 eura.


  Za uplatu akontacija molimo najavite se:

  Snježani na 091 261 20 62 091 261 20 62 FREE end_of_the_skype_highlighting 091 261 20 62 091 261 20 62 FREE end_of_the_skype_highlighting FREE end_of_the_skype_highlighting, snjezana9999@gmail.com

  Vedrani na 091 763 36 46 091 763 36 46 FREE end_of_the_skype_highlighting 091 763 36 46 091 763 36 46 FREE end_of_the_skype_highlighting FREE end_of_the_skype_highlighting, vedrana11981@hotmail.com
  SVETLANA NOVAK
  licencirani je predavač po učenju G. Grabavoja za cijeli svijet, sa preko 2.000 sati održanih predavanja. Trenutno drži seminare u 11 zemalja. Svetlana Novak je fascinantna žena koja je "uvela" NOVE TEHNOLOGIJE SVIJESTI na ove prostore i radi po njima. Osnivač je i vodi Svijetski centar za predavače po učenju dr Grigorija Grabavoja. Ova znanja svaki polaznik može odmah primijeniti u svom životu i dobiti odlične rezultate. Ona kaže:

  VAŽNO JE DA SVAKI ČOVJEK ŽIVI ZDRAV I DA ZNA SVOJE ZDRAVLJE OBNOVITI

  VAŽNA JE RADOST U DUŠI koju stičete ovim Učenjem /jer je direktno spušteno od Tvorca/
  i
  VAŽNO JE DA ZNATE SVE MATERIJALIZIRATI ŠTO VAM JE POTREBNO tj. da ŽIVITE U OBILJU!

  avatar

  29.05.2014. (18:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...