@DTM: Puno hvala! Trenutno se nećkam što dalje: iako mi je velika želja napraviti sister-blog na temu života mladog znanstvenika, bojim se da će bolje biti prihvaćen blog o kuhanju ili review restorana u Zg. Makar ovog drugog već postoji na tržištu dok ovo prvo baš i ne...
@faq: kako ko? Pa ja. Vidiš da držim i kuhaču u ruci. Cc.. Što se tiče jap. jela - onda bolje ti napiši preporuke kuharica.
08.06.2014. (21:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dnevnik toka misli
svakako se nadam da ćeš nastaviti pisati, gdje god bio i o čemu god, jer su ti postovi kvalitetni i puni dobrih zapažanja. :)
dobro došao u RH!
05.06.2014. (19:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
faq
A ko je kuhao HR specijalitete?
Japanska jela mi nisu sasvim nepoznata, 8 godina sam se hranila makrobiotikom koja pociva na japanskim jelima i sastojcima.
07.06.2014. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mihaeru
@DTM: Puno hvala! Trenutno se nećkam što dalje: iako mi je velika želja napraviti sister-blog na temu života mladog znanstvenika, bojim se da će bolje biti prihvaćen blog o kuhanju ili review restorana u Zg. Makar ovog drugog već postoji na tržištu dok ovo prvo baš i ne...
@faq: kako ko? Pa ja. Vidiš da držim i kuhaču u ruci. Cc.. Što se tiče jap. jela - onda bolje ti napiši preporuke kuharica.
08.06.2014. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...