Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Valcer

  Gdje si slikao drugu fotku?
  Kao da im je baš milo da je nose :)

  avatar

  24.05.2014. (09:01)    -   -   -   -  

 • NF

  @valcer: druga je agencijska, na fejsu odakle sam je skinuo već nije naveden autor.

  avatar

  24.05.2014. (09:15)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  hehe gledaj kako on ljepo i sladko spava...briga njega o čemu Ti pričaš nama...on sanja svoj san...Pozdrav sunčan!!!

  avatar

  24.05.2014. (09:23)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  idem i ja leć, ne pod tvoje noge :)

  avatar

  24.05.2014. (09:26)    -   -   -   -  

 • brigita3

  Ovako policajci nose demonstrante samo u Germaniji ... na rukama! Kako su neki antifeministi rekli: nose je nazad u kuhinju.

  avatar

  24.05.2014. (09:27)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Ne vidim što ti piše na majici
  fotografije divljaju kad nadnesem kursor nad njih
  ali kladim se da južnije od nje, u nastavku
  nisu tajice :)

  avatar

  24.05.2014. (10:02)    -   -   -   -  

 • NF

  @mayday: "Fuck blogs" ;) dobio od zadnjeg maturantskog razreda

  avatar

  24.05.2014. (10:08)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Za izbore spreman?
  Trebao sam danas ali izlet na Otok sam zbog vremenske prognoze odgodio za sutra. A kad danas pogledam u nebo dođe mi samo da velim: "Fuck, fuck, fuck meteorolozi!" ;)

  avatar

  24.05.2014. (10:46)    -   -   -   -  

 • demetra

  Kada čovjek zagazi u moje godine prestane razmišljati o svim nakaradnim budalama, lopovima, lažovima, ne vjeruje nikome pa ni svojim očima. Eto sve ipak ovisi o godinama, a Che je još uvijek na mojoj majici s ponosom, pa što mi tko može, da ga vidim.

  avatar

  24.05.2014. (11:26)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Znaš li državu s više realnih problema u kojoj ljudi toliko raspravljaju o onome što ili nije bitno, ili ionako neće promijeniti. Tajice su izvrstan primjer. Nadam se da će se na budućem krucijalnom referendumu, na koji će izaći svi savjesni, tj. oni koji iako spavaju, bar sanjaju da vjeruju da nisu u potpunoj nesvijesti, odlučiti o zabrani samo crnih tajica. Tada će se svi ti koji "biraju" moći ponosno šepuriti u svojim crvenim, plavim, zelenim, ... tajicama, bez da daju pravo riječi onima koji nemaju tajice, jer jasno je njima da su to upravo oni koji bi nosili crne tajice, samo da nisu zabranjene. Od tih "izabranih", koji su "birali", oni modno osviješteni će obući i balerinke, ako ni zbog čega drugog, ono zato da ti možeš napraviti neku zanimljivu fotografiju, a ja tražiti dlaku u jajetu kojeg uopće nigdje nema, tj. da, a gdje je kuhano jaje, mladi luk, ... ili bilo što na što bi mi se nasmiješio brk, obzirom da nisam toliko perverzan da se palim na tebe, curu koju navlače maskirani ili psa, ma kako sladak bio kada spava snom pravednika. Zapravo, i tvoj pas ima bitne odlike za izaći na izbore. Uz dobru kampanju, u smislu transparentnosti, jednoznačnosti i poštivanja svih pasjih prava, on bi vjerojatno izglasao i odlučio bolje i više suglasno prirodnim ljudskim potrebama, nego što to čini ovaj cirkus od naše vrste ;)
  P.S. Vjeruješ li ti uistinu da je ona masa koja glasa, manje izmanipulirana od onog dijela mase koji ne glasa? Misliš li da su ti prvi svjesniji o čemu se radi i čemu uopće služi cijela ta parada? Misliš li da bi bilo izbora kada bi oni kvarili posao velikim igračima? Vjeruješ li uistinu da je dobro da masa o bilo čemu bitnome odlučuje? Misliš li da je u Kataru. Luksemburgu, Singapuru, Norveškoj, Brunejima, Sjedinjenim Američkim državama, Švicarskoj, San Marinu, Kanadi, Australiji, Nizozemskoj, ... standard veći zato što su njihove mase sposobnije bolje birati, ili su oni među najbogatijima iz nekih drugih razloga? I da, kada pričam o masi, pričam o onima koji svoje pravo lice pokazuju u situacijama kada mogu raditi što hoće bez posljedica, ili barem kada vjeruju da neće biti direktnih posljedica za njih osobno, a imali smo kroz povijest prilike vidjeti svašta.

  avatar

  24.05.2014. (12:46)    -   -   -   -  

 • Annaboni

  Se la vie,,,,,,,,,,,,,,,

  avatar

  24.05.2014. (13:18)    -   -   -   -  

 • sewen

  Došao kolega na posao s majicom - Musliman sam, ali ne boj se....

  avatar

  24.05.2014. (13:47)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @bocaccio, kad meteorolozi kažu da će padati kiša, izračunaj pola dana do jedan dan prije i znat ćeš točno vrijeme. kad su rekli da će kiša u subotu, znala sam da će to početi u petak poslijepodne i tako je i bilo, popodne se naoblačilo, noću se ispadalo i evo subota, koja je po njima trebala biti kišna, danas je prekrasna i sunčana, jer je kiša prošla u petak navečer i noću na subotu. hah, nećeš faliti!

  @NF, pasonja je gazda, ne samo kod tebe :))) i ja hodam na prstima, kad car spava, kad mi dođe u goste :))

  avatar

  24.05.2014. (14:03)    -   -   -   -  

 • Zack

  Fućka se gazdi za majice, dok spava! :D

  avatar

  24.05.2014. (14:38)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  uz tebe sam pusa

  avatar

  24.05.2014. (16:15)    -   -   -   -  

 • malo ti malo ja

  Najdraža mi majica na kojoj piše: "ne gledaj predugo,
  dobit ćeš šećer", totalno vanstranačka:))

  avatar

  24.05.2014. (21:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...