Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bocaccio

    Sudac je obrazložio presudu:

    Nijedan dokument, nijedan svjedok ne govori da je nalogodavac bio Boljkovac. Naredba nije kreirana ni izdana na razini kotarske OZNA-e ali i sada postoji stupanj sumnje da je naredbu izdao Boljkovac ali ta je sumnja dovoljna za optužnicu ali ne i za osudu. Josip Boljkovac je prvi a vjerojatno i posljednji pripadnik partizanskog pokreta koji je optužen za ratni zločin. Bilo bi nepravedno da sav teret komunističkih zločina od Bleiburga do Širokog Brijega padne na teret Boljkovca.

    Iz toga jasno proizlazi da je jedini krivac Drug Tito pa se opravdano potavlja pitanje kad ćemo druga Tita na optuženičku klupu? Toliko o komunistima i njihovim današnjim ideološkim nasljednicima.

    Inače za Goli Otok možemo na sud oca predsjednika Josipovića. On je bio je upravitelj. Dokumenti postoje.

    avatar

    22.05.2014. (19:29)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ma kakav Goli otok. Oduzimanje imovine, besplatno zdravstvo i osigurani obroci u pučkoj kuhinji za oni koji su nas prodali radi štampanih papirića.

    avatar

    22.05.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • toma juda

    A da konačno to nesretno dvadeseto stoljeće ostavimo iza sebe... Ipak smo u 21. stoljeću...

    avatar

    22.05.2014. (23:22)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    @toma,
    Lustracija ne pozna stoljeća. već samo krvnike i žrtve i mjere koje treba poduzeti da se više nikada ne ponove strahote. A ako baš hoćeš, kod svih (iz različitih pobuda) postoji nedvjbena želja da tako nešto uđe u Ustav pa ne vidim zašto bi t bio problem. To se zove PravDA. ;)

    avatar

    23.05.2014. (01:40)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Bocaccio: mrtvima se ne sudi. (u srednjem vijeku to su ponekad radili). "Lustracija" je nešto drugo, a kod nas nije ni moguća ni potrebna - to je samo parola hrvatske radikalne desnice, frustriane zbog svoje marginalnosti, koja bi obračunavala sa svojim ideološkim protivnicima. Povijesno je eto tako - antikomunisti nisu ništa pridonijeli stvaranju hrvatske države, komunisti jesu.

    avatar

    23.05.2014. (15:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...