Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Bergaz

  Nekoliko asocijacija na temu:
  - Kad sam nedavno poželio pogledati jednu takvu izložbu dočekala me, naravno, blagajna s "zahlen bitte" - četrdeset. Čega ba? Kuna. Pa puta dva jednako osamdeset. Nekome možda sitnica, a nekome, u današnje doba... dvodnevni budžet za klopu...
  - Na otvorenja izložaba dolaze mnogi "zalutali"... pa i "dežurni" gradski cugeri - to je dobro poznata pojava, ali meni su košmari koji tamo vladaju daleko inspirativniji (za doživljavanje izložaka i dakako - fotkanje) od praznih dvorana u kasnijim danima izložbe, u kojima si ti taj čiji koraci jedini škripe po parketu.
  - Mnoge popularne galerije tipa "ulaz slobodan" u posljednjim su godinama zatvorile vrata (Kao Badrov kod Džamije) ili su se "komercijalizirale" interpoliranjem kavanskog prostora (CroArt PC u Gajevoj) pa se sada do očišta za izložene fotke skoro pa gazi po nogama i torbama gostiju u istom prostoru. Ne hvala.
  U društvenoj sredini u kojoj se tuđi (i "minuli"...) rad bagatelizira i cijeni sve manje (ili vrlo često i nikako) teško je očekivati procvat duhovnih želja i potreba svekolikog pučanstva.

  avatar

  15.05.2014. (20:39)    -   -   -   -  

 • hr-zmaj

  bravo,
  ravno u "sridu"

  avatar

  16.05.2014. (09:18)    -   -   -   -  

 • lion queen

  pa ono, ima nas tu i tamo :)

  avatar

  17.05.2014. (09:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...