Komentari

svijetuboci.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • tiana

  Jako lijepo napisano. Dovoljno "duhovito" da ne bi bilo otužno (poput stvarnosti) i dovoljno s tugom (da bi bilo stvarno).

  avatar

  30.04.2014. (12:34)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Evo kod nas za sad sunčano. Ali mi u Primorju i Istri smo i onako komunjare pa je i red da imamo sunčani 1.Maj.

  avatar

  01.05.2014. (08:54)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Kad smo kod vladajućih, njih na maksimirskom ukazanju ionako vjerojatno ne bi bilo, čak i da grane sunce na prozorčiću.
  Pročitavši ovu rečenicu pomislih: "A kako bi bilo da one životinje iz kaveza u maksimirskom Zoou pustimo u prirodu a ove vladajuće i kandidate za buduće vladajuće lijepo strpamo u kaveze pa bi ih mogli gledati do mile volje cijele godine a ne samo na Prvi maj."

  avatar

  01.05.2014. (17:06)    -   -   -   -  

 • Neverin

  nevjerovatno mi je kako smo postali jeftini i što smo jeftiniji to nas politikanti smatraju većom stokom. Odavno biježim od Ronjga i besplatne maneštre u režiji riječkog sdp-a, jesti taj tanjur bi u mom malenom simboličnom svemiru značilo postati suučesnik u ovom mentalnom zlostavljanju. Zato sam otišao do moje suhozidne terase i spremio rižod od sipe i sanjario kako ću tamo izgraditi sve potrebno za autonomaša poput mene sa zidovima i otkopom punog krokodila spremnog da napadne inkasatora za televizju koju neću imat. Odličan ti je osvrt, sviđa mi se tvoj stil iako si sav u čežnji otkad te čitam.

  avatar

  02.05.2014. (11:51)    -   -   -   -  

 • antun

  Može li crnje? Može, crna nije nikad dovoljno crna da crnja ne bi mogla biti... A i crne guje da te ovih dana ugrizu, ubrzo bi krepale. A ublažiti crnu boju crvenom i nije neka novost; pretpostavio sam da ćeš spomenuti "fiskalnog" i to je malo zašarenilo ovaj britki, ironični i na žalost, istiniti osvrt!

  avatar

  04.05.2014. (09:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...