Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Zack

    To kad se ekipa, koja ni o vlastitom životu nema pojma, nađe pametovat glupljem od sebe, a taj gluplji isto to izlaje dalje. Naravno da je lakše kad ti netko nešto veli, i radije ćeš vjetovat tom nekom svom, ma koliko glup bio, nego provjeriti informaciju.

    avatar

    28.04.2014. (22:28)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Dobro je povremeno pojasniti neke stvari. Hvala.

    avatar

    29.04.2014. (08:22)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    ako svaku objavljenu fotografiju zastitimo na nacin da na nju napisemo svoje ime ili nick i tada su pod zastitom koja stiti autorska prava.

    avatar

    29.04.2014. (09:34)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Pisanje bilo čega po fotkama i kojekakvi vodeni-žigovi ubijaju draž dobre fotografije!
    Takve uglavnom preskačem...

    avatar

    29.04.2014. (10:28)    -   -   -   -  

  • Dante

    Ne razumijem logiku - fotograf smije uperiti svoj objektiv gdje god hoće i uslikati sve što poželi (objekte, ljude... ) i oni se nemaju pravo buniti no kad te iste fotografije stavi na blog, FB ili neki drugi servis to postaju njegove osobne i nedjeljive stvari.
    Nije li po toj logici da kad nečiji trenutak života kredeš za svoju kojekciju moraš dobiti odobrenje ?

    avatar

    29.04.2014. (11:36)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Kenguur. Potpuno krivo. Na svaku fotografiju vrijede autorska prava od trenutka njenog stvaranja. Piše li nešto na fotografiji ili ne nema apsolutno nikakve veze. Naime, svi oni koji koriste tuđe fotografije, s jedne strane se vade na to "da nema na slici nikakvog napisa", dok s druge strane ako ima napis racionaliziraju "da mu je to reklama". Uostalom, pročitaj: 10 isprika za krađu

    Dante: Nemaju se pravo buniti ako se nalaze na javnim mjestima ili su vidljivi sa javnih mjesta, jer su se na njima sami izložili pogledu javnosti. Upravo zato na javnoj površini nije potrebno tražiti nikakvo odobrenje za snimanje... uostalom, što misliš, koliko bi onda odobrenja za snimanje trebali tražiti svi oni koji imaju instalirane nadzorne kamere? Od svakoga tko prođe kroz vidokrug svake kamere? Naime, snimanje je snimanje, bez obzira čime se snima....

    avatar

    29.04.2014. (15:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...