Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • borivoj

  "VAZNIH ISTINA IMA MALO I SVE SU KRATKE, JEDNOSTAVNE I RAZUMLJIVE. I SAMO TAKO,
  U JEDNOSTAVNIM I CVRSTIM OBLICIMA ISTINE
  MOGU DUGO DA TRAJU". Dusko Radov

  avatar

  26.04.2014. (08:10)    -   -   -   -  

 • borivoj

  U jalovom isušenom srcu ne može biti radosti. Božanska ljubav može učiniti isušeno srce spremnim za klijanje drveta radosti. Božanska ljubav je slobodna od osobnih interesa...

  avatar

  26.04.2014. (08:12)    -   -   -   -  

 • borivoj

  SKD „PROSVJETA“ - PODODBOR RIJEKA u suradnji s UDRUGOM „POZITIVA“ iz Rijeke organizira niz predavanja na temu duhovnosti i razvijanja pozitivnih karakternih osobina.

  U utorak, 29.04.2014.g., Hermina Grbac odrzat ce predavanje „Odrastanje kroz ljubav“.

  Predavanje ce se odrzati u 16.30h u prostorijama SKD „Prosvjete“ - Pododbora Rijeka, Trg Sv. Barbare 1/1, Rijeka. Ulaz je slobodan.

  Veselimo se Vasem dolasku!

  SKD "Prosvjeta" - Pododbor Rijeka

  avatar

  26.04.2014. (08:14)    -   -   -   -  

 • lion queen

  Da, Hrvati su uvijek u povijesti bili budale koje su prve opraštale, onima kojima nije trebalo oprostiti, pa uvijek ispočetka prolaze iste torture. Povijest bi trebala biti učiteljica, a Hrvatima nije. Evo, opet po ne znam koji put su oprostili barbarima s istoka, slizali se, slušaju cajke, pare se, pevaju im, sve više lete u inozemstvo i čim se malo opuste, dobit će opet po nosu!
  Ne vidim ništa dobrog u opraštanju. Povijest kroji budućnost. Tko ne nauči na greškama iz prošlosti, morat će prošlost ponavljati u budućnosti.

  avatar

  26.04.2014. (09:22)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Linićevu pomoćnicu tereti se da je tražila od poreznika da ne ovrše osječku tvrtku OLT poduzetnika Željka Biloša

  Policija je, neslužbeno doznajemo, podnijela kaznenu prijavu protiv pomoćnice ministra financija i ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec!

  OTKRIVAMO: USKOK ŠIRI ISTRAGU Tko je čuvao leđa korumpiranim poreznicima?
  NAKON PISANJA JUTARNJEG Protiv smijenjene šefice osječke Porezne pokrenuta je istraga
  SMIJENJENA ŠEFICA OSJEČKE POREZNE Štitila je slavonskog kralja željeza?
  DUGUJE 27 MILIJUNA KUNA Ovog čovjeka poreznici su sedamnaest mjeseci štitili od milijunske ovrhe

  Prijava je, doznajemo, podnesena zbog kaznenog djela trgovanja utjecajem, a vezana je uz slučaj osječkog poduzetnika Željka Biloša . Policija tereti šeficu Porezne da je navodno instruirala bivšu šeficu porezne ispostave u Osijeku. Navodno je od nje tražila da ne ovrši OLT zbog duga od 11 milijuna kuna!
  Bez odgovora

  Riječ je o kaznenom djelu iz članka 295 Kaznenog zakona, kojim je za to kazneno djelo predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina, a ako je počinitelj od kaznenog djela imao i osobnu korist, očekuje ga od jedne do deset godina zatvorske kazne.

  Pokušali smo doći do ravnateljice Čavlović Smiljanec, ali nije odgovarala na pozive.
  Stara priča

  Podsjetimo da je Jutarnji list krajem siječnja ove godine prvi pisao kako Porezna uprava nije ovršila tvrtku OLT , iako su za to postojali svi zakonski uvjeti.

  Državno odvjetništvo zatražilo je nakon tog članka nalaz unutarnje kontrole Porezne uprave koja je trebala uvrditi zašto nije blokirana Osječka ljevaonica i tvornica strojeva....

  avatar

  26.04.2014. (11:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...