Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • golden age

    kvrga na kredencu ? stargate ?
    Allzu heftige Erleuchtungen führen zur Verblendung.

    avatar

    25.04.2014. (20:38)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Zanimljiv tekst, puno si toga dotaknuo. Iako, prema nekim naznakama u tekstu, pripadam nešto mlađoj generaciji od tvoje, kada se stvari ovako poslože, i meni se čini da me vrijeme pregazilo, jer s ljudima koje spominješ u izlaganju i sama imam malo toga zajedničkog. No ne dijelim stav da se treba miriti sa svime novime što dolazi. U novom obično ima dobroga, kao i onog manje dobroga i lošega, a na potonje je potrebno ukazivati i boriti se protiv njega (sredstvima kojima možemo). Najgorom vidim pomirbu sa svime, gotovo jednako opasnu kao i slijepo i nekritičko prihvaćanje novotarija. A što se vremena i prostora tiče, oni su funkcija jedno drugome :)

    avatar

    25.04.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • gugo

    Pogođena generacija:)..Moram sačuvati ovaj tekst govori "puno" i o meni.

    avatar

    25.04.2014. (22:21)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mislim da ova tvoja priča o generaciji y zapravo ima više veze s zlatnom mladeži svih generacija :) a nje je bilo i u feudalizmu i u komunizmu sasvim jednako distribuirano:)

    avatar

    26.04.2014. (18:16)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    Hi, hi, hi, dobar... :)

    avatar

    26.04.2014. (23:39)    -   -   -   -  

  • vamostamos.blogspot.com

    pozdrav,
    evo odvojio vreme da pocnem ad citam tvoj blog. Dobro ti je pisanije,svasta te interesuje i znas. Znanje je ponekad samo posledica iskustva. Ne zalim sto nemam iskustva sa DDR sistemom ,mada moram priznati da sam stava da i nema neke narocite razlike izmedju njih onda i nas sada. Verujem da je procentualno gledano podjednako slobodnih ljudi bilo u DDR kao i daans i u SFRJ. Ja o tome mislim svaki dan kad prelazim ove nase debilne granicne prelaze. ili kad u bankama za jednu obicnu uplatnicu ,potrose cetiri papira, koji gram grafita plus koju liniju hemijske olovke. DDR je bio posteniji,znalo se deset papira ti treba da kupis ormar. A mi daans ne znamo da li cu cekati u Banci 20 minuta ili na granicnom prelazu ,da li ce ispitivati samo moje osnovne podatke ili prosirenu verziju . itd ,da se ne sirim na tudjem blogu
    pozdrav iz BL

    avatar

    27.04.2014. (08:57)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja sam kao navodni pripadnik te generacije Y, ali mi se čini da su i meni nekako prešli oni isti radnički geni kakve imaju moji starci, tako da ništa od kamčenja para, sve zarađujem, i još se, budala, dičim time. ali da, generacija Y je neobična, imaju ponešto drugačiju radnu etiku - rade što im se prohtije. jedva čekam da i sama postanem reprezentativni primjerak svoje generacije.

    avatar

    27.04.2014. (17:45)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ svi - hvala na komentarima... to be continued ...
    @ Branko Stojković - Vaš tekst brišem jedino iz razloga što ne želim da moj blog bude platforma tematski sa postom nepovezanim nazorima, posebno osobnim političkim agitacijama. Molim Vas za razumijevanje.

    avatar

    28.04.2014. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...