Komentari

ponosipredrasude.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • Nola

    :)

    avatar

    24.04.2014. (19:28)    -   -   -   -  

  • Valcer

    I reče Antić:
    "Važno je možda i to da znamo
    čovjek je željen tek ako želi
    i ako cijeloga sebe damo
    tek tada možemo biti cijeli.

    Saznaćemo ako kažemo
    riječi iskrene, istovjetne
    i tek onda kad mi tražimo
    moći će netko i nas da sretne."

    avatar

    24.04.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ma daj ne gnjavi....

    Budi sretna, nadji se u svojoj ekipi a brak ostavi za malo kasnije kad se oporaviš od svega

    avatar

    24.04.2014. (19:44)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Da, još postoje leptirići. Itekako! :D

    Ovo sad je faza kroz koju valja proći. Sad pati do krajnosti, poslije će opet doći tura uživanja....to je život.

    avatar

    24.04.2014. (19:49)    -   -   -   -  

  • ponos i predrasude

    ma sretna sam ja i s ekipom i svime... samo već predugo mi traje ovo sve. baš predugo. moglo bi se reći da pismica od valcerice gori točno opisuje stanje stvari :/ baš bez veze sve. :/

    avatar

    24.04.2014. (19:50)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ma ja bih rekao ovako ODRASTI :) imaš još puuuuno godina života

    avatar

    24.04.2014. (19:53)    -   -   -   -  

  • ponos i predrasude

    odraslost i je problem, prije je sve bilo lakše i bez puno mozganja :D

    avatar

    24.04.2014. (20:50)    -   -   -   -  

  • tiana

    Iskreno ugodno iznenađena, i pod pojmom iznenađena upravo tako i mislim. Osjećaj deja vu, osjećaj pisanog....Još uvijek dok pišem ovaj komentar sad istinski pod prethodno navedenim dojmom i molim bez uvreda. Tekst, osoban i doživljajan, meni se sviđa. Vjerujem da ima još dosta toga nenapisanog od strane blogerice i da još puno u ljubavi nedoživljenog biti će pokazano. Gdin Sjedokosi, tko kaže da ste vi odrasli......jer ovo što ste napisali upravo pokazuje na suprotno.

    avatar

    24.04.2014. (20:52)    -   -   -   -  

  • križar

    Prinčevi ne postoje,jer ni mi nismo princeze.Samo smo svi ljudi.I prva ljubav je drugačija,totalno od svake druge i stoga ih ne valja uspoređivati. Možda slijedeći put neće biti baš takav osjećaj, al će sigurno biti različit.
    A ako se odaš alkoholu,tek se onda nećeš udati (šala mala)

    avatar

    24.04.2014. (21:08)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    prozvan sam ovdje pa moram da se javim
    moja bi primjedba bila ovakva kakvu sam napisao i u
    školskoj zadaći, a da sam odrastao vjerojatno ne bih
    ni pisao komentare po blogu :)
    inače, uradak za pet!!!

    avatar

    25.04.2014. (06:49)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    a da, čestitke za vijesti s bloga :)

    avatar

    25.04.2014. (07:24)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Svaka jezičava baš kao i lonac naleti na svoj poklopac. Pa počne svađa, rat naposlijetku preraste u pogled u pogledu. Budi bez brige, udat ćeš se kad se najmanje nadaš. ;)

    avatar

    25.04.2014. (08:13)    -   -   -   -  

  • Kiki

    Ja sam sve to proživjela, od ovakvog osjećaja, do "nikad se nećeš udati" komentara .......... sada imam divnog muža.

    Moj zaključak nakon svega (vezano uz mene, naravno) : sve si takve probleme kreiramo sami u glavi, stvarnost je drugačija.

    Nije on Taj. To ti se samo čini. Tako se činilo i meni :) Sad mi se čini da sam bila na drogama kad sam mislila da bez njega ne mogu :) (a nisam bila balavica, nego u 30-tima)

    Vjeruj mom iskustvu, imam u prvoj rečenici spomenuti dokaz.

    Dakle, sretno u budućnosti, a ovoga baci u memorijski wastebasket.

    avatar

    25.04.2014. (08:49)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    A ti se zbilja želiš udati?

    avatar

    25.04.2014. (08:49)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Iz pozicije nedavno udane osobe..nije ti to baš ni tako suuuuper kao što ti se čini :D
    A ove koji ti rade pritisak sa tim pitanjem (neumjesno gotovo kao pitanje zašto nemaš djece, s čim će te krenut provociratako se udaš, odmah istu večer...) e, te koji ti rade pritisak s tim pitanjem, pitaj malo što je to tako dobro u braku.
    Brak i ljubav ne idu nužno ruku pod ruku, a zaljubljenosti i leptirići...iz iskustva, a i iz razne litarature...to traje cca dvije godine, ti leptirići i opsesija. I sigurno je divno udati se dok si sasvim i preko glave zaljubljen(a), ali ako bračni zavjet shvaćaš ozbiljno, onda potpisuješ i da su to zadnji leptirići za ovaj život.
    U ljubavi nisam nailazila na leptiriće, do sad. Ima tu nekih dubljih emocija i sasvim drugačijih osjećaja, ali leptirića i onog lupanja srca kad dobiješ poruku, koja je možda njegova...ne :)
    A pric bi se mogao pojaviti, jer suprotno općem mišljenju, na ovoj planeti još ima kraljevina, pa onda posljedično i kraljeva, a i prinčeva ;)
    E, to bi im zatvorilo usta :D

    avatar

    25.04.2014. (11:39)    -   -   -   -  

  • Simplica

    (Glupi) princ se sigurno neće pojaviti....Pojaviti će se netko tko ti je partner u životu, zločinu ili kako god to želiš nazvati...A toga treba čekati ili u onima koji ti se nude, takvoga tražiti....Prinčeve ostavi za bajke...Tamo pripadaju :)

    avatar

    25.04.2014. (11:48)    -   -   -   -  

  • tenzing

    To ti je tako, najviše voliš one koji otiđu, jer poprime neku mističnu dimenziju, oni koji ostanu ti uvijek nakon dovoljno vremena dojade, i zgube svaki oblik mističnosti, a onda naiđe neko novi i tako u krug :)

    avatar

    25.04.2014. (12:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    prošao sam fazu u srednjoj kad bi dao bilo šta da me neka primjeti (baš sam bio jedan od geeka iz Big bang theory), onda sam upoznao onu za koju sam rekao "gle, ljubav mog života", onda nakon serije pogrešaka i to je prekinuto pa sam istu tražio u drugim ženamapa sam bio nezadovoljan kako nijedna od njih nema sve što je bila ona. Onda sam odustao toga i odlučio se biti sa nekom samo ako mi se stvarno svidi, a ne radi tog nekog presinga da nešto nije u redu sa tobom ako si sam (počevši od bake do prijatelja), jednostavno mi više nije bitno što ljudi misle (ne samo u tom pogledu) pa mi to donosi ogromnu slobodu da nadodajem nekakvu vrijednost ovom svijetu sa nekim svojim projektičima koji mene vesele. Biti sa nekim da ne budeš sam je najgori razlog ikada. To je zato svi moji prijatelji imaju stalno ucijene, svađe i razvode. Dok si sama uživaj slobodu koju imaš i vidi i nauči što više što nam ovaj svijet nudi. Jer nikad ne reci nikad da nećeš biti sa nekime, to je jednostavno netočno za nekoga kome je vrijeme relativan pojam.

    avatar

    25.04.2014. (12:48)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Da ima opcija lajkanja, lajkala bih Neverinov komentar. Stil pisanja ti je divan, a što se teme "savršenog" bivšeg tiče, probaj malo relax... vjerujem da postoji puno kvalitetnih ljudi, drugačijih različitih s kojima se možemo složiti. I, da, može biti bolje ;-)

    avatar

    25.04.2014. (14:59)    -   -   -   -  

  • Lou Salome

    Ne mogu se oteti dojmu da u rečenici "nikada se nećeš udati" osim osude zbog nepripadanja većinskom čoporu čuči i ogromna količina ljubomore na slobodu drugoga.

    avatar

    25.04.2014. (15:08)    -   -   -   -  

  • ali

    " Niti želim plitak život lošeg braka s osobom koja nema strasti u sebi, i nisam u stanju sebi dozvoliti niti pokušaje s nekim tko mi na prvu nije bio napet."

    Zivot nije bajka! Nitko nije savrsen i prestanite traziti savrsene osobe.. ako se i ne udas a recimo da zelis onda jedino gdje mozes traziti krivca u sebi i svojoj glavi i krive percepcije na svijet.. a rezultat toga vjerojatno bi bio kupnja neke zivotinje u zamjenu za djete i vjecito biti usjedalica koja zivi u oblacima.. moja generacija i mladji nisu vise sposobni biti u braku niti ga znaju konzumirati..

    Za kraj bi reko da danasnje drustvo se okrece prijasnjim instiktima nasih prijasnjih rodjaka koji su zivjeli u pecinama. S jedne strane imati cemo ljude koji mjenjaju partnere ko carape bez ikakvog vezivanja a s druge strane ljude koji zive u oblacima i misle da njezin/njegov partner mora biti savrse i rezultat toga ostanu sami pola svog zivota a od toliko muskarac i zena u moru ako oni ne nadju nesto za sebe to definitivno nije problem mnozine nego pojedinca i to bi se svatko trebao pitati tko ostane sam i sto ga proganjaju pitanja neces se nikad udati/ozeniti.

    avatar

    25.04.2014. (16:53)    -   -   -   -  

  • JebenoPametanCom

    http://youtu.be/l_pMy4DApg0

    avatar

    25.04.2014. (18:21)    -   -   -   -  

  • Argitula

    Ukokaj ga i kreni dalje :p

    avatar

    25.04.2014. (18:56)    -   -   -   -  

  • ponos i predrasude

    volim sve vaše komentare, ljudi. posebno od jebenopametnog. hahhaha :p

    avatar

    25.04.2014. (20:15)    -   -   -   -  

  • blenderica

    slazem se sa sjedokosim. imam dojam da ti to serviraju jer jos zivis sa roditeljima. ako je to slucaj onda se moras maknuti od njih tj odrasti i osamostaliti se . onda ti vise niko nece moci ni smjeti prigovarati sto se ne udajes (osim mozda mame a i njoj mozes zalupiti vrata ili slusalicu) ali to sve dolazi u obzir samo ako "odrastes" tj postanes EKONOMSKI i STAMBENO samostalna osoba. Inace mozes i do 50te slusati kak se nisi udala ako prolazis maminim hodnikom do svoje sobice. stvar je -kao i u puno toga - u lovi , poslu , zaradi , profitu, suski, odgovornosti, samostalnosti i ostalom sto VEZE NEMA s ljubavlju. kuis?

    avatar

    25.04.2014. (20:15)    -   -   -   -  

učitavam...