Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Annaboni

  Nervirala me ova vijest a i tvoj tekst , ponovo.

  Tko god da je formirao grupu ( a kažu maloljetnik ) nije imao pedofilske sklonosti , ali je imao pubertetske potrebe da eksponira i sebe i svoje vršnjakinje.

  Pitanje je ogromno i ne želim ga elaborirati ( a tiče se roditeljstva ) kao i sve modernijeg tzv. selfija kod ovih mladjahnih djevojčica koje već sad misle, da je tijelo žene najbolje orudje napretka.

  PreŽalosno!

  avatar

  22.04.2014. (07:23)    -   -   -   -  

 • Zack

  90% klinaca ne zna namjestiti postavke privatnosti i ne razmišlja o tome kakve ljude ima kao prijatelje i koji ih dodaju. U tome je najveći problem. Drugi je taj što su danas trendovi previše fokusirani na guzice i sise te opčenito seks, a klinci imaju svoje idole i ne razmišljaju koliko glupi mogu ispasti kopirajući ih...

  avatar

  22.04.2014. (11:08)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  annaboni, mene nerviraju pogrešne defnicije u službi senzacionalizma, kao i ljudska glupost općenito... Moglo bi se o ovom problemu nadugačko i naširoko.

  pablon, velika većina klinaca koji imaju profil na Facebooku ima postavke profila i albuma na "public", što će reći da ih mogu vidjeti svi.

  avatar

  22.04.2014. (16:05)    -   -   -   -  

 • Simplica

  "No zapravo, glavno ishodište ovog problema nije toliko u samim zlonamjernim kreatorima grupe (iako su njihove akcije za svaku osudu), koliko u ljudima (u ovom slučaju teenagerkama) koji ne paze kakve slike sebe stavljaju na Facebook i internet općenito. "
  U potpunosti se slažem....Uz to ću dodati da su i curice i dečko kreator grupe, maloljetnici, a da za maloljetnke po zakonu i dalje odgovaraju roditelji, Prema tome, problem treba tražiti upravo u roditeljima i odgoju i današnjim prilikama u kojiam djeca i roditelj žive, a ne u par klinaca.

  avatar

  25.04.2014. (09:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...