Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Boris

    @Cat, budući si me zamolila da moju mail-korespodenciju s tobom, u vezi nekih psihičkih stanja, u kojoj, i o kojima je izraženo moje mišljenje, prenesem u vidu komentara na ovaj post, ja to nisam u stanju učiniti, a tebi dozvoljavam u moje ime da to izrežiraš sama.

    Zaista, zvuči kao fantastika, činjenica da do danas nije napisan niti jedan komentar na ovu temu, govori kolika je to tabu tema.

    Još više me je iznenadilo, kada sam preslušao ovaj video ( Tomislava Budaka ), koliko moja razmišljanja su bliska njegovim, iako su polazišta različita ( u pojedinim sferama podudarna ).

    avatar

    11.06.2014. (16:24)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Hvala Ti, dragi @ Boris što si se javio. Biti ću slobodna objaviti onda na svom blogu onaj dio tvog pisma, kojim se osvrćeš na moja osobna iskustva terapijom karmičkih obra7aca, što sam ti opisala u svom pismu. Smatram da bi tvoje mišljenje kao vjernika, katolika bilo nadasve korisna motivacija mnogima da barem pokušaju poslušati video.

    Mojoj majci sam od svega od pre7etiranog sadržaja spomenula samo neka se drži bijelog svjetla, kao što preporučuju tibetanski mudraci, jer sam 7nala da joj ne mogu više objasniti.
    I kada smo ju jedno jutro našli u Snu, i7lgedala je poput Anđela ... čak su se crte lica tako promijenile da ju možda ne bih niti prepo7nala da nisam 7nala da to može biti samo nje7ino tijelo, koliko je bio i7ražajna ta promjena ... Posvemašnji mir, o7arenost, trajan doživljaj Blažene Radosti... Ili Radosnog Blaženstva. :)

    Nisam mogla biti tužna kada sam ju vidjela tako sretnu ... Bila sam očarana Svečanošću Te Situacije.

    avatar

    12.06.2014. (23:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...