Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • križar

    Nema ni Barbare,ni boka joj široka,sve samo sjene i sjenke.Post je prva liga.

    avatar

    17.04.2014. (12:25)    -   -   -   -  

  • .

    Je, ako se već ne može utjecati na ono što pojam nagrada predstavlja uručitelju, barem mu nagrađeni uvijek može odrediti granice.

    avatar

    17.04.2014. (13:13)    -   -   -   -  

  • Wall

    Odlična reminiscencija, prepuna dobrih figura, veneris :))
    ima još dobrih primjera- kako je Brando ponizio bijelog Uncle Oscara, šaljući Indijanku Malo Perce Little Feather s govorom o genocidu domorodaca; kod Nobela su stvari i gore, za Borisa Pasternaka Zapad je lagao da su ga Sovjeti prisilili na odbijanje; Tesla i Edison su trebali dobiti zajedno, no kad je Tesla odbio (a njegov je doprinos bio prevladavajući) Nobelov komitet se predomislio, itd.

    a što tek s Nobelom za mir: cionisti-zločinci-dobitnici Begin, Peres,Rabin; američki potpirivači rata Kissinger, Al Gore, Obama; južnoafrički premijer u apartheidu FW de Klerk; američki pijuni u razbijanju mira Saharov i Gorbačov, za rušenje SSSRa, Walesa za prvu rupu u zidu Istočnog bloka; el Baradei za lažne izvještaje o nuklearnim programima Irana,Iraka, itd; jedina 3 istinska zaslužnika Nobela za mir su, izgleda, samo Albert Schweitzer, Linus Pauling i Willy Brandt.

    da ti nagradu daju istinski filozofi, mudraci, najbolji i creme de la creme iz tvog područja- OK, ali ova pjesnička dekonstrukcija odlično govori tko u žirijima odlučuje-- koristoljupci, niškoristi, mediokriteti.

    avatar

    17.04.2014. (15:46)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Kultura mafija - odlična sintagma za gorku istinu! A Sartreu kapa dolje, gotovo da uopće i nema onih koji bi nešto slično učinili.

    avatar

    17.04.2014. (16:56)    -   -   -   -  

  • antun

    Koliko istine, koliko istine!

    avatar

    20.04.2014. (16:41)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Iz paklene pečnice..

    avatar

    27.04.2014. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...