Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • ZlicaOdOpaka

  Bio je prekrasan kad su magnolije procvjetale :-)).

  avatar

  15.04.2014. (01:13)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Neke od tih instalacija (pa i spomenutu autoricu Tonku Maleković) popratio sam svojevremeno i u svojim postovima jer ih se jednostavno "ne smije" ne zapaziti ili zaobići.
  U cijeloj priči žalosti me što ama baš svaka takva akcija - koja odmiče granice ispraznosti življenja - ili izaziva vandalske reakcije upravo takvih, ispraznih i niškoristi ili je s vremenom prepuštena neodržavanju i propadanju (vertikalni vrt je već tokom jeseni bio jadno zanemaren, nezalijevan, sasušen...).
  Ne znamo ni čuvati ni njegovati "minuli rad" i ideje koji nisu probitačne, tj u kojima nema izravnog, opipljivog, šuškavog "probitka".

  avatar

  15.04.2014. (10:02)    -   -   -   -  

 • Bookeraj

  izvrsno!

  avatar

  15.04.2014. (10:49)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  GP, posve točno zapažanje ... kad se napokon i učini nešto novo i originalno, onda se, na žalost, tako često to prepusti propadanju umjesto da se čuva i ponosi učinjenim!

  avatar

  15.04.2014. (12:05)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Baš zanimljivo... šteta za to umištavanje, nisam nekak začuđena... nadam se da će netko što saditi u onaj zid i ove godine!

  Ona crta kao mozaik baš je fora!! Obavezno ju slikaj kad bude cijela gotova :)

  avatar

  15.04.2014. (15:49)    -   -   -   -  

 • lion queen

  zanimljivo i inspirativno. mene su prošle godine iznenadile i razveselile oči na stablima na zrinjevcu. netko je dobio fenomenalnu ideju da na stabla prikači oči, neke usmjerene, neke razroke, smiješne, tužne....bilo je to nešto predivno. sutradan sam to htjela fotkati i staviti na blog, ali je već bilo skinuto. vesele me neočekivane stvari, intervencije u prostoru...moja susjeda je okućnicu zgrade ukrasila instalacijama od školjki i kamenja...

  inače,,često se pitam zašto umjesto drvoreda platana, topola ili tako nečega ne sade orahe, šljive, jabuke i drugo drveće od kojeg bi siromasi imali neke jestive koristi...

  avatar

  15.04.2014. (16:10)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Lilianke, zaista bi bila šteta da zid ove godine ostane pust!

  Lion Queen, jest, i ja sam vidio te oči ... odlična ideja!
  Ovo sa voćkama je dobra ideja - nisu one pogodne za baš svaku ulicu, ali u nekim parkovima bi se to moglo napraviti (recimo, u Parku Stara Trešnjevka ih već ima!).

  avatar

  15.04.2014. (19:42)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...