@Ane: možda da otvorim blog s japanskom kuhinjom? ^_^ @Igniss: ah, sad... Divlji fugu je još uvijek otrovan, ali ovaj iz uzgoja je ok. p.s. kad je nešt istina, ne možeš drukčije.
27.04.2014. (03:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
faq
Uistinu impresivno, mene ipak prozmu trnci od pomiosli da ti zivot ovisi od vrhunske strucnosti kuhara. Sake je uistinu potreban za opustanje i upustanje u tako slasnu avanturu sa neizvjesnim happy endom. S druge strane gotovo da ti zavidim na tim predivnim jelima jer ja jesam gurman. :-)))
01.05.2014. (00:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@faq: Sake je pomogao, no ja sam više računao na stručnost (i strah) kolega koji su birali restoran. Prije jela sam rekao organizatoru: "Ako počnem osjećati simptome trovanja, neću umrijeti sam - ti ideš sa mnom. Zadnje trunke snage ću iskoristi da te 'uhvatim' štapićima." Japanska hrana je vrlo raznolika i vrlo bogata. Definitivno vrijedno truda. Ako hoćeš preporuke kuharica,pošalji mail. mstrrm-et-gmail.com.
01.06.2014. (19:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ane
Mmm, iako nisam gurman tako lijepo opišeš jela da se i meni svidjaju. Stvarno si se obogatio sa svim tim iskustvima :)
06.04.2014. (22:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Mmmmmmm, hvala na razbijanju predrasuda o ovoj ribi! Mljac.
p.s. odličan komentar o roditeljstvu danas - svaka čast. Ostao sam točno ovako.
23.04.2014. (14:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mihaeru
@Ane: možda da otvorim blog s japanskom kuhinjom? ^_^
@Igniss: ah, sad... Divlji fugu je još uvijek otrovan, ali ovaj iz uzgoja je ok.
p.s. kad je nešt istina, ne možeš drukčije.
27.04.2014. (03:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
faq
Uistinu impresivno, mene ipak prozmu trnci od pomiosli da ti zivot ovisi od vrhunske strucnosti kuhara. Sake je uistinu potreban za opustanje i upustanje u tako slasnu avanturu sa neizvjesnim happy endom.
S druge strane gotovo da ti zavidim na tim predivnim jelima jer ja jesam gurman. :-)))
01.05.2014. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mihaeru
@faq: Sake je pomogao, no ja sam više računao na stručnost (i strah) kolega koji su birali restoran. Prije jela sam rekao organizatoru: "Ako počnem osjećati simptome trovanja, neću umrijeti sam - ti ideš sa mnom. Zadnje trunke snage ću iskoristi da te 'uhvatim' štapićima." Japanska hrana je vrlo raznolika i vrlo bogata. Definitivno vrijedno truda. Ako hoćeš preporuke kuharica,pošalji mail. mstrrm-et-gmail.com.
01.06.2014. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...