V Ma nije poanta u stavljanju, tuđe, ili ne. Gledam recepte po netu, pa naletih na ovo, a kaj se tiče "napraviti", znam to.....svojedobno sam i tortu takvu radil, od kakao biskvita i bijeloga, pa kružni ringovi, no nažalost pojma nemam di mi fotka... Priznajem, malo bi mi bila enigma "slijepiti to". To se radi od poluzamrznutog mesa, gdje lakše režeš geometrijsku formu, preciznije.
29.03.2014. (13:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samohranamajka
Geijalno :-)
29.03.2014. (09:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Na fejsu mi Opatiju prekrstili u Abbaziu. Svašta je za očekivati.
29.03.2014. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Svaka bi te majka za dekoratera htjela.
A ova veza između lijeve i desne strane, jel' ona mesna?
29.03.2014. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Tzv proteinska!
Nisu moje fotke!
29.03.2014. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ma da?
A zašto tuđe stavljaš, ne vjerujem da ovo ne možeš napraviti.
29.03.2014. (10:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
V
Ma nije poanta u stavljanju, tuđe, ili ne.
Gledam recepte po netu, pa naletih na ovo,
a kaj se tiče "napraviti", znam to.....svojedobno sam i tortu takvu radil, od kakao biskvita i bijeloga, pa kružni ringovi, no nažalost pojma nemam di mi fotka...
Priznajem, malo bi mi bila enigma "slijepiti to".
To se radi od poluzamrznutog mesa, gdje lakše režeš geometrijsku formu, preciznije.
29.03.2014. (13:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
V
Pa ako nisi primjetila i bloghr na bezlične textualne postove stavlja tuđe fotografije, "kiti ih", što mi je strahovito iritantno!
29.03.2014. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ja sam ljubitelj fotke i fotka govori 1000 riječi i post bez fotke je ko pornić na radiju.
29.03.2014. (13:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ha, za ljepljenje ti vjerojatno treba malo kemije....ostao mi u sjećanju jedan dokumentarac gdje sitne komade mesa spajaju u savršene odreske.
Čini se da bez kemije ili "kemije" (i još nekih kemija) ništa ne može :)
29.03.2014. (14:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Bas bih probao tu sahovnicu, ali one gljive su mi sumnjive, a i to ato prave za vegane. Ili bolje da se drzim kulena, prsuta i cvaraka?
29.03.2014. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ma nije više ni u trstu naročito
30.03.2014. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
"onom jebenom kockom"...ahahahaha
eee dobro kažeš !
30.03.2014. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...