Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • borivoj

  "COVJEK SAMO JOS BLIZE OPASNOSTI STOJI,
  KAS MISLI DA NEMA CEGA DA SE BOJI". Fransoa d,Monkrif

  avatar

  26.03.2014. (08:32)    -   -   -   -  

 • borivoj

  26 ožujak 2014

  Ljudska bića su najdragocjeniji objekt Gospodove kreacije. Ona su dragocjenija od sveg svjetovnog blaga. Ustvari čovjek je taj koji daje vrijednost svim objektima...

  avatar

  26.03.2014. (08:35)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Star papir za novo upanje

  Društvo Ekologi brez meja skupaj s podjetjem Dinos pripravljamo že tretjo izvedbo akcije Star papir za novo upanje 2014, ki se bo zgodila med 17. marcem in 30. aprilom 2014.

  Z akcijo zbiranja starega papirja želimo opozoriti na problematiko ravnanja z odpadki in dvigniti splošno zavest ljudi o pomenu ločenega zbiranja odpadkov s poudarkom na papirju. Z letošnjo akcijo želimo ponovno aktivirati celotno Slovenijo in postaviti rekord v količini zbranega starega papirja in zato bo to zagotovo ena največjih slovenskih dobrodelno okoljevarstvenih akcij letos.

  Sredstva, ki bodo zbrana s pomočjo starega papirja, bodo tudi tokrat šla v prave roke.

  Več »

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  avatar

  26.03.2014. (08:35)    -   -   -   -  

 • borivoj

  BESPLATNI MAYA TZOLKIN HOROSKOP I KALENDAR

  VIRTUALNI SVIJET TO JE TO!

  www.to-je-to.net/index_hr.asp

  BESPLATNI MAYA TZOLKIN HOROSKOP I KALENDAR

  Oduševi i svoje prijatelje i pošalji jim ovaj email, da i oni mogu saznati svoj Maya horoskop ili koja drevna Tzolkin energija su.

  MAYA TALISMANI

  http://to-je-to.net/index.asp?action=list&gID=31  Maya talisman JAGUAR Maya boginja Ixchel *mati* HUNAB-KU Galaktički Metulj Maya talisma OPICA  MAYA ARVIGO ABDOMINAL MASAŽA

  * Maya drevni način da izliječiš svoje tijelo i ojačaš svog ​​duha *

  Maya Abdominal masaža je vrlo svestrana što ima efekt na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivoju, kao i pomaže tijelu u ponovnu ravnotežu i harmoniju. Ova drevna tehnika masaže priporučljiva je za ublažavanje i uklanjanje probavnih problema, povećava plodnost, a kod žena ima pozitivan učinak na maternicu i kod muškaraca na prostatu.

  Tretman traje 140 minuta, uključuje raspravu i savjete, zvučnu masažu sa šamanskim bubnjem, gongom i drugim drevnim instrumentama,

  Tretman traje 100 minuta i uključuje raspravu, masažu trbuha i hrbta. Na kraju učenje samomasaže trbuha i savjeti Maya mudrosti za nadaljnje samonegovanje trbuha i medeničnog predjela.

  Ova

  Ova drevna tehnika je vrlo učinkovita u uklanjanju miomov, cista, tumora,

  kao i vrlo učinkovita u koncepciji!

  Danas statistike pokazuju da ima 80% žena problema sa pomaknutom maternicom, i odakle potječe i do 80% simptoma bolesti žena. Također ima 80% muškaraca problema sa prostatom, kao i više od 80% osoba ima svakodnevnih problema sa probavom. Ova prekrasna drevna masaža stavlja maternicu u pravilan položaj, odpravlja uzroke simptoma bolesti žena, pruža izvrsnu fluidnost prostate, kao ima blagotvoran učinak na probavu i osobno zadovoljstvo .

  "Maternica je središte žene i ako je iz ravnoteže, onda je cijeli život žene neuravnotežen. Maternica predstavlja "drugi mozak" žene, a uključuje i duhovno središte njenog bića."

  Don Elijio Panti

  Osobne tretmane izvaja Blanka Thomas, Maginja Blinkita, što je kao prva Slovenka u 2008 uspješno opravila školu za Maya Abdominal masažu i Maya duhovno liječenje u Centralnoj Americi u školi dr. Rosite Arvigo koja se učila drevnih tehnika kot poslednjog Maya šamana i prirodnog duhovnog liječnika Don Elijio Pantija u Belizeju. Tako Blinkita poslednjih 6 godina izvaja osobne tretmaje i 2x godišnje organizuje ovakvu vrstu edukacije u Sloveniji kada gosti učiteljicu i isceliteljicu Vivan Menjivar, koja predava i ući o toj drevni masaži. Blanku možete pozvati i u vaš grad, pa če rado doći, ako se vas sakupi dovoljno za osobne tretmane ili za školovanje. Možete joj pisati na email ili pozvati na telefon: +38651320444 a može se naći i na Facebook-u.

  Kontakt:

  TO JE TO Blanka Thomas s.p.

  Zbilje 7B, 1215 MEDVODE

  SLOVENIJA

  gsm: +38651320444

  Dobrodošli u paralelni svijet drevnih Maya i u Novu Realnost.

  virtualni svijet TO JE TO!

  www.akademija-zivljenja.si  Vašu email adresu poslao nam je vaš prijatelj, koji vjeruje, da vas interesiraju drevne mudrosti bodućnosti. Molimo vas, da pošaljete dalje ovaj email svim svojim prijateljima za koje verujete, da će i njih to isto zanimati. Za prijavu na newsletter kliknite PRIJAVA. Za odjavu od newsletter kliknite ODJAVA.

  Sa poštovanjem, AKADEMIJA ŽIVLJENJA TO JE TO! | POD HRIBOM 22 | 1000 LJUBLJANA | SLOVENIJA
  info@to-je-to.net | mobilni: +38651 320 444

  avatar

  26.03.2014. (08:36)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Bespuća poetske ozbiljnosti

  Na blogu Hoćemo cenzuru ekskluzivno objavljuju tri pjesme iz prve zbirke pjesama Tomislava Karamarka, koja će uskoro ugledati svjetlo dana. Radni naslov zbirke je “Bespuća poetske ozbiljnosti”. Sretnici koji su imali priliku pročitati neke od naslova uvrštenih u zbirku slažu se u tome da je u pjesmama ostvaren rijetko viđen spoj poetskog i autobiografskog, te ističu rijetko viđen postupak govora o sebi u trećem licu u pojedinim uradcima.

  Nije lako Karamarcu zum zum zum zum
  HDZ-ovom alfa muškarcu zum zum zum zum
  Između tolikih karamara
  Iste boje istih šara
  Znati koja je njegova mara
  Zum zum zum

  Objavljeno na BLOG.hr

  avatar

  26.03.2014. (08:48)    -   -   -   -  

 • borivoj

  DIDOV USTAŠKONOSTALGIČNI SAN DVA HRVATSKA ZNANSTVENA INSTITUTA OBJAVILA ZBORNIK KOJI BARATA NACIONALNIM PREDRASUDAMA
  REVIZIJA POVIJESTI

  Ministarstvo znanosti sufinanciralo zbornik – proustaških radova
  Posebno je sporan članak Marina Sopte. To da su Srbi bili proganjani, »pa čak i ubijani«, za vrijeme NDH, da je ustaški režim usvojio rasne zakone, da je masovno ubijao ljude zato što su Srbi, to su za Soptu tvrdnje srpskih propagandista koji žive u Kanadi, a ne naprosto povijesna činjenica

  Tihomir PONOŠ

  Urednice zbornik ili nisu pročitale ili im je upitno znanje iz povijesti * Foto: D. LOVROVIĆZAGREB » »Didov san« zbornik radova kojega su zajedno objavila dva znanstvena instituta – Institut za etnologiju i folkloristiku i Institut društvenih znanosti »Ivo Pilar«, podnaslovljen »transgranična iskustva hrvatskih iseljenika« reafirmira ustaštvo, barata nacionalnim predrasudama bez ikakvog ...

  Iz Novog Lista

  ----------------

  jadni i kukavni smo mi...

  avatar

  26.03.2014. (09:07)    -   -   -   -  

 • borivoj

  NAJAVLJENA POSLJEDNJA EPIZODA KONTRAGALAKTIČKOG SPEKTAKLA »RATOVI PROTIV ZVIJEZDA« (»NO STARS BUT WARS«)

  United Stars of Karamarko

  Mlada Karamarka na vlast kretala,
  Vidjela se kako nebom šetala,
  Haj, nek se čuje, čuje,
  Haj, nek se zna
  Da je njenom karamraku zvijezda smetala.

  Mlada ...

  ------------------

  Kolumna iz Novog Lista

  avatar

  26.03.2014. (09:10)    -   -   -   -  

 • borivoj

  KNJIŽEVNI SET RIJEKA 28.03. 2014.,
  PETAK U 19 SATI

  U KULTNOM CAFFE BARU ''SET'', VERDIJEVA 11 A
  POKRAJ KAZALIŠTA IVANA PL. ZAJCA

  GOSTUJU PISCI

  ADMIR DŽIBRIĆ LUKAVAC -BiH
  MIRJANA TACHLINSKI MIRUSCH HAMBURG -NJEMAČKA

  RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!!!

  VALERIO ORLIĆ
  POČASNI PREDSJEDNIK HKD-a

  avatar

  26.03.2014. (15:57)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovani, koristimo priliku pozvati vas na konferenciju za tisak u petak 28.03.2014. u 11 sati u prostorije RI-INFA Korzo 18 na kojoj ćemo vam predstaviti međunarodne književnike Admira Džibrića iz Lukovca, BiH i Mirjanu Tachlinski Mirusch iz Hamburga, Njemačka.
  Pjesnik Admir Džibrić predstavit će nam novu zbirku pjesama ''Svijet sanjalica'', a književnica Mirjana Tachlinski Mirusch zbirku proze ''Dnevnik usamljene duše''

  Pisce će predstaviti prof.dr.sc. Vasil Tocinovski i književnik Valerio Orlić

  U slučaju nemogućnosti vašeg dolaska na konferenciju za tisak, možete doći isti dan u petak 28.03.2014. u 19 sati na tradicionalni ''Književni set'', gdje će se predstaviti naši gosti riječkoj publici u kultnom caffe baru SET, Verdijeva 11a, pokraj riječkog kazališta Ivana pl. Zajca.

  Radujemo se vašem dolasku!!!

  Voditelj ''Književnog Seta''
  kontakt; mob 098 18 17 012

  avatar

  26.03.2014. (15:58)    -   -   -   -  

 • borivoj

  garavi sokak konkurs 2014

  Zlatomir Borovnica

  Today at 10:42

  Pozdrav iz Inđije.

  ---------------

  pozdrav svim prijateljima i pjesnicima diljem svijeta, malo dalje i malo bliže!

  borivoj

  avatar

  26.03.2014. (16:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...