Komentari

lilly27.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lilly

    Draga Luna, ne znam zašto je tvoj komentar ubačen ispod posta od prošle godine, žao mi je da ga nisam do danas vidjela. Inače odgovorim ako ikako mogu. Na žalost ne pomaže nitko ni meni ni mojoj obitelji. Dapače, ja sam doživjela hrpu ružnih stvari od kada je Boris otišao, ali ne mogu ovdje o tome pisati. Uglavnom, počela sam prebrzo raditi, mislila da ću možda tako usmjeriti misli, ali onda sam doživjela poslije nove godine ponovo šok (stariji sin imao prometnu), stvari se zakomplicirale do maksimuma i ja sam od tada u bolovanju. Ne znam što očekujem od sebe, od drugih apsolutno ništa. Moja bol je iz dana u dan sve veća i nepodnošljivija, jednostavno gubim volju za životom. Do kada ću izdržati nemam pojma, ne sažalijevam sebe nimalo...to je moja patnja, moj bol, ali prema Borisu nije fer...tako je bio pun života, ja sam trebala otići, ne on.

    avatar

    22.03.2014. (23:42)    -   -   -   -  

  • DOKI

    kako je vaš sin

    avatar

    07.04.2014. (21:27)    -   -   -   -  

  • Lilly

    DOKI, oprosti, nisam te razumjela. S obzirom da vidim da posjećuješ moj blog, nadam se da si pročitao/la da je moj Boris poginuo 02.08.2013. u prometnoj nesreći. Nakon 15 dana ja sam počela pisati njemu u spomen i kako bih nekako ublažila svoju bol. Što bi trebalo značiti tvoje pitanje, nisam sigurna. Ja se nadam da je moj Boris dobro i da je na nekom ljepšem mjestu nego što je ovaj okrutni svijet u kojem živimo.
    Nadam se da ga ne posjećuješ iz znatiželje i uživanja u tuđoj boli, toga ionako imam suviše u svom okruženju. Povukla sam se u nutrinu koliko god sam mogla. Ovaj blog je za mene nekakav susret s izgubljenim sinom. Nadam se da sam ti pojasnila.

    avatar

    08.04.2014. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...