Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • e2

    (e!)

    avatar

    21.03.2014. (17:29)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    vidiš, nakon skoro godine dana provedene u Rusiji, ja sam o rusima promijenio mišljenje. potpuno ih razumijem i vjerovao ili ne podržavam. mi hrvati bi od rusa mogli naučiti štošta. o samopoštovanju, o pristupu životu koji je borba i u kom samo uspješni preživljavaju. jednako i od amera, njemaca, ...

    naše jugokomunističke falange: UDBAški roditelji i sinovi i kćeri nemaju veze sa rusima. baš kao ni srbi koji su samo trgovci svinjama a koje rusi kupuju za siću (Naftna Industrija Srbije recimo). problem naših komunjara je u tome da oni mogu opstati samo ako postoje incidenti. ako ne postoje, oni ih stvaraju, izmišljaju. posvuda su se infiltrirali. Josipović, Mesić, Račan, Milanović, Pusići i ostali. jednom će život i to potamaniti no naš je problem što mi živimo sada i htjeli bi promjene. odmah.

    jeadn način je revolucija no revolucije su dio povijesti. otišle su u ropotarnicu. današnji modu su financije - kupiš ih za siću i ukloniš. tako se to radi svugdje u svijetu samo ne kod nas. jer gornji sve čine da ostanu tamo gdje jesu. i čine tako da poslije njh ostane potop.

    zato je Hrvatska u očekivanju Noine arke.

    avatar

    21.03.2014. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...