Vidim ja ljubav između indijanke i postova raste svakim danom. Inače volim krumpirušu, onak tanko motanu pa zalivenu maslacem i vrhnjem, no i ova bi prošla....
19.03.2014. (10:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mislim, ak me nisi prozrela kao starog seronju, ondak. Kaj bi mrzil?!!! Ja sam popizdim na to kad je netko isključiv. A to da znam nekoga počastiti sa "gusko, kornjačo", to se tiče moje ograničenosti i isključivosti, jegiba.
Ja svoje svežderstvo mogu i znanstveno argumentirati, što ti baš i ne.
Svi zanmo da je riječ vegetarijanstvo nastalo iz staroindijske riječi, kojom su nazivali jadnike što loviti nisu znali! Jel tak? Je!!!!!!!!!
19.03.2014. (11:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Super, tj. bez filozofije nema ovdje zamjerke, ali .... ljudi smo. Meni te zafrkancije idu uz jogurt i slično. Na paradajz bi neizostavno stavio neke zelenjave tipa bosiljka, peršina, ..., a s češnjakom sam ionako neumjeren, pa ga ne bi zaboravio, osim ako ne idem delat, pa mi neugodno bazdit. Što se tiče financijskog etiketiranja, pa i ti si mene zezao za pršut svaki dan, a to što ga je bilo po par deka, nije te baš diralo, stoga uživam kada patiš kao buržuj :))) P.S. Fotografija, prazno i daleko, da ti se dalo mogao si to puno bolje, ali dobro, to znaš i sam.
19.03.2014. (12:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mi u Bosni nikad nismo kuhali krumpir, pa evo jedan tip, možda da uštediš na vremenu idući put: samo ga naribaj, operi, ocijedi, dodaj mu sjeckani luk obavezno, raširi koru, na sredinu stavi red krumpira s lukom, posoli, pobiberi, sroljaj i u protvan. Ionako se mora peći radi kora, a štedi vrijeme na kuhanju.
19.03.2014. (14:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Vidim ja ljubav između indijanke i postova raste svakim danom. Inače volim krumpirušu, onak tanko motanu pa zalivenu maslacem i vrhnjem, no i ova bi prošla....
19.03.2014. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
moram guknut, ovo predobro izgleda, ali me zanima otkud pusa nakon mržnje ;-)
19.03.2014. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
zivjela krompirusa..
19.03.2014. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Mislim, ak me nisi prozrela kao starog seronju, ondak.
Kaj bi mrzil?!!!
Ja sam popizdim na to kad je netko isključiv.
A to da znam nekoga počastiti sa "gusko, kornjačo", to se tiče moje ograničenosti i isključivosti, jegiba.
Ja svoje svežderstvo mogu i znanstveno argumentirati, što ti baš i ne.
Svi zanmo da je riječ vegetarijanstvo nastalo iz staroindijske riječi, kojom su nazivali jadnike što loviti nisu znali!
Jel tak?
Je!!!!!!!!!
19.03.2014. (11:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Super, tj. bez filozofije nema ovdje zamjerke, ali .... ljudi smo. Meni te zafrkancije idu uz jogurt i slično. Na paradajz bi neizostavno stavio neke zelenjave tipa bosiljka, peršina, ..., a s češnjakom sam ionako neumjeren, pa ga ne bi zaboravio, osim ako ne idem delat, pa mi neugodno bazdit. Što se tiče financijskog etiketiranja, pa i ti si mene zezao za pršut svaki dan, a to što ga je bilo po par deka, nije te baš diralo, stoga uživam kada patiš kao buržuj :)))
P.S. Fotografija, prazno i daleko, da ti se dalo mogao si to puno bolje, ali dobro, to znaš i sam.
19.03.2014. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Kao predjelo dobro izgleda
19.03.2014. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Alžbeta Bathory
Mi u Bosni nikad nismo kuhali krumpir, pa evo jedan tip, možda da uštediš na vremenu idući put: samo ga naribaj, operi, ocijedi, dodaj mu sjeckani luk obavezno, raširi koru, na sredinu stavi red krumpira s lukom, posoli, pobiberi, sroljaj i u protvan.
Ionako se mora peći radi kora, a štedi vrijeme na kuhanju.
19.03.2014. (14:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Alžbeta Bathory
Mislim, možeš dodati i sve ove svoje pride ak je to tvoj izum :)
19.03.2014. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Znam. Ovo je varijacija na temu. Krumpir je kuhan do pola, što skraćuje vrijeme.
Isto tako Vi u Bosni baš ni ne zaljevate vrhnjem prije pečenja.
19.03.2014. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
eh sarajevska krumpiruša, di su ona vremena ;)
19.03.2014. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
renomir
ja krumpirušu zalijevam gemištom.. i dobijem prdušu.. hehe
19.03.2014. (18:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
A gdje je meso? :-((( Ovo ti je već drugi posni post zaredom. Daj se uozbilji! :-)
20.03.2014. (02:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
ja mislija da je štrudel....pa šta radu pomidore?
eeee ovo je druga priča....volin kumpir...
pa još kad je...uša....krumpiruša mmmmm :)))
20.03.2014. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...