Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Emmet

    Izvrsna analiza. Nedavno sam slične podatke pročitao i u tjedniku 7Dnevno (kolumna Jure Zovko: Hajka na Putina; 14.03.2014.). Iz iskustva znam da stvari nikad nisu onako jednoznačne kao na vijestima. Iskreno, nisam slutio što se valja iza tzv. prosvjeda po Ukrajini ali sada je sve puno jasnije. Brine me samo rasplet koji se ne čini baš ni blizu a ni povoljan po svjetski mir. Pohvale za odličan post!
    Pozdrav

    avatar

    26.03.2014. (12:51)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Poanta i je u raspletu koji je nepoznanica, ali indicije ukazuju da se kreće u smjeru sukoba širih razmjera, i to ciljano.

    avatar

    26.03.2014. (22:50)    -   -   -   -  

  • Tu di sam se rodija

    Post je u redu ako sve što je napisano odgovara istini.
    Vidili smo u Den Haagu kod tužbe protiv Srbije za genocid izvršen nad Hrvatskom.Srbi niječu genocid s njihove strane,svim silama optužuju Hrvatsku a Hrvatskoj neskloni u to viruju i što tu učiniti...
    Čudi me samo jedno i mislim da sam ti u postu negdje već napomenuo,zašto ti je Hrvatska uvik trn u oku?Dobro ova s ovom aktualnom vladom i tim Josipovićem ali zašto Tuđman i Hrvatska u ono vrime?Eto i NDH ti teška,i nju spominješ kako je s Njemačkom napadala Ruse.Pa ako je...

    avatar

    13.04.2014. (09:23)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Tu di sam se rodija
    Otkuda pomisao da mi je "Hrvatska trn u oku"? Očito poistovječuješ hrvatsku državu s Franjom Tuđmanom, ali to je onda tvoj problem. Tek kad budeš u stanju razlučiti dobro od zla, shvatit ćeš o čemu pišem.
    Ako voliš Hrvatsku prepoznat ćeš moju ljubav prema njoj, jer pišem istinu, a istina je ljubav koja dolazi od Boga.
    Prepoznaj istinu, i uvjeri se što je Franjo Tuđman sve radio, za što se zalagao, koga je proganjao i uništavao, i vidjet ćeš da je predstavljao veliku laž, obmanu i prevaru!
    Kad je NDH u pitanju, opet me zanima samo istina, i niti mi je teška niti laka nego je povijesna. NDH s Njemačkom nije napadala Ruse nego SSSR, kao i Finska, Italija i dr., i postoje povijesni razlozi zašto je to tako bilo, a sudjelovala je u napadu zbog borbe protiv boljševizma, i ne znam što ti tu nije jasno, a ruska država je u revoluciji boljševika 1917. uništena, a tu revoluciju pomagali su Nijemci i Englezi, i masonerija. Sudjelovanje NDH u napadu na SSSR, zajedno s Njemačkom spomenuo sam u kontekstu današnjih događaja na svjetskoj političkoj sceni, kada domaći i zapadni liberalni mediji sotoniziraju Rusiju iako Liberalni Zapad vodi sotonsku politiku, i rekao sam da nije ispravno danas Rusiju optuživati u vezi Ukrajinske krize koju je prouzročio Zapad, prvenstveno Washington, podupirući pučiste u Kijevu koji su s vlasti srušili demokratski izabranog predsjednika Ukrajine, i da Rusija u povijesti nije nikada naštetila ni Hrvatskoj ni hrvatskim interesima, te ima izbalansirani odnos i prema Beogradu i prema Zagrebu, i to je jedna poštena politika za razliku od zapadne.

    avatar

    19.04.2014. (12:42)    -   -   -   -  

  • Tu di sam se rodija

    Sretan Uskrs!

    avatar

    21.04.2014. (17:09)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Tu di sam se rodija

    Sretan Uskrs!

    avatar

    21.04.2014. (18:33)    -   -   -   -  

  • Tu di sam se rodija

    Pozdrav!

    avatar

    22.04.2014. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...