Komentari

plasticno-je-fantasticno.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • More ljubavi

    Mi nemožemo riješiti ni kako zabraniti ljudima da smeče u plastičnim vrečicama izbacuju kroz prozor, umjesto da ga odnesu do kontejnera kada izlaze iz kuće.

    avatar

    14.03.2014. (12:43)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Ovo što zastupa ovaj blog je da je zabrana plastičnih vrećica političko i ekonomsko pitanje a ne ekološko, ovim prijedlogom dobiva na važnosti. Ili vrećice onečišćuju ili ne. Ako ne onečišćuju, a posebno ne zagađuju, onda to nema veze sa zaštitom okoliša. Bit će ovakvih nedosljednih zabrana još.

    avatar

    14.03.2014. (14:28)    -   -   -   -  

  • tignarius

    znaš kad je meni u ranoj fazi blogiranja jedan bloger napisao -O čemu ti to ti pišeš" .
    ja sam se razbjesnio
    sad sam malo smireniji..ha..ha
    skoro bih mogao reći da mrzim plastične vrećice, ali izgleda da bih ih trebao zavoljeti?
    svaka čast na predanosti !

    avatar

    14.03.2014. (19:10)    -   -   -   -  

  • Plastik

    @More - upravo je to smjer djelovanja - ljudsko ponašanje i jedino tako ćemo riješiti problem neodgovornog postupanja s plastikom, između ostalog i s plastičnim vrećicama kao i problem plastičnog otpada, a možda bi bolje bilo reći "iskorištenog plastičnog resursa".
    @Proricatelj - na žalost, kad je vrećica najveći "izdajica" našeg ponašanja. Odmah se vidi na kakvoj je ekološkoj razini neka sredina - po nekontrolirano odbačenim vrećicama. Srećom, takvih je primjera u Hrvatskoj sve manje i manje. Na žalost, jednostavnije je zabraniti nego mijenjati ljudske navike. Pa svi kažu da je s ljudima najteže.
    @tignarius - ni mrziti, ni voljeti, samo odgovorno s njima postupati - svi sretni. Hvala na komplimentu, to mi je poticaj da nastavim dalje jednakom predanošću.

    avatar

    14.03.2014. (23:56)    -   -   -   -  

  • gali

    e sad o vrećicama bi pala jedna dobra krležijada,al Brada reka sve šta je tribalo reč.oprosti što upadan ovako na bum tres tras,al ajd kad uloviš vrimena virni i šaji dalje nekako molim te

    avatar

    15.03.2014. (02:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...