Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    meni pari ta hrvatska zajednica u Australiji totalno dizorentijerana u prostoru i vremenu kao i naš Premijer... tako da se nije mogao desiti bolji performans sa njima i njegovim radnim putovanjem.

    avatar

    13.03.2014. (14:34)    -   -   -   -  

  • gali

    ne mogu sada o milanoviću ni o bilo čemu osin o svon dogradonačelniku.oprosti što upade ovako na bum tres tras,al kad uloviš vrimena virni i šalji dalje nekako ,bilo kako ,molin te

    avatar

    15.03.2014. (03:12)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @gali, nakon što sam se na tvom blogu informirala o čemu je riječ, primijetit ću da je tvoj upis/apel vrlo zbunjujuće artikuliran. prozivaš dogradonačelnika Splita kao odgovornu osobu, no ostaje nejasno zbog čega ga prozivaš? je li to zbog a) odluke konačnog zatvaranja zapuštenog ZOO Split? ili zbog b) činjenice da se životinje u neadekvatnom prostoru pate (kao što su se patile sve ove godine)?
    ukoliko je razlog a) splitski ZOO je u toliko lošem i neprihvatljivom stanju već niz godina, i zbog lokacije i zbog manjka sredstava i zbog nemara, pa je time i odluka zatvaranja, i zbrinjavanja jadnih životinja negdje drugdje, zapravo - pozitivan potez.
    ukoliko je razlog b) patnju životinja bi upravo plan zatvaranja ZOO, i zbrinjavanja jadnih beštija na adekvatnijem mjestu, sa više financija, brige i njege, automatski okončao. što je opet - pozitivan pomak.
    utoliko mi je nejasan cilj tvog apela, kao i razlog prozivke. kad bih tvoj upis i slala dalje, ne bih znala što to da dalje šaljem? za što zapravo moliš? za očuvanje splitskog ZOOa ili za okončanje životinjskih muka? naime, jedno se kosi s drugim.

    avatar

    15.03.2014. (21:55)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @neverin, nasmijao si me ovim komentarom, fakat performans izgubljenih, veće su šanse da se nađe malezijski avion :0)

    avatar

    15.03.2014. (21:57)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Problem kod Milanovića je njegova arogancija pa misli da ne treba pojasniti puku koja je svrha njegovog odlaska u Australiju. Naravno ako on uopće imao neki cilj.
    Jednako tako je kod Karamarka problem što on misli da ne treba puku pojasniti što bi njegova stranka napravila u gospodarskom pogledu da dođe na vlast, pa onda samo drvi po prošlosti i nesposobnosti ove vlade. Naravno ako on uopće ima neki plan

    avatar

    16.03.2014. (13:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, točno, doduše imaju oni već nekakve ciljeve i planove, samo što ti ciljevi i planovi uopće nisu suvisli.

    avatar

    18.03.2014. (10:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...