Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Euro

    pa ti u udarnoj spici...

    avatar

    11.03.2014. (13:36)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    izgledaš mi tužno, pusa

    avatar

    11.03.2014. (13:52)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    bravo za tebe i Vitae!!! A jao vama u školama. :)

    avatar

    11.03.2014. (15:23)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Sviđa mi se pristup - nemojte pisati žalopojke, predložite bolja rješenja. Slažem se s takvim pristupom. Vjerujem da onda i "druga strana" drugačije reagira. Jer jednostavno, svima je u interesu da bude bolje, zar ne?
    Ipak, daj nađi malo vremena, napiši koji post o pozadini toga što se valja iza ovog pravilnika, iz tvog kuta viđenja. Možda ne razumijem, možda samo neopravdano kritiziram, ali uvijek imam osjećaj da je 16 sati tjedno rada u nastavi malo. Znam da ćeš reći da se morate pripremati, da morate zadaće, kontrolne i testove ispravljati. Da se morate usavršavati.
    Ali i ja koji dolazim iz industrije svakoga dana se moram usavršavati, a to radim navečer, vikendom, u svoje slobodno vrijeme, jer ujutro me gaze radne obaveze. Proizvod, ako krivo isporučim kupac reklamira, vrati i ne plati. Ako ne naplatim, a potrošio sam sirovinu i energiju, platio sve obaveze, odakle za plaće? I ja svojim kolegama gotovo svakodnevno pripremam razne prezentacije, obuke, a rezultat se mora vidjeti već idućeg dana. Proizvodnja mora ići.
    Moja je šogorica anesteziolog - jedan dan je u operacionoj sali, jedan dan je na hitnom traktu, jedan je dan u šok sobi, jedan u ambulanti, jedan je dežurna, a oni se itekako iz dana u dan trebaju usavršavati. Ona to radi u slobodne dane nakon dežurstva ili navečer.
    Možda griješim jer ne razumijem.

    avatar

    11.03.2014. (18:29)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Pa nisi ni mogao doći do riječi!
    Napiši koju riječ u postu.

    avatar

    11.03.2014. (18:42)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    samo živi svoj život i među djecom zaboravi svoju dob.

    avatar

    11.03.2014. (19:40)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Kada netko želi zorno prikazati "sretnog" učitelja, ti si odličan izbor, tj. rekao si ti i više nego se da čuti na prvu ;)

    avatar

    11.03.2014. (20:36)    -   -   -   -  

  • gali

    čestitke i sve najljepše.Oprostite što upadam ovako na bum tres tras,al kad stignete virnite i ako možete šaljite nekako ,bilo kako ,ma kako dalje,molim vas.

    avatar

    15.03.2014. (03:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...