Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • križar

    Ko da pišeš o mom tati. ja mu postala ko roditelj, al ne mogu ga disciplinirati ko dijete (svoju djecu 27 i 21 mogu).Još mi veli da sam ko vještica ( ko moja pok.majka) i da ga nasiljavam, i da sam ko Bin Laden, al zato mog brata koji ga posjeti 2x godišnje diže u nebesa.Jbt ne znam, što ću i kako ću, a ždere me jer smo se posvađali i ne pušta me k sebi. Oni nisu svjesni (ili jesu) šta nam rade. Ugodan ti vikend, bez svekrve želim (falim te bože, moja je kamilica, u odnosu na mog ćaću)

    avatar

    07.03.2014. (22:51)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Živili nam penzići i pemzićke!...oni su je bar dočekali,hoćemo li mi?..

    avatar

    08.03.2014. (10:20)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ha, ha , ha, i ja sam umirovljenica!

    avatar

    08.03.2014. (12:56)    -   -   -   -  

  • ruja

    Ne znaš što je gore, kad u sebe trpaju sve što stignu, za svaki slučaj ili kad zaboravljaju popiti lijek. Još gore je kad si samoinicijativno ukinu terapiju kao moja mamica. Što će njoj tablete za tlak kad joj je dobro i onda joj odjednom nije bilo dobro i eto kravala. Dobro da je živa ostala. Da ne govorim da si šećer u krvi regulira injekcijama inzulina i veselo mlati po svemu onomu što ne bi smjela. Kad joj nešto velim, obori pogled ko malo dijete i samo što se ne rasplače. A onda me tuži seki koja dva put godišnje dođe u kurtoazni posjet.

    avatar

    08.03.2014. (13:23)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kad vidim dva penzića kako govore o bolestima s kesom punom lijekova podsjete me na nekakve junkie koji raspravljaju o tome dal su bolje gljive ili bonovi :D

    avatar

    08.03.2014. (20:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hahahhah u mladost se nitko neće vratiti, ali starost će svakako zakucati na vrata....kakve su to primisli da ćemo se mi drukčije ponašati od njih?? a pitanje je hoće li nas naša djeca pripustiti k stolu, obzirom na to kako ih svojim ponašanjem poučavamo. mi smo još i odrasli na kakvom - takvom uvažavanju naših roditelja prema djedovima i bakama, ali ove nove generacije nisu. teško onome tko u starosti bude morao računati na njih. bit će "mrš u dom", kakvo pripuštanje stolu.

    avatar

    09.03.2014. (00:12)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    :))))))) slatki su! Veliki dio života djeca se na roditelje oslanjaju, od njih očekuju podršku i pomoć.... a onda odjednom došeta vrijeme u kojemu oni trebaju našu podršku i pomoć..... nisu više ono na što smo mi navikli. Nije to lako prihvatiti..... ali mora se.... :)

    avatar

    09.03.2014. (09:30)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Nemoj njurgati nego počni raditi i ti zalihu za stare dane. Kako je krenulo, pored svih mogućih dopunskih osiguranja i izdataka za zdravstvo uskoro će gram tablete biti skuplji od grama zlata. Pitam se podnose li pilule duboko smrzavanje.....

    avatar

    09.03.2014. (10:22)    -   -   -   -  

  • turimti

    da, što je tu loše, mrš u dom...stari su spremni sve potaracati oko sebe...
    većih egoista nema od njih...

    avatar

    09.03.2014. (11:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...