Sjajan ti je ovaj foto prikaz. Fritule povremeno pripremam, sličnu varijantu, stavim obavezno suvice ili suhe smokve. Ima i varijanta sa krumpirovim tijestom. A sve varijante su slastica koju jednostavno svi vole.
03.03.2014. (05:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čestitke na zaaluženoj tituli, jer je recept odličan! Samo jdna napomena: kroštule se nešto drugo, to su trakice od "švoja" tijesta oblikovane kao mašnice i sl.
03.03.2014. (09:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobar recept za fritule koje kod na s uvijek idu u ovo doba, uglavnom sa grožđicama, planinarske i sa nekom žesticom u smjesi. (kroštule su prhki listići)
03.03.2014. (12:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kod nas na moru su to fritule i uvijek se sjetim kako sam voljela njihov miris osjetit po doma :)) nekad smo jeli s groždicama, ali meni su ipak bile najdraže one bez ičeg :D ali sviđa mi se pomisao na jogurt u njima! možda pokušam napraviti sama!
03.03.2014. (12:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo mi je jedan od najdražih brzih recepata redovito radim x3, sladokusna mi čeljad. Mogu ti reći da su ti baš lipo ispale, a vjerujem još bolje upale, laka ti noć:)))
04.03.2014. (22:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja
naposljetku, a ne naposlijetku
06.03.2014. (08:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Čitajući tek sam na kraju u "oznake" vidio
da "žljičnjaci" = fritule....... i onda mi je sve bilo jasno!! :-))))
Uslast!!
03.03.2014. (00:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Da, Geomire, to je ista, tj. izuzetno slična stvar. :-) Hvala ti, uslast i tebi! :-)
03.03.2014. (00:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Jbg, to mi je jedino i preostalo...prste lizat. Šta ti je teško koju dobacit
emajliranom poštom?:))
03.03.2014. (00:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Fra Gavune, downloadiraj si koliko ti srce želi!
03.03.2014. (00:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Odličan recept :-)).
Kaj se naziva tiče, noklice znam nazivati žličnjacima. Isto su na žlicu, idu u juhu i od krupice su :-)).
03.03.2014. (00:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala ti, Zlico! Vidiš, ja noklice uvijek zovem samo noklicama, bez obzira na to što se rade žlicom, ali ovo što pišeš ima smisla. :-)
03.03.2014. (02:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Sjajan ti je ovaj foto prikaz. Fritule povremeno pripremam, sličnu varijantu, stavim obavezno suvice ili suhe smokve. Ima i varijanta sa krumpirovim tijestom. A sve varijante su slastica koju jednostavno svi vole.
03.03.2014. (05:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
i ja ih volim..
03.03.2014. (07:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Bravo, blogerice dana!
03.03.2014. (07:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šašava mamica
Baš mi treba jedan ovakav, jednostavan recept. Žličnjaci su kod mene šne nokle, a noklice su noklice.
Pozdrav s juga!
03.03.2014. (07:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećanje i osvrti
Čestitke na zaaluženoj tituli, jer je recept odličan! Samo jdna napomena: kroštule se nešto drugo, to su trakice od "švoja" tijesta oblikovane kao mašnice i sl.
03.03.2014. (09:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Čestitam za blog dana...zaslužuješ!!! kod nas jih zovemo miške (miševi)
03.03.2014. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
meni nikad ne ispadnu tako :(( Više mi liče na čupavce :))
03.03.2014. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobar recept za fritule koje kod na s uvijek idu u ovo doba, uglavnom sa grožđicama, planinarske i sa nekom žesticom u smjesi. (kroštule su prhki listići)
03.03.2014. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Does the soul exist in modern society?
kod nas na moru su to fritule i uvijek se sjetim kako sam voljela njihov miris osjetit po doma :))
nekad smo jeli s groždicama, ali meni su ipak bile najdraže one bez ičeg :D
ali sviđa mi se pomisao na jogurt u njima! možda pokušam napraviti sama!
03.03.2014. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Finooooo, mirišu da Zagreba! :)))) Pusa, L+B+G
03.03.2014. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Hvala vam svima na lijepim riječima, nadam se da ćete probati recept i da će vam se svidjeti. :-)
Hvala i na primjedbu za kroštule, odmah idem ispraviti. :-)
04.03.2014. (01:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Ovo mi je jedan od najdražih brzih recepata redovito radim x3,
sladokusna mi čeljad. Mogu ti reći da su ti baš lipo ispale,
a vjerujem još bolje upale, laka ti noć:)))
04.03.2014. (22:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja
naposljetku, a ne naposlijetku
06.03.2014. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Danas imas filmsku rolu kod mene na blogu hehe..
07.03.2014. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Pozdravljam te s nove blog adrese i sa malom razlikom u nadimku.
17.03.2014. (13:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Mmmm obožavam :)
24.03.2014. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...