u šljiviku mog pokojnog dide uvije su, uz cvjetove šljiva, cvjetale i jagočevine. tako smo ih tam zvali, nemam pojma kako se tu zovu. uglavnom, žuti su ti cvjetovi, a ja sam ih jela tek ubrane. imaju najplemenitiji okus na svijetu. nakon maline.
28.02.2014. (13:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne... samo je takva perspektiva! To je inače dio vrta Umjetničke zbirke Vjenceslava Richtera kod koje se uvijek, u prolazu, nasmiješim osebujnim radovima na otvorenom...
28.02.2014. (23:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tica
Vijesnica proljeca !
01.03.2014. (02:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
....blogme je :)).....
28.02.2014. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Samo da ne bude mraza :-)).
28.02.2014. (00:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Ako ne bude šljiva, bit će šljiva.
28.02.2014. (00:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
ako bude šljiva, možda bude i šljivovice?
28.02.2014. (00:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Samohotka za obrezivanje šljiva
28.02.2014. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
transitgloriamundi
u šljiviku mog pokojnog dide uvije su, uz cvjetove šljiva, cvjetale i jagočevine. tako smo ih tam zvali, nemam pojma kako se tu zovu. uglavnom, žuti su ti cvjetovi, a ja sam ih jela tek ubrane. imaju najplemenitiji okus na svijetu. nakon maline.
28.02.2014. (13:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Jela si dakle cvjetove... jagorčevine... ili jaglaca?
Nije loše, vele..., ali usporedba s malinom...?
28.02.2014. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Onaj procjep uz nju...je li klizište?
28.02.2014. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Ne... samo je takva perspektiva!
To je inače dio vrta Umjetničke zbirke Vjenceslava Richtera kod koje se uvijek, u prolazu, nasmiješim osebujnim radovima na otvorenom...
28.02.2014. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tica
Vijesnica proljeca !
01.03.2014. (02:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sekasmith
Gleč, blog ti je za bogove, al ni komentari nisu loši, nemreš se požaliti.
01.03.2014. (23:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...